Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hangi hastanede 1 kuruş ücret ödemediniz ? Ben tekrardan söylüyorum, Doktorlar YETERSIZ , HASTANELER AYRI YETERSIZ... Siz hiç devlet hastanesine gittiniz mi son zamanlarda? Allah düşürmesin... BEn WC sine giremedim, şişli etfal hastanesinin... Tavandan sular damlıyor içeride çok ağır bir koku , içeri girmek imkansızdır... Benim çok memnun oldugum özel hastane falan yok, Hangi Lux odada tek kişilik odada kaldınız ve nasıl para ödemediniz , bunu biraz açarmısınız... öyle birşey varsa bizde faydalanalım... Ben TR de yaşamıyorum normalde , gelip ülkemin hastanelerinin bu halde olduğunu görünce kahroldum...

Annem Aynı hastanede Yumurtalık kisti ameliyatı oldu, Kolay bir ameliyat ama kadın az daha ölüyordu, Yanlış ameliyat yapmışlar , Bir hafta Büyük Abdestini yapamadı, Sonra acile kaldırdık, ağrıdan ölüyordu, acil ikinci ameliyatı yaptılar...

Tekrar ediyorum, Türkiyede sağlık sistemi aldatmacası altında özel hastaneler kalkınsın diye, Devlet hastaneleri yeterli değil...

Evet son 6 gün önce üstelik doğuda bir araştırma hastanesinde ameliyat oldu eşim yardımcı doçent yaptı ameliyatı ve 1 kuruş para ödemedik. Tek kişilik son derece konforlu odada süper bir hizmet gördük temizliği bakımı yemeği hemşiresi doktoru herşeyiyle yüzde yüz memnun kaldık gerçekten yaşadıklarınız doğru ise atlayın gidin bizim ameliyat olduğumuz yere

hadi hayirlisi ben tasindim valla 2 haftaya yakin belim agridi incitmisimde.Kimse de yardim etmedi birde.Allah kolaylik versin.Hadi guzel haberler ver bende esime dedim bikac ay sonra asi yapalim dedim istemiyor kizdi bana insallah artik bizimde bebislerimiz olsun ya herkesin bebegi var bir biz kaldik etrafta :'(

taşındım bir ay oldu tam ramazanın başlangıcında tek başıma ne zormuş bu taşınmak
hastaneden aradılar artık aşı yada tüp olcak adetimi bekledim 3 gün testlerini tekrarlamam gerekiyomuş yarın sonuçları göstercem heyete sunulcakmış falan filan hakkımızdan hayırlısı canım bizimde olur elbet bir gün hayırlı sağlıklı olsun başka bişe istemem

taşındım bir ay oldu tam ramazanın başlangıcında tek başıma ne zormuş bu taşınmak
hastaneden aradılar artık aşı yada tüp olcak adetimi bekledim 3 gün testlerini tekrarlamam gerekiyomuş yarın sonuçları göstercem heyete sunulcakmış falan filan hakkımızdan hayırlısı canım bizimde olur elbet bir gün hayırlı sağlıklı olsun başka bişe istemem

asi yada tup olcak demissin canim naptin?Insallah pozitiftir

Artik burayada gelen yok artik hamileler kacti hamile olmayanlar iyice bunalimda umutsuzlukta mi herkes nerde
aynen canım üzülenlere kızıyodum saçmalamayın dünyanın sonu mu diye. ben çöküşe geçtim dün gece. çocuk lafını bile duymak istemiyorum artık her konunun çocuk olayına bağlanmasından bıktım. bunu yapan benim öz annem babam abim kardeşim yaaanasıl beceriyolar her lafı oraya bağlamaya anlamıyorum. evet 3 düşük yaptım evet hiç yanlarında ağlamadım evet hep güçlü durup hayırlısı olsun dedim ama hiç mi tanımıyolar beni? kırılacağımı hiç akıllarına nasıl getirmiyolar anlamadım.

o kadar o kadar doluyum ki. gece uyurken hepsinin topluca olduğu bi gün bağırıp çağırma hayali kuruyodum. taşınmayı düşünüyoruz kışın evimiz soğuk oluyor diye annem kışa çocuk olursa üşümesin diyor sanki hamileyim de!zaten bir kış geçircez burda hangi bebek üşüyecek!!! bugün yapsam kışa yetişmiyo zaten! abimgil yeğenimi bekliyolar bana her doktor kontrolunden sonra ultrason resmini atıyolar. babam her tlfa cevap verişinde "hayırdır müjde mi vereceksin" diyor. kardeşim teyze olmak istiyorum diyor, bir de kendisi bekar bir an önce evlensem iyi olacak korkmaya başladım ben de senin gibi sıkıntı yaşarım diye diyor.

ben mi abarttım yoksa taş olsa çatlar mıydı bu kadarına bilmiyorum.. çok yoruldum

yok canım gr abartı yok okuduğum yerde ben sinir oldum resmen psikolojik baskı yaa

kızlar ameliyatın 2. ayı bitti, adetime 2 gün var idrarda gebelik testi yaptım bugün ve yine koca bir negatif
mart ayına kadar daha normal denemeye karar verdik yoksa martta pgtli tüp bebeğe geçicez. 2 yıllık deneme 3 düşük... benden marta kadar daha sabır.. inşallah o zamana kadar sağlıkla devamı gelecek bir gebelik elde ederim

asi yada tup olcak demissin canim naptin?Insallah pozitiftir
Hiç biri yapılmadı canım miyomlarım çok büyümüş ameliyat dediler kaç senedir oyalıyolar elbette büyür çapaya gidiyodum bıraktım orayı bezmialeme gittim 3 sene önce çektirdiğim hsgye baktı sağ tüpün tıkalı gibi dedi ilk defa bu dr aldı eline filmi yorumladı aslında tıkalı değil ama girintili çıkıntılı dedi buda engel olabiliyomuş zaten morfoloji en çok 3 o yüzden geçemiyo olabilirmiş spermler yinede bi aşıla deneyelim dedi bat 2 eylül bakalım 2.3. Günü gidicem yüksek dozda aşılamaya başlıcaz dedi bakalım hayırlısı olsun

Kiyamam sana onlarda iste Kotu niyetlerinden degilde hevesleniyorlar umut ediyorlar ama onu yaparken kirdiklarinin Bizim nekadar hassas oldugumuzu goremiyorlar Ayni seyi benim de kaynanam yapiyor yada cevremdekiler daha dun komsu geldi kizinla bana diyor sogan kuru yap vs Bende dedim bir sorunum yok.en azindan Oyle biliyorum.cnm soylemelisin ailene Ben bu konuda hassasim daha dikkat edin bu konu hakkinda konusmayin de Ayni seyi kayinvalideme dedim Ben zira zirtpirt soruyordu ki halen yapiyor En sknunda esime patladim yeter artik Diye Her hafta hamilemisin diyor her hafta Insan nasil hamile olabilir ki adetim bitiyor iki gun Sonra hamilemisin diyor bu kadar kor cahil olamaz bir insan!kimseyi takma basina gelmeyen anlayamaz onlara gore soylemesi kolay.cnm kusuruma bakma aklimda kalmamis kafa kalmadi zaten demissjndir mutlaka neden 3 defa dusuk oldu

Son düzenleme:
Kizlar size bir sorum var. esimin ameliyat olan yerde sanki kocaman sivilce cikmis gibi orasi sert sivilce buyuklugunde aciyormu agriyor mu dedim Hayir diyor acaba dikis Izimi yoksa yinemi varikosel ciktigordum panik oldum resmen Dr git bir goster dedim Hayir dedi bozuldu sanki Oyle dememe Cani sikildi.sizde de varmi Boyle bisey kizlar Lutfen cvp

canım varikosel olamaz tekrar etse bile ameliyat yerinden belli olmaz zaten. enfeksiton olabilir belki. bizimkininde içinden dikiş çıkmıştı zorla götürdüm doktora doktorda yoktu acilde gösterelim dedim. acildeki dangalak doktor mahalleden çocukluk arkadaşımdı ve ona rağmen başından attı bakmadan" bişey olmaz yeaa" diyerek. 2 gün sonra servisteki diğer doktoru bulup gösterdi eşim kendiliğinden düşer dedi yaklaşık 1 ay sonra düştü dikiş. bi göstersin enfeksiyon ihtimaline karşı eşin.
ama sen panik olma dediğim gibi varikosel olması imkansız

ya işte kaynanam olsa kalbimi kırmak için yapıyor diye düşünürdüm valla ama kendi annem babam yapıyor. yengemin zaten art niyetli olduğuna emin oldum. görüşmeyi çok çok azalttım. sadece yeğenimi görmek için gidiyorum yanlarına. tlfda haftada 2 kere konuşurduk aramıyorum artık. birşey söyleyecek olduğumda da abimi arıyorum. sormalarına falan da hiç rahatsız olmuyordum, yengem de 6 ay bekledi her ay kendim gibi heyecanlanarak bekliyodum onu. gününü bile ezbere bildiğim halde arayıp sormuyordum negatifse üzülmesin isterse kendisi arar zaten diye. ovulasyon testleri bende hep negatif çıkıyodu kullanmama kararı almıştım elimdekileri toplayıp hep yengeme verdim. 6 ay boyunca o da strese girdi o da anladı ne hissettiğimi nasıl olur da kalkıp o lafı edebildi bilmiyorum. benm kayışlar ondan sonra koptu. eskiden yok gebe değilim deyip geçiyodum ama artık anksiyete oluyor sorduklarında ellerim titremeye başlıyo ağzım kuruyo. kaçıp gidesim geliyor.

düşüklerin nedeni kesin değil cnm malesef. pıhtılaşmada bir gende taşıyıcıyım ama ondan şüphelenmiyolar bile. hsg hariç bütün testler yapıldı. genetiğimize de bakıldı. çok şükür temiz çıktı hepsi.
düşükler çok erken dönemde olduğu için (2sinde kese bile görünmedi) rastlantısal kromozom bozukluğundan şüpheleniyorlardı doktorlar. ona da spermdeki dna hasarı neden olabilir diyorlar. bu nedenle eşim ameliyat oldu zaten.
bugün adet günüm ama hiçbir belirti yok. yine 2 kilo aldım acaba ondan mı gecikti. kilo aldığım gibi adetlerimin arası açılıyor test negatif gebelik yok da... tekrar kendimi hizaya çekip kilo vermem lazım. 1-2 kilo derken 20 kilo almış bir insanım
hsg çektirdin mi sen canım ?

Evet Cnm tuplerim acikti gecen sene bakilmisti ama dusuk ten sonra bilmiyorum nasil muayene falan oldum Hersey temiz cikti.Esim gitmez Cnm deve inadi var onda daha dun annesi telefonda bak TV de duydum tup bebek hakkinda konusuyorlardi sigara icilmicekmis dedi suratina kapatti azarladi kizdida.Oyuzden ben de desem hi hi Tmm der ama gerisi gelmezbence Iyi yapiyorsun seni uzenlerle arana mesafe koy ama dedigim gibi en azindan anneni babani uyar onlar Sadece senin nekadar uzuldugunu goremiyorlar cunku bugune kadar hep guclu durmussun onlerinde.sahsen Bende dusugu varikosele bagliyorum Allah bilir de.bukadar stres yapma bak kalici psikolojik sorunlara yolacar benim de canim Cok yaniyor her gun hamile arkadaslarimi akrabalarimi cocuklarini gordukce ama yapacak biseyimkz yok kaderimizde varsa olacak yoksa napsan bosa zaten.Gelecek bebegin icin guclu olmalisin herseyden herkesten once sen senin sagligin onemli saglik gidince inan bisey in degeri kalmiyor.Sukur edelim yinede halimize.insallah bizi de olcak birgun o gune kadar da guclu ol Birak herkesi isterse anan Baban olsunKilo en buyuk dusman bide hamilelikte yuruyus yap Sabah ve aksamlari hem stress atarsin Ben zayifim ama yinede bazen yuruyorum aciliyorum.sanada tavsiye ederim

Enfeksiyonada benzemiyor ama bilemedkm gorunce basimdan asagi kaynar Sular dokuldu uzuldum insallah degildir varikosel ameliyat olali 1.5 sene oldu iltihap degildir heralde Diye dusunmuyorum doktorada goturemjyorum off

Enfeksiyonada benzemiyor ama bilemedkm gorunce basimdan asagi kaynar Sular dokuldu uzuldum insallah degildir varikosel ameliyat olali 1.5 sene oldu iltihap degildir heralde Diye dusunmuyorum doktorada goturemjyorum off
1.5 sene olduysa enfeksiyon da değildir canım doğru diyosun. Ama sivilce niye çıksın ki orda bilemedim. Kızarıklık şişlik falan var mı? Tıpkı sivilce gibi mi? Ucunda iltihap falan görünüyor mu? Belki gerçekten normal bir sivilcedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…