- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 36
-
- Konu Sahibi delinefsim
- #9.961
Canım çok iyi olur vallahi.Ben 65 kilo ile evlendim,78 kiloydum en son,2 hafta diyet yaptım ekmek yemedim,sebze ve yoğurt yedim bol bol ama iki haftanın sonunda tartıya bir çıktım,şooook 80 olmuşum. Hem de içmediğim kadar su içiyorum,ama olmadı bıraktım. Bu hafta diyetisyene gideceğim mutlaka,bakalım neler verecek. Peki kaptanın beni 7.takıma alması için ne yapmalıyım?canım valla ben de tek başıma yapmaya kalktığım zaman gece karar veriyorum "tamam artık bu kilolardan kurtulacağım" diye. sabah kalkıyorum herşeyden yiyip tıka basa doyduktan sonra aklıma geliyor ben bugün zayıflama kararı almıştım tüh diye... böyle böyle kaç ay geçti. cuma yarışmalarından sonra 10 kilo geçen sene verdim hamile kalınca ayrıldım(düştü) bu sene tekrar başladım gruba. çok iyi gidiyorum maşallah55 kilo olmak niyetindeyim. 77 den 66yı gördüm grup sayesinde.spora da günde yarım saat olsun ayırman lazım. koşu bandı varsa o olur yoksa netten izleyip yapabileceğimiz videolar var tv karşısında. spor bizim için ayrıca önemli diye düşünüyorum. takımların da kuralı zaten genelde spor haftada 4 gün olsun olmalı.
sigara malesef ben de kullanıyorum canımbıraktım kilo aldım bir de inanılmaz duygusal oldum her akşam ağlıyodum. sigara duyarsızlaştırıyor sanki biraz diyerekten saçma bahanelerle şu an hala kullanıyorum
cuma zayıflama yarışması diye aratırsan çıkar. hatta ben 7. takımdayım kaptan seni alırsa süper olur. yoldaş oluruz birbirimize miniğimizi beklerken kilolarımızdan da birlikte kurtuluruz.
diyetisyene gittim ben de öncelikle. diyet listesini grubun kurallarına göre modifiye ettim. salata yoğurt sebze yemeği süt falan kaşık saymadan doyasıya yiyorum ekmeği listeden daha az tüketiyorum. hem sağlıklı besleniyorum hem de kilolar gidiyor. bir göz at gruplara canım. girer ve azmedersen pişman olmayacağına eminim
Vallahi canım benim gittiğim dr lardan bir tanesi adetim günü gününe gelmesine rağmen piko olabilirsin diaformin kullan dedi,ama başka dr lara gittim ne pko ne hormonlarda bir sorun çıkmadı. Benim de adetlerim 31 günde bir gelir hep. Şimdiye kadar gittiğim drlarda hepside en ufak kistçik bile yok demişti.adetlerim de kürtajdan sonra bozulmuştu canım. prolaktin hormonum yüksek kalmış 1 sene çok düzensiz oldum pco dediler ama hormonlara bakmadılar. 10. ayda adreciğim söylemişti de adetin 3. günü hormonlarına baktırdım. prolaktinin yüksek olduğunu gördük ilaç kullandım düştü. o ara zayıfladım da. yani hangisinden kaynaklı net bilmiyorum. kesin bir tanım yok. ama yumurtlama bu zamana kadar hep kendiliğinden oldu. adetlerim de prlaktin yüksek iken düzensizdi. şimdi çok şükür en geç 30-31 günde oluyorum. bilmiyorum yani ben de sorun var mı yok mu??? ama dermoid kistim var kesin.(teratom diye de geçiyor) o da gebeliğe yumurtlamaya engel bişey değilmiş kiii gerçekten de yumurtluyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/page-16762Canım çok iyi olur vallahi.Ben 65 kilo ile evlendim,78 kiloydum en son,2 hafta diyet yaptım ekmek yemedim,sebze ve yoğurt yedim bol bol ama iki haftanın sonunda tartıya bir çıktım,şooook 80 olmuşum. Hem de içmediğim kadar su içiyorum,ama olmadı bıraktım. Bu hafta diyetisyene gideceğim mutlaka,bakalım neler verecek. Peki kaptanın beni 7.takıma alması için ne yapmalıyım?
Göz attım canım,şimdi ne yapmam lazım. Diyetisyene henüz gitmedim ama gidene kadar kendim azmedeyim diyorum,en azından günler boş geçmez.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/page-16762
canım buraya gel yaz kaptan da gelir birazdan. linkin ilk sayfasında kurallar falan yazıyor. bir göz atarsın. günlük menü paylaşımı cuma sabahları 12ye kadar tarı bildirimi sohbet muhabbet motivasyon sımsıcak giden bir grup. gel bir göz at istersen.
canım attığım linka yaz ben de katılmak istiyorum diye kaptan olmasa bile kıdemliler orda ilgilenirler senleGöz attım canım,şimdi ne yapmam lazım. Diyetisyene henüz gitmedim ama gidene kadar kendim azmedeyim diyorum,en azından günler boş geçmez.
Iste soylemedi dr ama onemli dedigi icin Ben cikolata kisti tahmin ediyorum hatta nasil solda degil de sagda agrin olur falan dedi bana adetim den sonra ultrason olcam gecmezse hap dedi hapla da olmazsa ameliyat dedi ondan korkuyorum cunku tuplere yada ne bileyim yumurtaliga zarar verebiliyorlar Zaten Hamile kalamiyoruz bide yumurtaliga zarar vermesinlerde.sogan kuru yapcam adetim bitince ama cikolata yada baska onemli kistlere fayda edermi bilmiyorum.buyuklugunude bilmiyorum Soldaki buyuk dedi sadece.dedigin gibi okadar gu siz hayattan bezmis hissediyorum ki Artik 3.5 senedir gucum tukendi surekli biseyler oluyor cikiyor iyiye gitmesini bekler Umut ederken.Allah yardimcimiz olsun.Kayinvalidelerin resmen.........benimkide dun adetin geldimi iste Hamile kalabiliyormusuz da iste oglum duzeldi Belki sende kist falan var dr git diyor bana soylemedim ona dusuktwn parca kaldi da ondan olmuyor Belki diyor o parca duseli aylar oldu temiz denilmisti hem.valla suratini goresim Yok o derece nefret ediyorum.bana neler neler dedi illakide diyor yine.hic aklimdan cikmiyor cikmayacakta.canım ya üzme kendini dicem de ben de zaman zaman karamsarlığın dibine vuruyorum.... benim ilk düşüğüm sağlıkla ilerlese yaşına gircekti. 2. si 9 aylık olurdu. 3. sü ise doğdu doğacaktı...
bunu kayınvalidem söylemişti bir de...
kist için de hiç değilse belli olana kadar canını sıkma.. ben de bir doktora gittim çürüğe çıktım resmen! yıllardır hiçbi şikayetim yokken bir ande dermoid kist dendi polikistik over dendi prolaktin yüksekliğinden dolayı beyinde kitle olabilir dendi.. kistinin ne olduğu kesinleşene kadar yapılması gereken tetkikleri yaptır. yoksa en kötüsü geliyor doktorların aklına..
biraz bırak herşeyi dinlenmeye çalış kendini topladığında tam gaz devam edersin tedavilere... ben 4 ay kadar hiçbişey yapacak güç bulamamıştım. 2 aydır topladım kendimi.. olur böyle zamanlar. yaşadıklarımız kolay değil hem de hiç kolay değil. Allah hepimize sabredecek güç kuvvet versin... en kısa zamanda kavuşalım miniklerimize....
25 ayda benim oldu canım... Hayat devam ediyor napalım...Off kizlarrr
Bugun 35.gün adet olmadim test yaptim ve tek cizgiiiiiii
Tek cizgiyemi yanayim,35.günde hala adet olamadigimami.strestenmidir son 5 6 aydir hep 34 35 günü buluyor.esimi düzeltelim derken benim düzenim bozuldu.isyan etmek istemiyorum ama 21 ay oldu.21 aydir kontrol ilac kür ameliyat dua derken stres tavan yapti.yoruldumm gercekten cok yoruldum,bu konunun hayatimin merkezine karabulut gbi cökmesinden cok yoruldum.herseyi birakip ne olursa olsun artik diyesim var
Yok diye biliyorum canim ama esimde problem olunca hicbir doktor bana yogunlasmadi.pco neyde belli oluyor? Bana alttan muayenede yumurtaliklar temiz gorunuyor demisti doktor.birde fsh tsh prolaktin bakildi normal degerlerdeydi. Pco teshisini ne sonucunda koyuyolar25 ayda benim oldu canım... Hayat devam ediyor napalım...
Pco musun vardı sen de?
Benim de adetime Son 3 gün bugün dayanamayıp yaptım test ve tabiki negatif
Kist falan oluyor canım demekki yok sende doktor söyşemediğine göre.Yok diye biliyorum canim ama esimde problem olunca hicbir doktor bana yogunlasmadi.pco neyde belli oluyor? Bana alttan muayenede yumurtaliklar temiz gorunuyor demisti doktor.birde fsh tsh prolaktin bakildi normal degerlerdeydi. Pco teshisini ne sonucunda koyuyolar
Merhaba ayni durumu bende yasadim 8 haftalikken bos gebelikten kurtaj okdum.Esim varikosel ameliyati oldu profesore gittik doktor sperm kalitesizliginden olabilecegini soylemisti.Yazinizi okuyunca paylasmak istedim.hayırlısı olsun canım allah tamamına erdırsın...bastan yazayım forumda yasadıklarımda var zaten detaylı...yas 25 eşim 31 vs..amel
hayırlısı olsun canım rabbım tamamına erdırsınemelıyat olduksan sonra ve oncesı esımın ılerı hızı 0 ile 1 arasında gıdıp geldı...derken tam bır yıl snra hamıle kaldım...dr gttıgımde kese mınıcık 4 haftalık dedıler... degerler guzel cıktı..progesteron kullanıyordum her hafta tahlıl derken...kese buyudu yolk sac kesesı gorundu dr erken sımdılık vs derken...7 haftalıga dogru bos gebelık vs dedı....baska dr lara gttım degerlerım beta yanı cok duzenlıyken ıkı kat artmamaya basladı...snra kurtaj dedıler...yıne baska dr gttım bukez fasulye kadar bebek gorundu....derken 9 haftalık olmustum...anlayacagın arkadasım bır var bır yok yasadım....sonuc kalp atısı yok ve uc aylıga yakın bebek buyuk vs olması gerekırken fasulye kadar ıdı...oda kurtjdan bır hafta once gorundu...dr ılk gebelıklerle olur dedı...benım esımde oldu dedı...sordum esım amelıyat oldu vs sperm kalıtesı vs etkıler mı ondan olmus olabılır mı vs hayır asla olmaz dedı
anladım canım rabbım bırdaha yasatmasın ınsallah bende bu ay tup yaptım sonuc kımyasal gebelık bakalım yıne kan testı verıcemMerhaba ayni durumu bende yasadim 8 haftalikken bos gebelikten kurtaj okdum.Esim varikosel ameliyati oldu profesore gittik doktor sperm kalitesizliginden olabilecegini soylemisti.Yazinizi okuyunca paylasmak istedim.
Amin insallah sizin icin de hayirlisi olur insallah gonlunuu ferah tutmaya calisin. Biz de varikosel ameliyatinin uzerinden en az 3 ay gecmesini bekliyoruz hayirlisi Allahtan.anladım canım rabbım bırdaha yasatmasın ınsallah bende bu ay tup yaptım sonuc kımyasal gebelık bakalım yıne kan testı verıcem
ayy cok yenısınız..hadı hayırlısı ınsallah test sonucunuz harıka olur....sorunlar neydı canım..bak esımın amelıyat oncesı ve sonrası ılerı hız hala sıfır....morfolojı amelıyat oncesı 2 ıdı snrası 4 oldu...ama bu aykı testımızde 2ye dusmus...sayımızda daha yuksektı yuzmılyona dusmus...tabı 5 ay kadar once ben dogal yoldan hamıle kaldım kurtaj oldum ıste...bu ayda tup olunca dr bu degerler onemlı deıl deıl...ama ben transfer sonrası evde test yaptım negatıf cıktı.....bu pazartesı ıse sonuc negatıf 0 ıle 5 arası negatıf benım ıse 5.88 cıktı......dr kımyasal dedı.......ama bugun evde test yaptım yıne ıdrar bu kez belırgın cıft cızgı cıktı....kafam karıstı bı umıt belkı yukselmıstırAmin insallah sizin icin de hayirlisi olur insallah gonlunuu ferah tutmaya calisin. Biz de varikosel ameliyatinin uzerinden en az 3 ay gecmesini bekliyoruz hayirlisi Allahtan.
inşallah ALLAHım sağlıkla versin...ayy cok yenısınız..hadı hayırlısı ınsallah test sonucunuz harıka olur....sorunlar neydı canım..bak esımın amelıyat oncesı ve sonrası ılerı hız hala sıfır....morfolojı amelıyat oncesı 2 ıdı snrası 4 oldu...ama bu aykı testımızde 2ye dusmus...sayımızda daha yuksektı yuzmılyona dusmus...tabı 5 ay kadar once ben dogal yoldan hamıle kaldım kurtaj oldum ıste...bu ayda tup olunca dr bu degerler onemlı deıl deıl...ama ben transfer sonrası evde test yaptım negatıf cıktı.....bu pazartesı ıse sonuc negatıf 0 ıle 5 arası negatıf benım ıse 5.88 cıktı......dr kımyasal dedı.......ama bugun evde test yaptım yıne ıdrar bu kez belırgın cıft cızgı cıktı....kafam karıstı bı umıt belkı yukselmıstır
canim doktor destekleyici igne vermedilermi tutunmaya yardmci oluyo bnmde degerlerim seninki gibiydi 10 gun daha takip ettiler belki yeni tutunuyodur die degrim 36ya kdr ciktu doktor sahlikli bi gebelik olmadgini soylediler oyuzden sonlandrdilar inslh senin yenin yeni tutunuyodurayy cok yenısınız..hadı hayırlısı ınsallah test sonucunuz harıka olur....sorunlar neydı canım..bak esımın amelıyat oncesı ve sonrası ılerı hız hala sıfır....morfolojı amelıyat oncesı 2 ıdı snrası 4 oldu...ama bu aykı testımızde 2ye dusmus...sayımızda daha yuksektı yuzmılyona dusmus...tabı 5 ay kadar once ben dogal yoldan hamıle kaldım kurtaj oldum ıste...bu ayda tup olunca dr bu degerler onemlı deıl deıl...ama ben transfer sonrası evde test yaptım negatıf cıktı.....bu pazartesı ıse sonuc negatıf 0 ıle 5 arası negatıf benım ıse 5.88 cıktı......dr kımyasal dedı.......ama bugun evde test yaptım yıne ıdrar bu kez belırgın cıft cızgı cıktı....kafam karıstı bı umıt belkı yukselmıstır
canım mrb transfer sonrası ıgnelerım ve ılaclarım vardı...test gunu 5.88 cıkınca hemsıre kes negatıf kımyasal gebelık dedı..zaten ıgnelerım bıtmıstı ogun....bugun kan verdım yıne 15.94 olmus dr ıkı kat yukselmıs ama boyle saglıklı gebelık elde eden nadır hastalar var dedı..tıbben cok umıtlı yaklasmıyo....hersey nasıp yıne acıl aynı ıgnelere ılaclara dvm et basla dedı..4 gun snra yıne kan vercemcanim doktor destekleyici igne vermedilermi tutunmaya yardmci oluyo bnmde degerlerim seninki gibiydi 10 gun daha takip ettiler belki yeni tutunuyodur die degrim 36ya kdr ciktu doktor sahlikli bi gebelik olmadgini soylediler oyuzden sonlandrdilar inslh senin yenin yeni tutunuyodur
bende aynen senin gbi bi durum yasadim ama degerler guzel yukselmynce sonlandiriyorlar hyrlisi olsun hkmzda bu arada nerde tedavi goruyosunzcanım mrb transfer sonrası ıgnelerım ve ılaclarım vardı...test gunu 5.88 cıkınca hemsıre kes negatıf kımyasal gebelık dedı..zaten ıgnelerım bıtmıstı ogun....bugun kan verdım yıne 15.94 olmus dr ıkı kat yukselmıs ama boyle saglıklı gebelık elde eden nadır hastalar var dedı..tıbben cok umıtlı yaklasmıyo....hersey nasıp yıne acıl aynı ıgnelere ılaclara dvm et basla dedı..4 gun snra yıne kan vercem
mrb canım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah memorıal hastanesıbende aynen senin gbi bi durum yasadim ama degerler guzel yukselmynce sonlandiriyorlar hyrlisi olsun hkmzda bu arada nerde tedavi goruyosunz
ayy cok yenısınız..hadı hayırlısı ınsallah test sonucunuz harıka olur....sorunlar neydı canım..bak esımın amelıyat oncesı ve sonrası ılerı hız hala sıfır....morfolojı amelıyat oncesı 2 ıdı snrası 4 oldu...ama bu aykı testımızde 2ye dusmus...sayımızda daha yuksektı yuzmılyona dusmus...tabı 5 ay kadar once ben dogal yoldan hamıle kaldım kurtaj oldum ıste...bu ayda tup olunca dr bu degerler onemlı deıl deıl...ama ben transfer sonrası evde test yaptım negatıf cıktı.....bu pazartesı ıse sonuc negatıf 0 ıle 5 arası negatıf benım ıse 5.88 cıktı......dr kımyasal dedı.......ama bugun evde test yaptım yıne ıdrar bu kez belırgın cıft cızgı cıktı....kafam karıstı bı umıt belkı yukselmıstır