- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.801
ahh cnm kiyamam gonlumden gecenleri yazmissin ayni durumdayiz resmen bende ev tasiyorum ve hic yardim edenim yok halen daha toparlanamadim da halsizlik kanamam cok yine isi birakkyorm tasiniyoruz para lazim biyandan sirf cocuk olsun diye isi birakiyorum evde bunalacagimi bile bile ama .Canim insallah yeni evlerimiz bize oncelikle saglik ve bebek sonrada bolluk bereket odeme kolayligi huzur versin.Su mubarek gunlere girecegimiz gunlerde insallah dualarimiz kabul olurşuan maddi açıdan uygun değiliz zaten rapor çıkarmaya uğraşıyoruz az kaldı inşAllah pazartesi göstercem sonuçları alıp hakkımızdan hayırlısı bu arada ev taşıyorum nasipse maddi manevi çok yıprandım
canım yaaa sanada Allah kolaylık versin çok zor iş bu ev taşımak bende yalnızım topla topla bitmiyo cumartesi taşıncam hastaneden telefon bekliyorum aşılama raporu çıkarcaklardı ramazanda girdi araya hakkımızdan hayırlısı aaa tam bunları yazarken çapadan aradılar rapor çıkmış aşılama raporu hadi bakalımahh cnm kiyamam gonlumden gecenleri yazmissin ayni durumdayiz resmen bende ev tasiyorum ve hic yardim edenim yok halen daha toparlanamadim da halsizlik kanamam cok yine isi birakkyorm tasiniyoruz para lazim biyandan sirf cocuk olsun diye isi birakiyorum evde bunalacagimi bile bile ama .Canim insallah yeni evlerimiz bize oncelikle saglik ve bebek sonrada bolluk bereket odeme kolayligi huzur versin.Su mubarek gunlere girecegimiz gunlerde insallah dualarimiz kabul olur
amin canım çok sağol aşılama raporumda çıktı çok şükür çok uğraştık ama çıktı sonunda ramazandan sonra inş bide şuan taşıyorum tek başımayımhakkınızda hayırlı olan olsun.Maddi yönden rabbim güç versin.Yıpratıcı bir süreç maddi manevi,emekleriniz boşa çıkmasın inşaallah canım.Yeni evinde hayırlı uğurlu olsun.Güzellikler getirsin sana
hayırlısı canım inş çok beklemezsinizÖncekiler de sayı 15 ml ve 10 ml du bunda yükselmiş birsey kullanmadı sadece harnup pekmezi içti
sayınız mükemmel ama hızınız yavaş eğer içerse saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü dene derimslm kizlar bende araniza katildim yeniyim nasilsiniz benimde esimin problemi var test sonuclarini sizinle paylasmak istedim doktor normal dedi ama benim icim rahat etmedi. esim varikosel amaliyati olmus 6 sene once ve sonuclari resim olarak ekliyorum cevaplarinizi bekliyorum.
Sperm hareketini nasil covaltabiliriz neler yemesi icmesi gerek doktor hic bir ilaca gerek yok dedi.
birde kizlar ben 4 ay once dusuk yaptim ilk cacugumda 8 haftalik suan hamile kalmak istiyorum kalamiyorum(((
canm düşükleri eşin ameliyat olduktan sonra mı yaptın? benim de eşimde varikosel var. ben de pıhtılaşma çıktı ama kadın doğumcular düşüklerin nedeni bu değil bunda daha büyük düşükler olur dedi ve sonuncuda kan sulandırıcı kullanmıştım ona rağmen düştü. eşim haftaya cuma ameliyat olacak. ben de şimdi düşüklere neden olan varikosel mi bunu öğrenmek istiyorum ama ürolog bu neden olmaz diyor. o zaman neden ne bulamıyorum herşeye bakıldı bende de hiçbiri açıklamıyorMerhaba kızlar.. öncelikle Rabb im hepimize ve isteyen herkese Çifter Çifter evlat nasip etsin..
Aranızda beni hatırlayanlar vardır.. Eşimin morfolojisi %2 çıkıyordu 1sene önce ameliyat oldu.. Ama ben bu esnada 3. Düşüğümü yaptım,bebeklerin kalbi duruyo.. Bende kan pıhtılaşması çıktı,son iki bebekte kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullandım ama yine olmadı..
Gitmediğimiz doktor kalmadı bi sebep bulunamıyor, 4 farklı kadın doğum doktoru,düşük morfoloji düşüğe sebebiyet verir dedi, 2 Üroloji ve 1 tüp bebek doktoru ilgisi yok dedi.. Neye inanacağımızı şaşırmış durumdayız.. Tüp bebek doktoruna gittik ama yaptırmadan hamile kaldım...
Şimdi sorum şu, sizce morfoloji sorunu düşüğe sebep olurmu? Yaşayanlar veya Şahit olanlar yazabilirler mi?
Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.İnşallah doğum haberinide paylaşırsın.Değer görüp yazdığın içinde ayrıca teşekkürler.Genelde bebişi bulan kaçıyor :)Eşim hız ve morfoloji bozukluğundan mart 2014'te sol varikosel ameliyatı olmuştu. İlk aşılama tedavisi sonucu bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. Bu foruma moral olsun diye yazıyorum, hepinizin en kısa sürede bugün hissettiklerimizi tatmanızı diliyorum... Allah kimseyi bekletmesin.
Merhaba canim..pıhtılaşma için igne kullanıyorsanız bu rağmen düşüyor sa ...Eşim kromozom ve dna hasar testi yapsin..Bunlar bir neden okabilut..Rabbim yardımcınız olsuncanm düşükleri eşin ameliyat olduktan sonra mı yaptın? benim de eşimde varikosel var. ben de pıhtılaşma çıktı ama kadın doğumcular düşüklerin nedeni bu değil bunda daha büyük düşükler olur dedi ve sonuncuda kan sulandırıcı kullanmıştım ona rağmen düştü. eşim haftaya cuma ameliyat olacak. ben de şimdi düşüklere neden olan varikosel mi bunu öğrenmek istiyorum ama ürolog bu neden olmaz diyor. o zaman neden ne bulamıyorum herşeye bakıldı bende de hiçbiri açıklamıyor
Ben aksine bebeği bulunca geldim foruma.:)Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.İnşallah doğum haberinide paylaşırsın.Değer görüp yazdığın içinde ayrıca teşekkürler.Genelde bebişi bulan kaçıyor :)
Eşim hız ve morfoloji bozukluğundan mart 2014'te sol varikosel ameliyatı olmuştu. İlk aşılama tedavisi sonucu bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. Bu foruma moral olsun diye yazıyorum, hepinizin en kısa sürede bugün hissettiklerimizi tatmanızı diliyorum... Allah kimseyi bekletmesin.
Kromozom testini verdik canım haftaya çıkacak sonuçlarımız. Eşim 2 gün sonra ameliyat olacak işte. İnşallah kromozom testinde bozukluk yoktur . Varikosel ameliyatı sonrası inşallah sağlıklı bir gebelik olurMerhaba canim..pıhtılaşma için igne kullanıyorsanız bu rağmen düşüyor sa ...Eşim kromozom ve dna hasar testi yapsin..Bunlar bir neden okabilut..Rabbim yardımcınız olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ama 4 sene olmayıp ameliyattan 3 ay sonra olması çok düşündürücü . Hipofizle alakalı ise nasıl ameliyattan 3 ay sonra hamile kalmışsın? Allah eşine de şifa versin canım .Arkadaşlar sizelere başımızdan geçenleri anlatmak istiyorum 4 yıllık evliyiz benim tek yumurtalığım var biri alındı...eşimdede morf %1 hız %20 sayı ise en son 25 milyona düşmüştü varikosel yeni dendi ama biz yinede ameliyatta ısrar ettik ve olduktan 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım çok şükür....yalnız geçen hafta öğrendiğimiz bişey bizi çok düşündürdü beyinde hipofiz bezinde kanaamalı kist görüldü eşimde ve hipofiz bezi kuyruğu incelmiş bize profun dediği şey varikosel ameliyatını boşuna olmuşsun sorun tamamen burdan kaynaklanıyor bu beyin emarında sürekli baş ağrısı için çekilmişti ve çıktı size bilgilendirmek için yazıyorum kısırlık cinsel isteksizlik te sonuçları arasında özellikle varikosel ameliyatından sonuç alamayan arkadaşların bir beyin cerrahına eşlerini götürmelerinde fayda var bence....RABBİM hepinize tez vaktte sağlıklı bebeler versin İNŞALLAH...
Çok zor bunları yaşamak, ucu belirsiz bir süreç üstelik, sabretmekse sadece dile kolay. Ben de çok makaleler okudum şu son 1.5 yıldır, sizi çok iyi anlıyorum. Benim de okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla düşüklerin bozuk morfolojiden kaynaklanma ihtimali var. İyi dileklerinize çok teşekkür ederim; inşallah ameliyat en kısa sürede sizin de çözümünüz olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Sevgiler...Amin canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inş. Benim eşim de 2 gün sonra ameliyat olacak varikosel den. Benim 3 düşüğümde denemediğim şey kalmadı. Kan sulandırıcı, folik asit , yakı, soğan kürü, glifor .Hiçbirşey fayda etmedi. Bende ki Pıhtılaşma falan da doktorların dediği ve nette okuduğum makalelerin hepsinde düşüğe neden olmayacağı yazıyor ben eşimin sperminden kaynaklandığına inandım artık inşallah sebep odur ve ameliyattan sonra en kısa sürede düzelir.
İnsaalj canim..Rabbim çok fazla aratmasin insallh..Kromozom testini verdik canım haftaya çıkacak sonuçlarımız. Eşim 2 gün sonra ameliyat olacak işte. İnşallah kromozom testinde bozukluk yoktur . Varikosel ameliyatı sonrası inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Eşimin yaşadıkları : Arkadaşlar , Türkiyede sağlık denen şey paran varsa var , Paran yoksa öl diyor adamlar resmen... Devlet hastanesine gittim,
Varikosel ve Kronik Prostatit şüphelerimin olduğunu söyledim, Doktor suratıma bile bakmadı...
Odada bir asistan vardı, O bana idrar ve meni kültürü yaptır getir dedi, Dedim sen doktor musun ? Doktur kim kardeşim burda dedim ...
Eliyle doktor u gösterdi , Doktor bu dedi...
Doktora döndüm dedim HOCAM senin görevin teşhis için gerekli incelemeyi yapmak değil mi dedim ?
Oda asistana döndü , dediki, Sperm ve idrar testi yaptırıp getirsin dedi.. içeri girdiğimde doktor sinirli bir şekilde telefonla konuşuyordu , Ayaklarını sallıyordu, Asistana çabuk lan '' falan bişeyler diyordu...
Gittim Hasta haklarına şikayet ettim, Onlarda el ile teşhis koymak zorunda olmadığını söylediler..Ama Varikosel de el ile teşhis in çok önemli olduğunu biliyoruz...
Devlet hastanesinde işler böyle ise, hemde istanbulun göbeğindeki bir semtte... Başka illerde nasıldır bilemiyorum...Sağlık sistemi çok kötü arkadaşlar... Ama bu işin peşini bırakırsam ben adımı değişiririm...O doktoru bulacağım,
Burnundan fitil fitil getireceğim..Sağlık bakanlığını arıyorum...Sekreterine söyleceğim, ama bişey yaparlar mı bilemem... Çare bulmak için gittiğimiz doktor sizi hayatınızdan bezdirebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?