Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAE BENİMDEEŞİMDE SOLDA 3.DERECE VARİKOSEL VAR AMA İKİ GİTTİĞİMİZ DOKTORDA AMELİYATI ÖNERMEDİ SİZLER AMELİYAT OLMUŞSUNUZ ANLADIĞIM KADARIYLA NASIL DEĞERLER?

Oncelikle gecmis olsun ve en yakin zamanda ins hepimizin kucagi dolar.Esin sigara alkol kullaniyorsa uzak durmasi,iyi beslenmesi lazim proteinli seyler yemesi lazim ondan sonra keciboynuzu kuru yapmani tavsiye ederim benim esiminde cok dusuktu kur yaptim birde keci boynuzu pekmezi bal susam tarcin corek otu bildigim butun cerezleri katip hergun yedirdim degerleri o ay cok iyi cikmisti birde multivitamin tabiki.Elimizden gelenin herseyini yapmaktan baska caremiz yok.Ha birde esimin doktoru stres sagliksiz beslenme uykusuzluk sigara bunlar kesinlikle yok demisti

mrb bayanlar benım esım tek taraflı varıkosel oldu bır yıl sonra hamıle kldım oda dusukle sonuclandı beklıyorum 3 aydır hersey nasıp

Seninde benim hesap olmus tam 1 yil sonra hamile kaldim ama dusuk oldu.Ben dusugun sebebini varikosele bagliyorum sen sordun mu peki sebebini biliyormusun?ben yurtdsndayim burda 3 dusukten once arastirma yapmiyorlarmis O yuzden sebebini bilmiyorum kimisi olabilir diyor kimisi olmaz desede ben etkisi olduguna inaniyorum insallah tekrardan hamile kaliriz bu sefer saglicakla

Benim esimde ne alkol ne de sigara var. Rahat sakin bi insandir. Streste yapmaz. Dediginiz gibi keciboynuzu kur yaptim test yaptirmadan once 1 hafta icti. Hacamatta yaptirmistik belki ise yarar diye ama sayilarda en ufak bi yukselme olmadi malesef. Varkoselinde bu tür durumlarda pek etkili olmadigini duydum. Bugun emre beye muayene olacak bakalim o ne diyecek.

insallah guzel sonuclar alirsiniz canim

Esim emre beye muayene oldu. Kendisi baya iyi ilgilenmis tek tek herseyi anlatmis. Diger paragöz doktorlar gibi gel seni hemen ameliyat yapalim dememis hic degilse. Karyotip testi yaptiricaz simdi 2 tanede ilac vermis. 15 gunde bir hormon testi istemis. 1 ay sonra tek gidecek. Sorunun nerden kaynaklandigini anlaya calisicak yani. Sonuclar insallah telafi edilebilecek seyler olurda bir an once tedaviye baslayabiliriz. Lutfen akliniza geldikce bizim icin dua edin. Boyle durumlari tek basina kaldirabilmek cok zor.
Bu arada karyotip testi hakkinda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi devlette filan yaptirilabiliyormu. Cunku 750 tl filan demisler. Daha uygun bi yer olursa iyi olur

Biz yaşadığımız şehrin araştırma hastanesinde verdik kanlarımızı eşli olarak ankaraya gönderildi 2 ayda çıktı sonuç. Bir kuruş ödemedik.

Eşim 4 gün önce ameliyat oldu çok şükür sağ salim çıktı ama ben nerde bir bebek görsem ağlamak istiyorum yavaş yavaş basladik havuç suyu içiyoz bol bol bol ceviz bal yediriyorum bu haftada macunu yaptıran keçiboynuzu kuru falan

Kızlar Merhaba,
Varikoselle alakali bütün topiklere yazıyorum ama en aktif burası sanırım. Bizim ameliyatta 6 ay dolmak üzere 20 gün sonra arimidex bitecek ve kontrole gidicez. İlk kontrolde sayı ve morfoloji duzelmisti fakat ileri hareketliliği hala sifirdi. Hamile arkadaşlar ameliyattan önceki ve sonraki değerleri yazabilirler mi acaba? Ve tabi ki ne kadar süre geçtiğini...

gec gördüm kusura bakma canım...ınsallah guzel haberlerımız olur herkesın ...ben dr dusuk yaptıktan snra gecmısımızı anlatıp sordum dr ıse asla alakası olmaz...ilk gebelıklerın yuzde 80 ınınde oluyor...benım esımınde basına geldı dedı....dusugun arastırılması lazım fakat senınkınde bısey cıkmaz dedı....cunku dusuk oncesıde tum degerlerıme bakıldı ben pıhtılasma yada esım amelıyat oldu vs olabılır mı demıstım ona nazaran bu cvb verdı...sonuc patolojıden temız cıktı...durum bu hersey nasıp esım tup bebek yaptıralım beklemeyelım dıyor...son adet gunum 5 eylul...ıkı ıdrar testı yaptım negatıf bakalım adet olmayı beklıyorum yoksa adetım 2.cı gunu dr gıdıcez tup bebek ıcın

Canım merhaba,eşim arimidex kullanıyor demişsin,bu ilacı eşine dr ne için verdi? Benim eşimde lökosit ve sıvılaşma süresi uzunluğu var fakat bu lökosit antibiyotiklerle geçmediği için lökosit prostat bezi iltihabından kaynaklanıyor olabilir dedi,eşim o ilacı kullandıktan sonra hem sıvılaşma süresinin düzeldiğini hem de lökositin geçtiğini düşünüyorum,çünkü hem sperm rengi açık hem de kısa sürede su gibi oluyor sperm.

İnşallah gerek kalmaz da güzel haberler verirsin bize canım

Canım normalde meme kanseri için kullanılan bir ilacmis fakat erkeklerde sperm kalitesini artırma özelliği varmış. Bizde şuan tek sorun hareket

Canım normalde meme kanseri için kullanılan bir ilacmis fakat erkeklerde sperm kalitesini artırma özelliği varmış. Bizde şuan tek sorun hareket
Evet canım,meme kanseri hastaları için veriliyormuş ama lökosit için verdi dr bize. Dün fakültede test yaptırdık ve şok olduk,%70 olan hareket %35 çıktı,morfoloji 11den 7 ye düşmüş,ama sperm sayısı artmış.Bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra eşin test yaptırdı mı hiç? Acaba bizim test yaptırdığımız yer mi testleri yanlış yapıyor,son yaptırdığımız yere çoook güveniyorum ama diğer lab.ile ilgili kafam karıştı.

KIZLARR EŞİM GRADE 3 VARİKOSEL İLERİ HIZ %4 MORFOLOJİ %2 ÇIKMIŞTI DOKTOR AMELİYAT KARARI HEMEN ALMAK İSTEMEDİ 1 AY SONRA YENİLEYELİM DEDİ BU DEĞERLEDE 2 KERE HAMBİRİLE KALMIŞSIN DEDİ.BİZ 25 GÜN SONRA AŞILAMA YAPTIRDIK OZAMAN DA SPREM SAYILARINA BAKILDI BUARADA BAYAĞ BİŞİLER İÇİRDİM YEDİRDİM EŞİME SAYI 80 MİLYONDAN 160 MİLYONA İLERİ HIZ %4 TEN %5 E MORFOLOJİ %2 DEN %3 E YÜKSELMİŞ ÜROLOĞA SONUÇLARI GÖSTERDİK BEN BU DEĞERLERE AMELİYAT YAPMAM DEDİ GÖNDERDİ BİZİ HER ÖNÜNE GELENE AMELİYAT YAPILMAZ HER AMELİYAT BİR RİSKTİR DEDİİ SİZEDEMEM O Kİ BİR DOKTORA GİTMEYİN BİKAÇ DOKTORA GİDİN ÖYLE KARAR VERİN AMELİYATA

Canım, tahlilleri sabit guvendigimiz bir laboratuvar da yaptirmamiz gerekiyormuş. Dayım da doçent urolog o söyledi. Mesafeden dolayi gidemiyoruz onun yanına. Bide sayı en değişen değerdir dedi çok kolay düşer ve yükselirmis. Fakültede bizde yaptirmistik 3-5 hareket çıkardı orda. Acıbadem de 0 çıktı hep. Arimidex i kullanırken hiç yaptirmadik ki bitmesine 17 gün var. Yazarım kontrolden sonra. 3 kutu kullandık.

Arkadaşım umudunu kırmak hiç istemem ama hikayemi anlatayım, hastalığı ilk kesfettigimizde sayı iyi morfoloji 42 hareket 3-5 te olsa vardı. 1 yıl geçti aradan ameliyata karar verdik ve o zaman sayı 7 ye hareket sıfıra morfoloji de 1 e düşmüştü. Ki bizim varikosel grade ıkiydi... 6 ay oldu ameliyat olalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…