- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.641
Canım mikro cerrahi ameliyat mikroskop ile yapılır ve sorunlu olan damarları görerek hata payını azaltır, açık ameliyat doktorun hiç bir cihaz kullamadan çıplak gözle yaptığı bi ameliyat sorunlu Olan damarları görmesi zor olur ya da gözden kaçma ihtimali mikro cerrahi ameliyatı göre daha çok.değerler şu şekilde oldu ameliyat sonrası çok test yaptırdık ama ameliyattan sonra 6. Ay yaptırdığımız testi eski yazdığım yerden bulup yazarım canımSağol canım peki mikrocerrahi ile normal ameliyat arasında ne fark var ve morfolojiylr hız arttı mı ameliyattan sonra? Ameliyat önceai ve sonrası değerleri kısaca yazar mısın ben çok kararsızım.inşallah bebişine en kısa zamanda kavuşursun
Ameliyat öncesiSağol canım peki mikrocerrahi ile normal ameliyat arasında ne fark var ve morfolojiylr hız arttı mı ameliyattan sonra? Ameliyat önceai ve sonrası değerleri kısaca yazar mısın ben çok kararsızım.inşallah bebişine en kısa zamanda kavuşursun
canım maşallah değerler çok artmış peki başka kür vs birşey yaptınız mı bi de doktorun kimdi ist anadolu yakasıysa söyler misin belki gidebilirizAmeliyat öncesi
sperm sayısı:35 milyon
sperm konsantrasyonu :16 milyon
ileri hızlı: % 0
Morfoloji % 0
Ameliyatın 6. Ayı
sperm sayısı: 48 milyon
sperm konsantrasyonu : 25 milyon
ileri hızlı:% 5
Morfoloji (who): % 33
Ameliyatın 9. Ay
sperm sayısı:178 milyon
sperm konsantrasyonu: 90 milyon
Ileri hızlı% 25
Morfoloji( kruger): % 7
Canım ameliyatın 8. Ayı bir ay arginmax kullandı eşim o kadar onun dışında kür yapmadık. Tatlım ameliyatı rize de oldu maalesef istanbulda degilcanım maşallah değerler çok artmış peki başka kür vs birşey yaptınız mı bi de doktorun kimdi ist anadolu yakasıysa söyler misin belki gidebiliriz
En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah canım değerleriniz gittikçe düzeliyor.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim eğer bu ay da hamile değilsem eşimle konuşacağım bu konuyuCanım ameliyatın 8. Ayı bir ay arginmax kullandı eşim o kadar onun dışında kür yapmadık. Tatlım ameliyatı rize de oldu maalesef istanbulda degilameliyat öncesi eşimin ayakları çok ağrırdı meğer varıkosel kaynaklı ağrı oluyormuş evet şuan bebek yok ama en azından spermlerin şekli düzeldi ve eşimin ayak ağrıları geçti. Ameliyat olmanızda fayda var
günaydın canımCanım ameliyatın 8. Ayı bir ay arginmax kullandı eşim o kadar onun dışında kür yapmadık. Tatlım ameliyatı rize de oldu maalesef istanbulda degilameliyat öncesi eşimin ayakları çok ağrırdı meğer varıkosel kaynaklı ağrı oluyormuş evet şuan bebek yok ama en azından spermlerin şekli düzeldi ve eşimin ayak ağrıları geçti. Ameliyat olmanızda fayda var
Kesinlikle ilgisi var canım. eşim saat 8 3 arası çalışan biri yani nerdeyse öğlen eve geliyor ağır işi yok öğretmen eve gelince ayaklarım ayaklarım diye sizlaniyordu okuldan gelince dışarı bile çıkmak istemiyordu... millet ne işlerde ağır zor şartlarda çalışıyor senin niye bu kadar ağrıyor diyordum. Neyse çocuk olmayınca ameliyat oldu... aradan bir ay geçti hiç ayaklarından söz etmiyor alala dedim hayret sen hiç söylenmiyorsun sonra anladık ki varıkosel ayaklarina kadar ağrı yapıyormus. işten dolayı ayakta durmaktan ağrıyor sanıyorduk. ameliyatin üstünden 1.5 yıl geçti değerler düzeldi fakat hala bebek yok ama eşim iyiki ameliyat olmuşum ağrıların geçti dedi yada ömür boyu çekecekti belkide çünkü kasıklarinda ağrı olmuyordugünaydın canım
benim eşimin de bacakları ve ayakları ağrıyormuş hep . doktora gittiğinde bi sebep bulamamış. daha yeni varikoseli öğrendik acaba ağrıların sebebi bu olabilir mi
Geçmiş oldun canım inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüzMerabalar
1.5 yıldır evliyim son 6 ayında çocuk istedik olmadı sonra eşim sperm testi yaptırdı 10 milyonu sayı diğer değerleri normaldi. Bizde denemeye devam ettik 3 ay sonra tekrar test yaptirdik sayı bu sefer 6 ,5 milyon olmus bu sefer özelde doktor gittik orda muayene oldu doktor elle muayenede varikosel teşhis etti ultrason istedi seviye 3 ilerlemis tek care ameliyat deyince dün eşim ameliyat oldu.
Inşallah canim cok zor mus hayırlısı ile hepimiz bebislerimize kavusuruzGeçmiş oldun canım inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz
Camım umutsuz olma diğer insanları da kafandan at başka topikte de muhabbeti geçmişti kimse çok uğraştım hamile kaldım demiyo herkes hoop diye oldum diyo kimsenin içini bilemezsin boşuna kendini germe.varikosel basit bir ameliyatmış diyorlar.pko olup da hamile kalan birsürü insan da var.allah hayırlısıyla sana da hayırlı evlatlar versin inşallah ama içini ferah tut ki süreç hızlansınsonunda bu varikoselden aktif bahsedenleri gördüm eşimde varikosel tespit edildi sol yumurtalıkta ve bacak agrısı yapıyordu bu hafta sperm testi verecek 6 aylık evliyiz bende de polikistik over varmıs doktor dedi ama adetelrim düzenlidir nadir bozulur napcaz biz allahım bakıyorum cevreme catır catır hamile kalıyolar biz beceremiyomuyuz yoksa olmuyomu anlamıyorum inşallah bebişimiz olur isyan etmiyorum allahım yardımcımız ol
Cevremizde catir catir hamile kalanlar olmasi normal canim zaten cunku dunyada her 100 ciftten 15 i infertil... Dolayisi ile simdilik biz o 15 lik dilimdeyiz cevremizdekiler de 85 ligin icinde.... Allah evlatsizlikla imtihan etmesin.... Biz sabredip muradina erenlerden olacagiz insallah... Allah zekeriyanin yasi gecmis hanimi da kisir iken onlara Yahya yi nasip etti degil mi? Demekki O ol derse olursonunda bu varikoselden aktif bahsedenleri gördüm eşimde varikosel tespit edildi sol yumurtalıkta ve bacak agrısı yapıyordu bu hafta sperm testi verecek 6 aylık evliyiz bende de polikistik over varmıs doktor dedi ama adetelrim düzenlidir nadir bozulur napcaz biz allahım bakıyorum cevreme catır catır hamile kalıyolar biz beceremiyomuyuz yoksa olmuyomu anlamıyorum inşallah bebişimiz olur isyan etmiyorum allahım yardımcımız ol
sonunda bu varikoselden aktif bahsedenleri gördüm eşimde varikosel tespit edildi sol yumurtalıkta ve bacak agrısı yapıyordu bu hafta sperm testi verecek 6 aylık evliyiz bende de polikistik over varmıs doktor dedi ama adetelrim düzenlidir nadir bozulur napcaz biz allahım bakıyorum cevreme catır catır hamile kalıyolar biz beceremiyomuyuz yoksa olmuyomu anlamıyorum inşallah bebişimiz olur isyan etmiyorum allahım yardımcımız ol
s.A. JONGUİL ARKADAŞIM. Benim de eşim ameliyat oldu varikosel. Eski yöntem ile. 1 buçuk yıl oldu ama daha da sayı gerileri. Çorumda olmuştuk biz. Ama kendi Rizeli. Devlet has. doktorunuzun adını bize de verebilir misin canım?Canım mikro cerrahi ameliyat mikroskop ile yapılır ve sorunlu olan damarları görerek hata payını azaltır, açık ameliyat doktorun hiç bir cihaz kullamadan çıplak gözle yaptığı bi ameliyat sorunlu Olan damarları görmesi zor olur ya da gözden kaçma ihtimali mikro cerrahi ameliyatı göre daha çok.değerler şu şekilde oldu ameliyat sonrası çok test yaptırdık ama ameliyattan sonra 6. Ay yaptırdığımız testi eski yazdığım yerden bulup yazarım canım
Canım geçmiş olsun. Rize araştırma Hastanesi orhan Ünal Zorba doktorumuz iyi bi doktor işin ehli biri yanis.A. JONGUİL ARKADAŞIM. Benim de eşim ameliyat oldu varikosel. Eski yöntem ile. 1 buçuk yıl oldu ama daha da sayı gerileri. Çorumda olmuştuk biz. Ama kendi Rizeli. Devlet has. doktorunuzun adını bize de verebilir misin canım?
Allah cc. razı olsun çok teşekkür ederim. Evet düşünüyoruz. Bakalım hayırlısı.Canım geçmiş olsun. Rize araştırma Hastanesi orhan Ünal Zorba doktorumuz iyi bi doktor işin ehli biri yanisanırım tekrar ameliyat olmayı düşünüyorsunuz
canım durumun gerçekten çok zor Allah yardım etsin en kısa zamanda tayininiz çıkar inşallahKizar isimleri tek tek yazamadim cvp verdiginiz icin tesekkur ederim insallah Rabbime hep hayirliysa ver diyorum insallah ben bide esimden ayriyim hafta sonlari bulusuyoruz onunda etkisi vardir mutlaka diye dusunuyorum mesela yumurtlama gunum dundu ben ise hafta sonu eve gidebiliorum kaciriyoruz yada bi sekilde olmuyo sonucta olmuyor ama esimde bende cok uzgunuz tayinimide cikarmiyorlar allahtan bulasicalar biraz iyi olayim diorum etrafta surekli hamile haberleri duyunca cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?