• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim durum daha zor gibi geldi bana :p esim hep dibimde hicbir ayrilik gayrilik yok ama spermler cooook usengec vitamine boguyorum adami resmen
Canım azından eşlerimiz yanımızda çok şükür öyle düşün.arkadaşın durumu en zoru bence bir yandan görüşememek var bir yandan evli ama ayrı olmak var.allah yardım etsin eşim bi gün şehirdışına gitti sanki allah korusun öksüz yetim kaldım yemek bile yiyemeim

Canım azından eşlerimiz yanımızda çok şükür öyle düşün.arkadaşın durumu en zoru bence bir yandan görüşememek var bir yandan evli ama ayrı olmak var.allah yardım etsin eşim bi gün şehirdışına gitti sanki allah korusun öksüz yetim kaldım yemek bile yiyemeim
Aynen oyle canim yaa.. Memur bayanlarin cilesi es durumu tayini malesef insan evlendiginden bisey anlamiyor yazik yaa... Evet cok sukur eslerimiz yanimizda Allahim kucagimizi da bos birakmasin eksik yanimizi tamamlasin <3

Amin insalllah bugun sonuclari aldik hersey cok normal ciktiii ama hareket 30 dio doktor bol bol ari polen pekmez keciboynuzu suyu falan demis k valideme zaten yaptiriyodum yeni polen ari sutu bal yaptirmistim tamda ustune denk geldi ama ameliyat sart demis

Amin evet ben cuma gidiyorum pazar donuyorum cok zor Allah yasatmasin kimseye 5 aylik evliyim inanin evlilikten sogudum adam gibi oturup yemek yapamiyorum evimde bekar evim var orasi banada daha sicak gelior alistim cunku allah yardimcimiz olsun bnm gibilere siz cok sanslisiniz darisida bana
Insallah iste harekette siknti var gibi geldi spermlerin 55 milyon cikmis doktor iyi demis dusuk ciksa isimiz zordu demis :KK17:

Kizlar meraba
tv de haberde bulent tirasin haberini izlediniz mi?
Cift rahmi olan kadin ve sperm sayisi sifira yakin erkek ciftin tup bebek yontemiyle cocuk sahibi olmasina vesile olmus... Teknolojik bebek diye haberini yapmislar...

evet bugün annem aradı onu söyledi artık teknoloji gelişti dert etme dedi dün haberde izlemiş
Milletin tek dedigi dert etme ne desinler ki elden bisey gelmiyo Allah yardimcisi olsun herkesin nasip kismet gercekten... Cok dua ediyoruz tabiki ama insanin aklina ateistlerin de cocugu oluyo onlar dua etmiyo biz ediyoz gene olmuyo diye geliyo Allah affetsin seytan durtuyo iste... Nasip olunca

Merhaba kızlar :)
Bizde 3 senedir cocuk istiyoruz, eşim 6ay önce varikosel Ameliatı oldu ama hala bir değişiklik yok :( Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin inşAllah

Ankarada uc doktora gozuktuk ucude proftu ikisi ameliyata gerek yok dediler sperm sonuclari normal cikinci 6 ay snraya biraktilar olmazsa tekrar gtcz insallah olur bebis

Canım benim bildiğim kadarıyla doğal yoldan cözüm yok. Ben 2 sene önce hamile kaldım ama cocuk 3 aylıken geri döndü yani düşük oldu, hicbir sebeb bulamadılar ama sonradan anladım sebebi varikosel miş, varikosel spermlerin dna sını bozuyormuş. Benim eşim amaliyat oldu 5 ay önce, henüz hamile kalamadım ama varikosel düşük nedeni ve cocuk tam gelişemiyorda. Ama amaliyat cok basit.

selam canlar nasılsınız var mı güzel gelişmeler bende bi değişiklik yok 9 ay geşti ameliyat olalı ama malesef hala bebiş yok :KK42:bu süreçte 3 kez test verdi eşim hiç yükselme yok malesef sonuçları doktorlar hocamıza gösterelim dediler aşı tüp ne olcaksa yada ilaç ...telefeon bekliyoruz doktordan bakalım ne olcak 2015 te de anne olmak nasip olmadı malesef:KK42:adetim bugün geldi çok yoruldum:cry::cry:

Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum bu önümüzdeki çarşamba günü eşim varikosel ameliyatı olacak. Selamlar...

arkadaşlar merhaba sizlerden bir bilgi almak istiyorum eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.Ben birbucuk yıllık evliyim.Ekim ayında gittiğim kadın doktorum eşimin sperm testindeki değerlere göre aşılama yapılacağını söyledi ve 2 defa aşılama yaptım sonuç negatif.2 kere kendiliğimizden üroloji dokotruna gittk fakat hiçbiri muayene etmedi yada herhangi bir ultrason yapmadı.sperm testine göre bir sorun olmaıdğını söylediler.fakat ben eşimde varikosel olduğunu düşünüyorum.Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum sizce ne yapmalıyım.sizler eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız ayrıca eşim ayıp oluçk belki ama hergün ilişki istemesi beni düşündürüyor ve ilişki olmaıdğı gün ağrısı olduğunu söylyor.lütfen cevap vermenizi rica ederim.allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun.sevgiler herkese

arkadaşlar merhaba sizlerden bir bilgi almak istiyorum eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.Ben birbucuk yıllık evliyim.Ekim ayında gittiğim kadın doktorum eşimin sperm testindeki değerlere göre aşılama yapılacağını söyledi ve 2 defa aşılama yaptım sonuç negatif.2 kere kendiliğimizden üroloji dokotruna gittk fakat hiçbiri muayene etmedi yada herhangi bir ultrason yapmadı.sperm testine göre bir sorun olmaıdğını söylediler.fakat ben eşimde varikosel olduğunu düşünüyorum.Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum sizce ne yapmalıyım.sizler eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız ayrıca eşim ayıp oluçk belki ama hergün ilişki istemesi beni düşündürüyor ve ilişki olmaıdğı gün ağrısı olduğunu söylyor.lütfen cevap vermenizi rica ederim.allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun.sevgiler herkese
merhaba canım.Neden eşinin varikosel olduğunu düşünüyorsun?İlişki olmadığı zaman ağrı olduğunu söylemesi ilk önce bahanesi olabilir :) yada belkide tabi bilmiyorum ama meni üretimi fazladır onunla alakalı olabilir yada başka bir sebebi vardır doktora gittiğinizde hergün boşalma olmadığında ağrı olduğunu söylerseniz daha doğru bir yanıt alabilirsiniz.Ayrıca varikosel endişesi rahatsız ediyorsa doktora özellikle bu yönde muayene talep ederseniz tabiki gerekeni yaparlar.Ama eğer testinizdeki tüm değerler sorunsuzsa varikoselinde çok bir önemi olmaz belkide sadece zamandır ihtiyacınız olan bazen sabretmek gerekiyor çünkü ameliyatta kimine göre çok kolay ve çare olsada kimine görede üzüntü oldu çünkü herkesin sonucu birbirinden farklı.Bence sperm değerleriniz olması gerekenden çok düşük değilse beslenme düzeninize dikkat edip durumu allahın takdirine bırakırsanız inşallah rabbim en kısa sürede gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle size nasip eder.Üzmeyin kendinizi Allah gönlünüze göre versin.

Back