- Konu Sahibi delinefsim
- #9.821
Hangi hastanede 1 kuruş ücret ödemediniz ? Ben tekrardan söylüyorum, Doktorlar YETERSIZ , HASTANELER AYRI YETERSIZ... Siz hiç devlet hastanesine gittiniz mi son zamanlarda? Allah düşürmesin... BEn WC sine giremedim, şişli etfal hastanesinin... Tavandan sular damlıyor içeride çok ağır bir koku , içeri girmek imkansızdır... Benim çok memnun oldugum özel hastane falan yok, Hangi Lux odada tek kişilik odada kaldınız ve nasıl para ödemediniz , bunu biraz açarmısınız... öyle birşey varsa bizde faydalanalım... Ben TR de yaşamıyorum normalde , gelip ülkemin hastanelerinin bu halde olduğunu görünce kahroldum...
Annem Aynı hastanede Yumurtalık kisti ameliyatı oldu, Kolay bir ameliyat ama kadın az daha ölüyordu, Yanlış ameliyat yapmışlar , Bir hafta Büyük Abdestini yapamadı, Sonra acile kaldırdık, ağrıdan ölüyordu, acil ikinci ameliyatı yaptılar...
Tekrar ediyorum, Türkiyede sağlık sistemi aldatmacası altında özel hastaneler kalkınsın diye, Devlet hastaneleri yeterli değil...
Annem Aynı hastanede Yumurtalık kisti ameliyatı oldu, Kolay bir ameliyat ama kadın az daha ölüyordu, Yanlış ameliyat yapmışlar , Bir hafta Büyük Abdestini yapamadı, Sonra acile kaldırdık, ağrıdan ölüyordu, acil ikinci ameliyatı yaptılar...
Tekrar ediyorum, Türkiyede sağlık sistemi aldatmacası altında özel hastaneler kalkınsın diye, Devlet hastaneleri yeterli değil...