- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.601
Canim...bizde tüp bebek için gün sayiyoruz..şimdilik esin ilaç tedavisi goruyor..daha sağlıklı embrio lar icin..kızlarr telden girince virüs uyarısı veriyo giremiyorum uzun zamandırneler yapıosunuz hayırlı haberler var mı ? bende durum aynı hsg çekildim çok şükür ikiside açık. eşimde artık kesinleşti varikosel var ameliyat için gün alıcaz inş perşembe günü tahlillerin sonucunu bekliyoruz samatya hastanesinde geriye beklemek kalıyo hayırlı haberleri dualarınızı bekliyorum k.i.b :))
Merhaba canim..her kafadan bir ses cikar..Doktorlar bile farklı konuşurken ameliyatı geçirip gören insanlar daha farklı konusuyoryor..Ameliyattan sonra hamile kalan arkadaşlar çok fazla...ama Kalama yan lar da çok fazla..Herkese merhaba eşim dün varikosel ameliyatı oldu ama bazı yerlerde gereksiz olduğu yazıo çoğunlukta da varikosel ameliyatından sonra gebelik gercekleşior dio biz 1 hafta içinde karar verdik hemen ameliyat oldu esim ama korkuyorum acele mi davrandık diye bi fikri olan var mı ayrıca bende ultrason da bi sorun çıkmadı kan tahlili yapılcak inş bende de bi problem cıkmaz düşünmekten uyuyamıyorum
Amin canım inş Allah herkesin yardımcısı olsun :)Merhaba
Canim...bizde tüp bebek için gün sayiyoruz..şimdilik esin ilaç tedavisi goruyor..daha sağlıklı embrio lar icin..
Inşallah ameliyatını güzel geçer ve başarılı olursunuz..Rabbim hepimize hayirlsi ni nasip etsin
Yok canım ya sadece adet sancısı gibi oluyo bir anda oda 1 dk bile sürmüyo korkulacak bişey değil :)hsg çektirmek zor mu canım ya.
İste ameliyattan sonra hamile kalan da cok fazla kalamayan da cok fazla yorumlari bizim kafamizi karistiriyor :-( evet her kafadan bi ses cikiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun doktorlar bile sacmalarken biz ne yapalim :-(Merhaba canim..her kafadan bir ses cikar..Doktorlar bile farklı konuşurken ameliyatı geçirip gören insanlar daha farklı konusuyoryor..Ameliyattan sonra hamile kalan arkadaşlar çok fazla...ama Kalama yan lar da çok fazla..
Benm eşim 1.5. Yıl önce ameliyat oldu..değerlerimiz hiç degismedi..düştü biraz ama hiç yükseliş gostermedi..2 defa tüp bebek yaptik..o da tutmadi..şimdi ikinci tüp bebek için bkliyoruz..Ameliyattan sonra düzenlemeler zaten 6.ile 10 ay içerisinde ke dini gosteir..tavsiyem saçma yorumlara kafanızı yormayin..ilaç ve kurlerle devam edin..rabbi. nasip eder insallah..ama olmazsa çok fazla da zaman kaybetmeyin ..tüp be ya aşı deneyin..benim bu kadar olumsuzluk oldu ama ilk günden başlasam eşim yine ameliyata ikna edrdim..minik de olsa bir umut ...tek pismanlik biz nerdeyse 4 yıldır evliyiz 4. Ayda sorunun sperm olduğunu ogrendik ameliyat için çok geç kaldik..her şeyin hayirlisi..
Hayatta herseye sahip olup hicbirine sahip olunamayan bir evlat kadar deger vermemek sadece filmlerde olur zannederdim...yasayinca anliyor insan... Egitim is kariyer para akademik kariyer hatta para... Bircogu bana ozeniyor belki ama onlarin sahip olup (hirpaladigi,temiz bakmadigi,istemedigi) benim olmadigim en kiymetli emanet bir evlatArkadaşlar durumumuz parmak izi gibi benzetmek gerekirse benziyor ama asla aynı değil tabi ki belirli tedavi yöntemleri var fakat aynı sonuçlar olmama ihtimali çok yüksek zira biz umudumuzu yitirmeden olumlu tarafından bakarak ve güvenerek yolumuza devam etmeliyiz... Tabiki farklı sesler farklı yorumlar olacak zaten bu işle ilgisi bilgisi olmayan kişilerle paylaşmamalı en mantıklısı çünkü aynı şeyleri anlatmak ya da bir türlü anlatamamak insanı hayli yoruyorbu foruma gelince birbirimize tecrübelerimizle destek olmaya çalışıyoruz ve şahsen olumsuz yapılan hiçbir yorumu ciddiye almıyorum bu bizim % 100 çocuk sahibi olacağımız anlama gelmiyor zaten şuan bizim için ihtimal henüz 0 ama küçük mucizemiz neden olmasın diyoruz :) ve emin şekilde acaba demeden devam ediyoruz olmadı baştan ama burda en önrmli şey hislerimiz psikolojik durumumuz bırakalım tedavi sürecine şekline doktorlar karar versin ... Biz umutlu olalım ve birbirimize destek olalım dualar edelim :) dualarım hepimizle allahım her şeyin en güzelini en hayırlısını nasip eder sağlığımız yerinde olsun nazlı bebişler gelince en çok da güçlü bir bünyeye ihtiyacımız olacak :))))
Hyr canım bir fark yok .aynilar..ama tabi eczanede ki daha sağlam geliyor..belkide eczaneye güvenen dolayidirArkadaşlar merhabakeçiboynuzu özü ile (eczanede satılan) pekmez arasında herhangi bir fark var mı ????
Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız
hisarbuselikameliyat olmadan hamile
insanbulameliyat olmadan Hamile
blaze azh ameliyat olmadan Hamile
unbelivablieameliyat olmadan Hamile..tüp bebek yöntemi
fatmasecret19 temmuz 2012
ayseeem= 29 eylül 2012
adzeynep= 12 kasım 2012 Hamiletup bebek yötemi ile
eses07=17 ocak 2013
merinos1= 4 şubat 2013 Hamile...
eyican06= 5 nisan Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...
hykd = 15 nisan 2013
isterseninanma - =20 nisan 2013
dildildem=30 nisan 2013
kelam= 25 Mayıs 2013 Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA
sefcn =13 haziran 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013 hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA
minel= 29 temmuz 2013 hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
mariel= 30 temmuz 2013
estrella06 =ağustos 2013
kaansu ağustos 2013
tubik_volki 1 eylül 2013 Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA
delinefsim= 14 eylül 2013
zelis82=21 eylül 2013 Hamilee
gupse34 =24 Eylül 2013 hAMİLEYAKLAŞIK 8 AY SONRAA..
su828 = 25 eylül 2013 Hamile...YAKLAŞIK 4 AY SONRA
optimist3 =8 ekim 2013 Hamilee
leman24= 15 ekim 2013..
umutsuzvakalar =19 ekim 2013 Hamile....YAKLAŞIK 4 AY SONRA
yldz61= 10 kasım 2013
gldrn = 5 kasım 2013 Hamile..YAKLAŞIK 6AY SONRAA
arzugursel54 = 11 kasım 2013 Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA
nazende88 =12 kasım 2013
EsRa1982 =14 Kasım 2013 Hamile...**aşılama tedavisi ile..
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
Seremcem =23 kasım 2013 HAMile yaklaşık 6 ay sonra ***tüp bebek yontemi ile..
badefne 23 kasım
kelesdilek = 25 kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
btd08=7 Aralık 2013
SEL25= 13 aralık 2013
Alya_34 19 aralık 2013 Hamilee...
tugba2401 ocak2013.... Hamile ....YAKlaşık 5 ay sonraa..
dolunay78 =6 ocak 2014
volim =13 ocak 2014 hAMİLEEYAKLAŞIK 3 AY SONRAA..
feelcrying= 14 ocak 2014
lazlar61__3 şubat 2014
benay27=6 şubat 2014 Hamile...
littlebirdie =6 şubat 2014
yuko063 mart 2014
ilayda37=5 nisan 2014
gulbasak86 9 Nisan 2014 Hamilee...yaklaşım 2 ay sonra...
bursa38= 13 mayıs 2013
Kanaryam= 6 haziran 2014
ervaca87 = 17 Haziran 2014
4444 Salat-ı Tefriciye Duası ve Anlamı
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
Kızlar bizlerin ameliyat listesi...ameliyat olan arkadaşlarını tarihlerini net bir şekilde soykersrniZ sizlerinde ismini ekliyelim..[/QU
Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız
hisarbuselikameliyat olmadan hamile
insanbulameliyat olmadan Hamile
blaze azh ameliyat olmadan Hamile
unbelivablieameliyat olmadan Hamile..tüp bebek yöntemi
fatmasecret19 temmuz 2012
ayseeem= 29 eylül 2012
adzeynep= 12 kasım 2012 Hamiletup bebek yötemi ile
eses07=17 ocak 2013
merinos1= 4 şubat 2013 Hamile...
eyican06= 5 nisan Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...
hykd = 15 nisan 2013
isterseninanma - =20 nisan 2013
dildildem=30 nisan 2013
kelam= 25 Mayıs 2013 Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA
sefcn =13 haziran 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013 hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA
minel= 29 temmuz 2013 hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
mariel= 30 temmuz 2013
estrella06 =ağustos 2013
kaansu ağustos 2013
tubik_volki 1 eylül 2013 Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA
delinefsim= 14 eylül 2013
zelis82=21 eylül 2013 Hamilee
gupse34 =24 Eylül 2013 hAMİLEYAKLAŞIK 8 AY SONRAA..
su828 = 25 eylül 2013 Hamile...YAKLAŞIK 4 AY SONRA
optimist3 =8 ekim 2013 Hamilee
leman24= 15 ekim 2013..
umutsuzvakalar =19 ekim 2013 Hamile....YAKLAŞIK 4 AY SONRA
yldz61= 10 kasım 2013
gldrn = 5 kasım 2013 Hamile..YAKLAŞIK 6AY SONRAA
arzugursel54 = 11 kasım 2013 Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA
nazende88 =12 kasım 2013
EsRa1982 =14 Kasım 2013 Hamile...**aşılama tedavisi ile..
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
Seremcem =23 kasım 2013 HAMile yaklaşık 6 ay sonra ***tüp bebek yontemi ile..
badefne 23 kasım
kelesdilek = 25 kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
btd08=7 Aralık 2013
SEL25= 13 aralık 2013
Alya_34 19 aralık 2013 Hamilee...
tugba2401 ocak2013.... Hamile ....YAKlaşık 5 ay sonraa..
dolunay78 =6 ocak 2014
volim =13 ocak 2014 hAMİLEEYAKLAŞIK 3 AY SONRAA..
feelcrying= 14 ocak 2014
lazlar61__3 şubat 2014
benay27=6 şubat 2014 Hamile...
littlebirdie =6 şubat 2014
yuko063 mart 2014
ilayda37=5 nisan 2014
gulbasak86 9 Nisan 2014 Hamilee...yaklaşım 2 ay sonra...
bursa38= 13 mayıs 2013
Kanaryam= 6 haziran 2014
ervaca87 = 17 Haziran 2014
4444 Salat-ı Tefriciye Duası ve Anlamı
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
Kızlar bizlerin ameliyat listesi...ameliyat olan arkadaşlarını tarihlerini net bir şekilde soykersrniZ sizlerinde ismini ekliyelim..
ah canım ya okuyorum çok yazamıyorum buranın eskilerindenim maalesef o yazdıklarının hiçbirinin değeri olmuyor insanın gözünde sadece evlat hasreti var yürekte elbetteki bu yolda harcamak içinde olsa bile paraya ihtiyacımız var ama diyorum nasıl garip birşey yaşamak hayatımızdaa birçok imkan var birçok şey oluyor ama bizim gözümüz görmüyor hiçbirşeye heyecanlanmıyorum sanki hiçbirşeye çok çok mutlu olamıyorum gibi elbetteki bugümüze sonsuz şükürler olsun. hayatımda birçok fırsat var şuandada kariyer anlamında bambaşka biryere ilerliyorum ama ayaklarım ilerlemek istemiyor zorlanıyorum dışarıdan bakan belkide kariyer hırsı diyor çocukta yok imkanlarını kullanıyor diyorlar içimi bilseler içimdeki yangın acıtıyor işte..Hayatta herseye sahip olup hicbirine sahip olunamayan bir evlat kadar deger vermemek sadece filmlerde olur zannederdim...yasayinca anliyor insan... Egitim is kariyer para akademik kariyer hatta para... Bircogu bana ozeniyor belki ama onlarin sahip olup (hirpaladigi,temiz bakmadigi,istemedigi) benim olmadigim en kiymetli emanet bir evlat
Burasi benim icin cok kiymetli cunku beni anlayan insanlar var ayni duygulari yasadigim...kendimi yalniz hissetmiyorum burada.. Allah hepinizden razi olsun hepimizin derdinin dermanini yollasin artik.. Sirf cocuk takintisindan kurtulmak icin master yapar mi insan? Bu akil kari mi? Cok mu buyuk konustum evlenip coluga karisicam hiiic isim olmaz akademikle diyerek? İnsan hep mi tukurdugunu yalar? İnsallah Rabbim saglikli evladima kavusunca bu halime guldugumu de gosterir... Umutluyum ama isimiz zor biliyorum... Ama umut hic bitmez yolun basindayiz daha... Sabir yalnizca...sabir ve tevekkulah canım ya okuyorum çok yazamıyorum buranın eskilerindenim maalesef o yazdıklarının hiçbirinin değeri olmuyor insanın gözünde sadece evlat hasreti var yürekte elbetteki bu yolda harcamak içinde olsa bile paraya ihtiyacımız var ama diyorum nasıl garip birşey yaşamak hayatımızdaa birçok imkan var birçok şey oluyor ama bizim gözümüz görmüyor hiçbirşeye heyecanlanmıyorum sanki hiçbirşeye çok çok mutlu olamıyorum gibi elbetteki bugümüze sonsuz şükürler olsun. hayatımda birçok fırsat var şuandada kariyer anlamında bambaşka biryere ilerliyorum ama ayaklarım ilerlemek istemiyor zorlanıyorum dışarıdan bakan belkide kariyer hırsı diyor çocukta yok imkanlarını kullanıyor diyorlar içimi bilseler içimdeki yangın acıtıyor işte..
:) büyük konuşmamak lazım diye boşuna dememişler artık susuyorum.Bu okul hiç bitmeyecek diye :) Allahtan herşeyin hayırlısı canım rabbim hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah cümlemize.Bir yandan bir bahane oluyor ama işte okul ders telaşı falan deyip geçiştiriyorsun yada sormuyorlar istemiyor diye düşünüp ama ah içimdekileri bir ben bilirimBurasi benim icin cok kiymetli cunku beni anlayan insanlar var ayni duygulari yasadigim...kendimi yalniz hissetmiyorum burada.. Allah hepinizden razi olsun hepimizin derdinin dermanini yollasin artik.. Sirf cocuk takintisindan kurtulmak icin master yapar mi insan? Bu akil kari mi? Cok mu buyuk konustum evlenip coluga karisicam hiiic isim olmaz akademikle diyerek? İnsan hep mi tukurdugunu yalar? İnsallah Rabbim saglikli evladima kavusunca bu halime guldugumu de gosterir... Umutluyum ama isimiz zor biliyorum... Ama umut hic bitmez yolun basindayiz daha... Sabir yalnizca...sabir ve tevekkul
Burasi benim icin cok kiymetli cunku beni anlayan insanlar var ayni duygulari yasadigim...kendimi yalniz hissetmiyorum burada.. Allah hepinizden razi olsun hepimizin derdinin dermanini yollasin artik.. Sirf cocuk takintisindan kurtulmak icin master yapar mi insan? Bu akil kari mi? Cok mu buyuk konustum evlenip coluga karisicam hiiic isim olmaz akademikle diyerek? İnsan hep mi tukurdugunu yalar? İnsallah Rabbim saglikli evladima kavusunca bu halime guldugumu de gosterir... Umutluyum ama isimiz zor biliyorum... Ama umut hic bitmez yolun basindayiz daha... Sabir yalnizca...sabir ve tevekkulah canım ya okuyorum çok yazamıyorum buranın eskilerindenim maalesef o yazdıklarının hiçbirinin değeri olmuyor insanın gözünde sadece evlat hasreti var yürekte elbetteki bu yolda harcamak içinde olsa bile paraya ihtiyacımız var ama diyorum nasıl garip birşey yaşamak hayatımızdaa birçok imkan var birçok şey oluyor ama bizim gözümüz görmüyor hiçbirşeye heyecanlanmıyorum sanki hiçbirşeye çok çok mutlu olamıyorum gibi elbetteki bugümüze sonsuz şükürler olsun. hayatımda birçok fırsat var şuandada kariyer anlamında bambaşka biryere ilerliyorum ama ayaklarım ilerlemek istemiyor zorlanıyorum dışarıdan bakan belkide kariyer hırsı diyor çocukta yok imkanlarını kullanıyor diyorlar içimi bilseler içimdeki yangın acıtıyor işte..
amin canim yasamayan bilmez gercekten... Hatta yasayanlar bile bilmez.. 3 yil her yolu deneyip tam tup bebek deneyecekken Allah evlat nasip etti bi yakinima... Suan beni anlar diye azicik anlatsam olur olur acele etmeyin hayatinizi yasayin diyerek susturuyor beni.. Ne diyelim tek deva Allah bunu biliyoruz sukur...:) büyük konuşmamak lazım diye boşuna dememişler artık susuyorum.Bu okul hiç bitmeyecek diye :) Allahtan herşeyin hayırlısı canım rabbim hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah cümlemize.Bir yandan bir bahane oluyor ama işte okul ders telaşı falan deyip geçiştiriyorsun yada sormuyorlar istemiyor diye düşünüp ama ah içimdekileri bir ben bilirim
Ve burada olmak gerçekten çok güzel canım rabbim herkesten razı olsun.Tedavide olanlara inşaallah sağlıkla rabbim nasip etsin bu yolda çaba harcayan herkese şifa sabır versin.
onlardan heryerde var canım :) Allah büyük inşaallah bizlerede hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin.Burasi benim icin cok kiymetli cunku beni anlayan insanlar var ayni duygulari yasadigim...kendimi yalniz hissetmiyorum burada.. Allah hepinizden razi olsun hepimizin derdinin dermanini yollasin artik.. Sirf cocuk takintisindan kurtulmak icin master yapar mi insan? Bu akil kari mi? Cok mu buyuk konustum evlenip coluga karisicam hiiic isim olmaz akademikle diyerek? İnsan hep mi tukurdugunu yalar? İnsallah Rabbim saglikli evladima kavusunca bu halime guldugumu de gosterir... Umutluyum ama isimiz zor biliyorum... Ama umut hic bitmez yolun basindayiz daha... Sabir yalnizca...sabir ve tevekkul
amin canim yasamayan bilmez gercekten... Hatta yasayanlar bile bilmez.. 3 yil her yolu deneyip tam tup bebek deneyecekken Allah evlat nasip etti bi yakinima... Suan beni anlar diye azicik anlatsam olur olur acele etmeyin hayatinizi yasayin diyerek susturuyor beni.. Ne diyelim tek deva Allah bunu biliyoruz sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?