- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.481
Ewet öyle yapalım ...ben birazdan düzene gireyim tekrar...Meryem süresini silip ..yerine 4444 dua Salatı Tefriciyye okuyabilir. Iz. ...mesela...Kıı topiği canlı tutmak için birşeyler yapalım listeyi yeniledin mi Canım yeni hamileleri bakmadım optimist ile zelis82 hamile ya
Evet canım öyle yap sadece varıkosel ameliyatı listesi kalsın... tefriciyye okuyalımEwet öyle yapalım ...ben birazdan düzene gireyim tekrar...Meryem süresini silip ..yerine 4444 dua Salatı Tefriciyye okuyabilir. Iz. ...mesela...
Duayı belirleyelim de.teni liste oluşturur. Uz...
Tmm..birazdan düzenleri. M...hadi hayırlısı. ..Evet canım öyle yap sadece varıkosel ameliyatı listesi kalsın... tefriciyye okuyalım
Canım 50 Tane okudum allah kabul etsin4444 Salat-ı Tefriciye Duası ve Anlamı
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
arkadaşlar yeni dua listemizi oluşturalım...duaya katılmak isteyenler ismni söylesin..listeye ekliyeyim..
.ve her gün okudugu salatı soylesin listeye kaydedelim...ne kadar çabuk okursak sıra bır sonrakine daha çabuk gelir...hayırlı olsun...
4444 Salat-ı Tefriciye listemiz....
jonguil....
delinefsim...
Maşallah canım. ..ekliyorum..Allah kabul etsin...Canım 50 Tane okudum allah kabul etsin
Canım 50 Tane daha okudum allak kabul etsin inşallah4444 Salat-ı Tefriciye Duası ve Anlamı
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
arkadaşlar yeni dua listemizi oluşturalım...duaya katılmak isteyenler ismni söylesin..listeye ekliyeyim..
.ve her gün okudugu salatı soylesin listeye kaydedelim...ne kadar çabuk okursak sıra bır sonrakine daha çabuk gelir...hayırlı olsun...
4444 Salat-ı Tefriciye listemiz....
jonguil....
delinefsim...
Okunan Duâ sayısı. ..
Jonguil..50
Delinefsim..100
Ekliyorum canım. .amin...Canım 50 Tane daha okudum allak kabul etsin inşallah
aynen öyle canım bi anlık zevklerden ben böyle değince halamda dediki onlar rezil olsunlar diye Allah c.c onları öyle imtihan ediyo demekki evli olmayanlardan bahsediyorum hayırlısı inşallah size ilaç falan vermişlermiydiBiz de aynı yı z şimdilik ...hakında hayırlısı olsun canım .inşallah düzelir eşinin değerleri. .
Şu anne olmak ne zormuş arkadaş. ..millet bir anlık zevk uğruna anne oluyor. .Kimisi istemiyor aldırıyor. .Kimisi bakmiyor...
Bizde deli gibi anne olmaya çalışıyoruz. ..hayirlisi tabi..rabbim hayırlısı sağlıklı evlat nasip etsin..çocuklarımız olduğun da bu Günlerimiz i artması.n...
yaaa hadi bakalım canım hayırlısı olsun çok sağol bakalım napalım beklicez keşke kendilğinden gelsede bizde rahat etsekMerhaba canım hoşgeldin inşallah değeriniz artar tatlım... bizde aynı tas aynı hamam valla bakalım haftaya cumartesi gibi inşallah bi aksilik olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağım canım benden gelişme bu kadar
Tabi Bekarlar farklı onların ki bir anlık zevk hayatını karşıyız hatta..Hayır canım eşim son zamanlarda doktora gitmiyor sadece test yapıyor testi alıp eve geliyor..kendi doktorumuz olduk..testlerden anlıyoruz artık. .aynen öyle canım bi anlık zevklerden ben böyle değince halamda dediki onlar rezil olsunlar diye Allah c.c onları öyle imtihan ediyo demekki evli olmayanlardan bahsediyorum hayırlısı inşallah size ilaç falan vermişlermiydi
yaaa hadi bakalım canım hayırlısı olsun çok sağol bakalım napalım beklicez keşke kendilğinden gelsede bizde rahat etsek
benden de bir gelisme yok canim ev begendik fiyat verdik ev sahibinin kararini bekliyoruz insallah olur busefer.ahhh delinefsim sen ben jonguil demirbas olduk burdaBizde hic bir gelisme yok....nasip olursa 2 ah sonra tup e başlayacağız. . 10 güne kadar on görüşmeye gideceğiz. ..
Sr neler yapıyorsun. .ev aldınız mı.
ne guzel yaa bizde gorecekmiyiz o gunleri insallah rabbim gosterirvarikosel ameliyatından 3 ay 20 gün sonra hamileyim RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN SAĞLIKLI GEBELİK VE BEBEK AMİN......
Hep bu adamlar yüzünden hayir zaten zor bir dönem zor bir psikoloji birde anlattiginin dinlenmiyor yada anlaşılmıyor olması çok kötü esim bana oyl3 davraniyorki sanki o hiç istemiyor da ben zorla ondan çocuk yapmaya çalışıyorum kendi k3ndime araştırıyorum falan aman iste niye ugraşıyorsam suç bende belkide..
Sağol cnm elbette göreceksiniz bende 3,5 yıl bekledim ama muhteşem üçlüdeki ilaçlar ve özellikle hamile kaldığım ay havuç suyu ve preesed jel vesilem oldu RABBİM seizde vesile kılsın en yakın zamanda dualarımızı:)benden de bir gelisme yok canim ev begendik fiyat verdik ev sahibinin kararini bekliyoruz insallah olur busefer.ahhh delinefsim sen ben jonguil demirbas olduk burdaAllahim cok bekletmez insallah.listeye baktimda hamile kalanlar hep 3-5 ay icinde hamile kalmis belkide olmayacak normal kimbilir Biz bu hafta 1 yili devirdik ameliyat olali cocuk isteyeli 2.5 sene oldu cok yorgunum cok kendimde siteye bakacak gucu bile bulamiyorum cogu zaman
ne guzel yaa bizde gorecekmiyiz o gunleri insallah rabbim gosterir
Canimcim o adam tiplemesi sadece sende degil benimkide oyle ne doktorluk bir isimiz kaldi nede baska birsey urolog gelmeyin benim yapacagim birsey yok beslenmesine vitaminine vs dikkat etcek dedi asi tup yaptirin diyor en son ekimde gittik dusmustu ilkine gore.simdide asi diye zorluyorum hergun soyluyorum nerdeyse tamam diyor ama icraat yok evi almamizi bekliyor
Daha once kendimi buranin annesi babası olarak görüyorum artık dedesi neresi oldum ya resmen...insallh daha fazla beklemeyi z ...ev işiniz inşallah bir önce olur..kaynana n nasıl bilmiyorum ama belki esin kendi evine çıkınca yanlız ligi görür ve oda aşı ister. .tup diyemiyorum çünkü soon orda tup bbk çok pahalı üstelik ev aldıktan sonra tup bbk parası cikmaz..rabbim gerek Görmesin insallh. Evine çıkınca kafanı z rahat olsun kendiliğinden hamile kalırsın insallh. .benden de bir gelisme yok canim ev begendik fiyat verdik ev sahibinin kararini bekliyoruz insallah olur busefer.ahhh delinefsim sen ben jonguil demirbas olduk burdaAllahim cok bekletmez insallah.listeye baktimda hamile kalanlar hep 3-5 ay icinde hamile kalmis belkide olmayacak normal kimbilir Biz bu hafta 1 yili devirdik ameliyat olali cocuk isteyeli 2.5 sene oldu cok yorgunum cok kendimde siteye bakacak gucu bile bulamiyorum cogu zaman
ne guzel yaa bizde gorecekmiyiz o gunleri insallah rabbim gosterir
Canimcim o adam tiplemesi sadece sende degil benimkide oyle ne doktorluk bir isimiz kaldi nede baska birsey urolog gelmeyin benim yapacagim birsey yok beslenmesine vitaminine vs dikkat etcek dedi asi tup yaptirin diyor en son ekimde gittik dusmustu ilkine gore.simdide asi diye zorluyorum hergun soyluyorum nerdeyse tamam diyor ama icraat yok evi almamizi bekliyor
Kıı erken adet oldum yav 4 gün erken hemde pazartesi günü doktora randevu aldım bakalım tedaviye başlayacak mıyımDaha once kendimi buranin annesi babası olarak görüyorum artık dedesi neresi oldum ya resmen...insallh daha fazla beklemeyi z ...ev işiniz inşallah bir önce olur..kaynana n nasıl bilmiyorum ama belki esin kendi evine çıkınca yanlız ligi görür ve oda aşı ister. .tup diyemiyorum çünkü soon orda tup bbk çok pahalı üstelik ev aldıktan sonra tup bbk parası cikmaz..rabbim gerek Görmesin insallh. Evine çıkınca kafanı z rahat olsun kendiliğinden hamile kalırsın insallh. .
Ewet hamilelik ler belli ameliyattan hemen sonra kalıyorlar. .ama bizim ki genetik olduğu için ameliyat fayda etmedi bize..rabbim hepimizin yardımcısı olsun .ve yanlız bırakma sin inşallah bizleri. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?