Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim güzel haberim var size arkadaşlar.. 38haftalık hamileyim, umudunuzu yitirmeyşn ve zaman kaybetmeden almeliyat olsun eşiniz derim..ameliyatımız Kasım.2015 gerçekleşti ve ben Haziranda hamile kaldım.. Aslında kontrolümüzde iyileşme olmasına rağmen yeterli değildi fakat sabrettik ve Rabbim nasip etti... İsteyen herkese dua ediyorum Allah aratmasın inşallah...

Benim güzel haberim var size arkadaşlar.. 38haftalık hamileyim, umudunuzu yitirmeyşn ve zaman kaybetmeden almeliyat olsun eşiniz derim..ameliyatımız Kasım.2015 gerçekleşti ve ben Haziranda hamile kaldım.. Aslında kontrolümüzde iyileşme olmasına rağmen yeterli değildi fakat sabrettik ve Rabbim nasip etti... İsteyen herkese dua ediyorum Allah aratmasın inşallah...

merhaba cok sevindim senin adina..rabbim kucagina almayi ve saglikli bir sekilde büyütmeyi nasip edr insallh.dua la rini bekliyorum..hamile dua si kabul olur..kendine iyi bak

Kızlar merhaba eşimde varikosel tespit edildi benim de. Ayrıca morfoloji %3 ve ileri hareketli a+b 25 çıktı. Dr ameliyat kararını bize bıraktı ve aşılama ya da tüp bebek önerdi. Bu konuda tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz lütfen. Ameliyatı aşılama sürecinden önce mi olmalı ya da aşılama tüp bebek sonuç vermezse o zaman mı olmalı

merhaba arkadaşlar...benim eşim de 1 hafta önce varikosel ameliyatı oldu...ileri derecede sol tarafında varikosel vardı...ilk başlarda ameliyata pek sıcak bakmıyorduk ama aylar geçtikçe anladık ki olmamız gereken bi ameliyat ve internet,doktor araştırmalarımızı yaptıktan sonra ameliyat olmaya karar verdik...bizim sayımız 40 milyon ama hareketimiz çok az %25 hareketli...o yüzden sayıya o kadar takılmamak lazım...6 ay kadar bekleyecez...doktor bize şöyle bi bilgi verdi...değerlerde sürekli düşme oluyordu varikoselde ileri derece olunca üstüne bi de 2 yıldır çocuğumuz olmayınca tek neden olarak varikosel olduğunu görüyorum dedi ve düzelecek bekleyin dedi...%70 hatta %80 düzelme %40 % 50 gebelik ihtimali var dedi...bilimsel verilere göre kadının 1 adet döngüsü içinde iki tarafta sağlıklı bile olsa hamilelik şansı %25...yani 1 ay içinde sağlıklı bi çiftin gebelik şansı %25 miş..varikosel ameliyatından sonra değerler düzelirse normal yolla hamilelik şansı çok yüksek yani...
Senin durumun ayni bizim gibi esimde ameliyat olcak tereddutlerimz cok ama yapcak bisey yok esimnkide ileri derecede ve 3 yila girdik evleneli

kızlar nerelerdesiniz neden artık kimse gelmiyor bende bu ay tüp bebek denedim ama malesef negatif oldu drum eşimden tekrar renli ultrason istedi 2 sene önce oysaki varikosel ameliyatı olmuştu eşim değerleri hiç yükselmedi nedense iyicede düşmüş malesef :KK43:

kızlar nerelerdesiniz neden artık kimse gelmiyor bende bu ay tüp bebek denedim ama malesef negatif oldu drum eşimden tekrar renli ultrason istedi 2 sene önce oysaki varikosel ameliyatı olmuştu eşim değerleri hiç yükselmedi nedense iyicede düşmüş malesef :KK43:
canım selam geçmiş olsun tatlım. valla bizim değerler çok iyi ameliyattan sonra düzeldi ama n 'olur iki negatif aşılama iki negatif tüp bebek denemem var. 3. için hazırlık yapmaya başladım maddi olarak. sen hangi merkezde tedavi gördün canım? temmuz ayında Kaan Aydos a gitmiştik ultrasonla eşimi muayene etmişti varikosel yoktu ameliyatın üstünden 3 yıl geçti değerler iyi bende sorun yok olmuyor. valla bu şey ne değerlere bakıyor ne varikosele ne de tüp bebeğe rabbim isteyince verecek biz kendimizi ne kadar yırtsak yine olmuyor kurban olduğum rabbim inşallah bir gün nasip eder

Senin durumun ayni bizim gibi esimde ameliyat olcak tereddutlerimz cok ama yapcak bisey yok esimnkide ileri derecede ve 3 yila girdik evleneli
allah şifa versin canım. bizim ameliyat olalı yaklaşık 3 yıl kadar oldu çok şükür ameliyat fayda verdi %100 başarı elde edildi fakat hala olmuyor. inşallah şifa olsun eşine mikro cerrahi olsun eşin bi de dr çok önemli iyi araştırın varikosel varsa ve değerler iyi değilse ameliyat olun. bizde 7 yıllık evliyiz 5 yıldır bekliyoruz denemediğimiz şeyler kalmadı. günü gelmedi diyp duruyorum. allah yardımcımız olsun...

canım selam geçmiş olsun tatlım. valla bizim değerler çok iyi ameliyattan sonra düzeldi ama n 'olur iki negatif aşılama iki negatif tüp bebek denemem var. 3. için hazırlık yapmaya başladım maddi olarak. sen hangi merkezde tedavi gördün canım? temmuz ayında Kaan Aydos a gitmiştik ultrasonla eşimi muayene etmişti varikosel yoktu ameliyatın üstünden 3 yıl geçti değerler iyi bende sorun yok olmuyor. valla bu şey ne değerlere bakıyor ne varikosele ne de tüp bebeğe rabbim isteyince verecek biz kendimizi ne kadar yırtsak yine olmuyor kurban olduğum rabbim inşallah bir gün nasip eder
evet canım dediğin gibi nasip kısmet bendede miyom var 7 cm kadar büyüdü bu iğnler yüzünden artı ohss risk atlattım toplanmayan küçük yumurtalar transfer günümde druma karnımda çok büyük bi şişlik var dedim hemen muayne etti ve şok oldu toplanmayan küçük yumurtalarda kocaman olmuş dedi onlar kendiliğnden gidecek dedi kan testi falan verdim yoksa dondurulacaktı çok şükürki ohss olmadım ama o şişlikler bnei mahvetti sağa sola döenemiyodum gece yatınca sağdaysa şşişliğim sabah kalktığımda solda oluyodu çok korkunçtu.zamanla azaldı çok şükür bugün adetimde geldi çok şükür çok şükür diyorum oda bi nimet çünkü:KK48:
şimdi ityi bi dr bulup miyomlarımı aldırmak istiyorum hakkımızdan hayırlısı olsun benimde 6.gün blast transferdi a kalitede ama malesef olmadı her şey nasip kısmet

S Sky_sun canım sizin değerler nasıl şimdi morfoloji sayı hareketlilik bizim tüp bebekte eşimin a kalite spermi hiç yoktu sadece 1 tane çıkmış a kalite son anda oda zaten bana transfer edilenmiş

X