Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım öncelikle yanıtladığın için çok teşekkür ederim.gittiğimiz 2 ürolog yani devlet hastnesinin doktoru söylediğimiz halde muayene etmedi bir sorun yok diyip gönderdiler.sperm sayımız ve hareketlilik için biraz düşük ama hamile kalmaya engel dğil demişlerdi.sigarayı bırakırsa düzelir diyip bizi gönderdi.ben de kafama taktım acaba varikosel olabilirmi die

canım bak özele gidip muyene talep etsen ve doktor deseki evet var varikosel gelin ameliyat edelim buda hiç mantıklı olmaz değilmi ?ozamanda özelin para için yaptığını düşünürüz o yüzden bazen yanıldıklarınıda düşünsek doktorlara güvenmek lazım.Mesela şöyle yap bak beklemek çok zor kabul yaşayanbilir ya ben biliyorum.Kendine bir zaman ver bugün başla mesela deki 6 ay bu konuyu düşünmeyeceğim eğer olmazsa ozaman tedavi için gerekeni yaparız.
Eşin ile ilgili çok ciddi bir sorun yok anladığım kadarı ile emin ol olsa doktorlar pat diye söylerdi şükretki sorun yok dyorlar.İlk önce sorun olsun veya olmasın rabbim ol derse olacak o yüzden gönlünü ferah tut sen.
Bak forumda sperm değerlerini yükseltmek hareketlendirmek için falan çok öneri denenmiş yöntem bir sürü konu var onları oku kendine bir yok çiz sen ve eşin daha sağlıklı beslenin ona kendine takviyelerde bulun.Ama bunu ne kendin ne eşin için görev gibi yapma çalışmıyorsan yürüyüşe çık kitap oku spor yap yeni aktiviteler bul kendine hayatının odağına bu konuyu koyma zamanı geldiğinde hiç beklemediğin bir anda seni bebiş bulacaktır canım.

ne kadar güzel yazmışsın çok sağol.düşünememeye bende çalışıyorum ama etrafımda hamile haberleri aldıkça beynime yerleşiyor bu konu.3 aydır kürlere başladım devam edyoruz.neyse bakalım artık rabbim ne zaman nasip ederse.çok teşekkür ederim.sağol.

boşver sen haberleri herkes nasibini yaşar.Sen güzel düşün güzel olsun inşallah canım.Kendini eşini üzmeden zamanı kendine zehir etmeden yaşa günlerini sen.Allaha emanetsin canım.

Bizde de varmis, bugun ogrendim maalesef ki esimin morali cok bozuldu. Sperm sayimiz iyi bizim ama hareketlilik ve morfolojide biraz sikintimiz var.

Bizde de varmis, bugun ogrendim maalesef ki esimin morali cok bozuldu. Sperm sayimiz iyi bizim ama hareketlilik ve morfolojide biraz sikintimiz var.
Bizim de öyle 2 yıldır çocuk olmuyor doktor kesin ameliyat dedi sayın düşük olsa başka nedenlerden çocuk sahibi olamıyorsunuz derdim ama şu durumda sebep varikosel dedi

Bizim de öyle 2 yıldır çocuk olmuyor doktor kesin ameliyat dedi sayın düşük olsa başka nedenlerden çocuk sahibi olamıyorsunuz derdim ama şu durumda sebep varikosel dedi
Bizim degerlere bi baksana canim ; cok mu kotuyuz ki ?

Eklentiler

• image.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 97
kızlar merhaba.. eşim dün ameliyat oldu. az önce yumurtalıklarının dolgunlaştığını söyledi yani şişmiş. ama ağrı yok dıyor böyle birşey yaşayan var mı aranızda? ameliyat sonrası yumurtalıkta şişme?

Bizim degerlere bi baksana canim ; cok mu kotuyuz ki ?
İleri hareketli yüzde 8 sende yüzde 20 olması lazım bizde yüzde 8 bile yok senin normal şartlarla imkansız değil ama eczacı arkadaşım bu değerler kaç yıldır tedavi görüyor. Sakın moralini bozma değer filan hikaye aslında nasip bu zamanı değilse gelmiyor nasip

Oncelikle geçmiş olsun canım eşimde bir ay önce oldu ameliyat. Ordada ağrı yoktu ama şişkinlik bir haftada ancak geçiyor umarım güzel sonuçlar alırız. Sizin değerleriniz neydi neyden dolayı ameliyat oldu

Canim bizim değerler baya kötü sayı 1 milyonun altında hareketli ve morf. 0 di bir kere tüp bebek denedim 7 haftalik kaybettim yavrumu. Solda 2. Derecede varikosel saptandı aslinda kaybedecek birseyimiz yok deyip olduk. Şimdi bitkisel çözümler arıyorum. Teşekkür ederim cevap verdiğin icin sizde ne ggibi sikintilar vardı

Bizim sayı idare eder 28 milyon ama hareket yüzde 20 lerde hareketsiz yüzde 70 falandi doktor Ultrason dan sonra direk ameliy at dedi sol taraftan oldu işte. 11 ay oldu hamile kalamadim. Kaybedecek b i şey yok nasılsa diye ameliyat oldu eşim. Umarım ise yarar

Merhaba canım,eşim de aynı durumdan dolaylı iki yıl önce ameliyat oldu ameliyat öncesi sayı iyiydi, hareketli ve morfoloji sıkıntısı vardı ameliyat sonrası değerlerin hepsi normal değerlere yükseldi... değerler yükselince bir yıl bekledik normal yolla olur dediler ama maalesef olmadı bu sefer bir yıl sonunda artık aşılama,tüp bebek ne varsa hepsini sırayla denedik iki negatif aşılama, iki negatif tüp bebek denemem var... eşim ve bende sorun olmamasına rağmen ne aşılama ne de tüp bebek çaremiz oldu. Rabbim isteyince olacak biliyorum allah hiç kimseyi bu dertle ssınamasin... o yüzden canım hiç moralinizi bozmayın bu iş ne değere bakıyor ne de tüp e Rabbim istesin yeter en çok duaya ihtiyacımız var

Doktor bize Vitamin falan vermedi önermedi de gerek yok dedi. Kür falanda yapmıyorum eşim İçmez zaten birde ben umud bağlamak istemiyorum sonra hayal kırıklığı daha cokboluyor

Biz Emodex e basladik ve keciboynuzu kurunu yapiyoruz. Umarim ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…