- 11 Eylül 2014
- 160
- 73
- 43
- 43
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.681
canım öncelikle yanıtladığın için çok teşekkür ederim.gittiğimiz 2 ürolog yani devlet hastnesinin doktoru söylediğimiz halde muayene etmedi bir sorun yok diyip gönderdiler.sperm sayımız ve hareketlilik için biraz düşük ama hamile kalmaya engel dğil demişlerdi.sigarayı bırakırsa düzelir diyip bizi gönderdi.ben de kafama taktım acaba varikosel olabilirmi diemerhaba canım.Neden eşinin varikosel olduğunu düşünüyorsun?İlişki olmadığı zaman ağrı olduğunu söylemesi ilk önce bahanesi olabilir :) yada belkide tabi bilmiyorum ama meni üretimi fazladır onunla alakalı olabilir yada başka bir sebebi vardır doktora gittiğinizde hergün boşalma olmadığında ağrı olduğunu söylerseniz daha doğru bir yanıt alabilirsiniz.Ayrıca varikosel endişesi rahatsız ediyorsa doktora özellikle bu yönde muayene talep ederseniz tabiki gerekeni yaparlar.Ama eğer testinizdeki tüm değerler sorunsuzsa varikoselinde çok bir önemi olmaz belkide sadece zamandır ihtiyacınız olan bazen sabretmek gerekiyor çünkü ameliyatta kimine göre çok kolay ve çare olsada kimine görede üzüntü oldu çünkü herkesin sonucu birbirinden farklı.Bence sperm değerleriniz olması gerekenden çok düşük değilse beslenme düzeninize dikkat edip durumu allahın takdirine bırakırsanız inşallah rabbim en kısa sürede gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle size nasip eder.Üzmeyin kendinizi Allah gönlünüze göre versin.
canım bak özele gidip muyene talep etsen ve doktor deseki evet var varikosel gelin ameliyat edelim buda hiç mantıklı olmaz değilmi ?ozamanda özelin para için yaptığını düşünürüz o yüzden bazen yanıldıklarınıda düşünsek doktorlara güvenmek lazım.Mesela şöyle yap bak beklemek çok zor kabul yaşayanbilir ya ben biliyorum.Kendine bir zaman ver bugün başla mesela deki 6 ay bu konuyu düşünmeyeceğim eğer olmazsa ozaman tedavi için gerekeni yaparız.canım öncelikle yanıtladığın için çok teşekkür ederim.gittiğimiz 2 ürolog yani devlet hastnesinin doktoru söylediğimiz halde muayene etmedi bir sorun yok diyip gönderdiler.sperm sayımız ve hareketlilik için biraz düşük ama hamile kalmaya engel dğil demişlerdi.sigarayı bırakırsa düzelir diyip bizi gönderdi.ben de kafama taktım acaba varikosel olabilirmi die
boşver sen haberleri herkes nasibini yaşar.Sen güzel düşün güzel olsun inşallah canım.Kendini eşini üzmeden zamanı kendine zehir etmeden yaşa günlerini sen.Allaha emanetsin canım.ne kadar güzel yazmışsın çok sağol.düşünememeye bende çalışıyorum ama etrafımda hamile haberleri aldıkça beynime yerleşiyor bu konu.3 aydır kürlere başladım devam edyoruz.neyse bakalım artık rabbim ne zaman nasip ederse.çok teşekkür ederim.sağol.
Bizim de öyle 2 yıldır çocuk olmuyor doktor kesin ameliyat dedi sayın düşük olsa başka nedenlerden çocuk sahibi olamıyorsunuz derdim ama şu durumda sebep varikosel dediBizde de varmis, bugun ogrendimmaalesef ki esimin morali cok bozuldu. Sperm sayimiz iyi bizim ama hareketlilik ve morfolojide biraz sikintimiz var.
Bizim degerlere bi baksana canim ; cok mu kotuyuz ki ?Bizim de öyle 2 yıldır çocuk olmuyor doktor kesin ameliyat dedi sayın düşük olsa başka nedenlerden çocuk sahibi olamıyorsunuz derdim ama şu durumda sebep varikosel dedi
İleri hareketli yüzde 8 sende yüzde 20 olması lazım bizde yüzde 8 bile yok senin normal şartlarla imkansız değil ama eczacı arkadaşım bu değerler kaç yıldır tedavi görüyor. Sakın moralini bozma değer filan hikaye aslında nasip bu zamanı değilse gelmiyor nasipBizim degerlere bi baksana canim ; cok mu kotuyuz ki ?
kızlar merhaba.. eşim dün ameliyat oldu. az önce yumurtalıklarının dolgunlaştığını söyledi yani şişmiş. ama ağrı yok dıyor böyle birşey yaşayan var mı aranızda? ameliyat sonrası yumurtalıkta şişme?
Canim bizim değerler baya kötü sayı 1 milyonun altında hareketli ve morf. 0 di bir kere tüp bebek denedim 7 haftalik kaybettim yavrumu. Solda 2. Derecede varikosel saptandı aslinda kaybedecek birseyimiz yok deyip olduk. Şimdi bitkisel çözümler arıyorum. Teşekkür ederim cevap verdiğin icin sizde ne ggibi sikintilar vardıOncelikle geçmiş olsun canım eşimde bir ay önce oldu ameliyat. Ordada ağrı yoktu ama şişkinlik bir haftada ancak geçiyor umarım güzel sonuçlar alırız. Sizin değerleriniz neydi neyden dolayı ameliyat oldu
Merhaba canım,eşim de aynı durumdan dolaylı iki yıl önce ameliyat oldu ameliyat öncesi sayı iyiydi, hareketli ve morfoloji sıkıntısı vardı ameliyat sonrası değerlerin hepsi normal değerlere yükseldi... değerler yükselince bir yıl bekledik normal yolla olur dediler ama maalesef olmadı bu sefer bir yıl sonunda artık aşılama,tüp bebek ne varsa hepsini sırayla denedik iki negatif aşılama, iki negatif tüp bebek denemem var... eşim ve bende sorun olmamasına rağmen ne aşılama ne de tüp bebek çaremiz oldu. Rabbim isteyince olacak biliyorum allah hiç kimseyi bu dertle ssınamasin... o yüzden canım hiç moralinizi bozmayın bu iş ne değere bakıyor ne de tüp e Rabbim istesin yeter en çok duaya ihtiyacımız varBizde de varmis, bugun ogrendimmaalesef ki esimin morali cok bozuldu. Sperm sayimiz iyi bizim ama hareketlilik ve morfolojide biraz sikintimiz var.
Merhaba canım.... tekrar tüp bebek denedin mi ne var ne yok? Benim de ikinci tüp bebekte tutmadımerhaba canlar canım arkadaşlarım
nasılsınız?
ben aynı devammmmmmm :)
Canım nasılsın?Bende de birşey yok..merhaba canlar canım arkadaşlarım
nasılsınız?
ben aynı devammmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?