Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kıı topiği canlı tutmak için birşeyler yapalım listeyi yeniledin mi Canım yeni hamileleri bakmadım optimist ile zelis82 hamile ya
Ewet öyle yapalım ...ben birazdan düzene gireyim tekrar...Meryem süresini silip ..yerine 4444 dua Salatı Tefriciyye okuyabilir. Iz. ...mesela...
Duayı belirleyelim de.teni liste oluşturur. Uz...

Ewet öyle yapalım ...ben birazdan düzene gireyim tekrar...Meryem süresini silip ..yerine 4444 dua Salatı Tefriciyye okuyabilir. Iz. ...mesela...
Duayı belirleyelim de.teni liste oluşturur. Uz...
Evet canım öyle yap sadece varıkosel ameliyatı listesi kalsın... tefriciyye okuyalım

Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız

hisarbuselikameliyat olmadan hamile

insanbulameliyat olmadan Hamile

blaze azh ameliyat olmadan Hamile

unbelivablieameliyat olmadan Hamile..tüp bebek yöntemi

fatmasecret19 temmuz 2012

ayseeem= 29 eylül 2012

adzeynep= 12 kasım 2012 Hamiletup bebek yötemi ile

eses07=17 ocak 2013

merinos1= 4 şubat 2013Hamile...

eyican06= 5 nisanHamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...

hykd = 15 nisan 2013

isterseninanma - =20 nisan 2013

dildildem=30 nisan 2013

kelam= 25 Mayıs 2013 Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA

sefcn =13 haziran 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA

minel= 29 temmuz 2013hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

mariel= 30 temmuz 2013

estrella06 =ağustos 2013

kaansu ağustos 2013

tubik_volki 1 eylül 2013Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA

delinefsim= 14 eylül 2013

zelis82=21 eylül 2013Hamilee

gupse34 =24 Eylül 2013hAMİLEYAKLAŞIK 8 AY SONRAA..

su828 = 25 eylül 2013 Hamile...YAKLAŞIK 4 AY SONRA

optimist3 =8 ekim 2013Hamilee

leman24= 15 ekim 2013..

umutsuzvakalar =19 ekim 2013Hamile....YAKLAŞIK 4 AY SONRA

yldz61= 10 kasım 2013

gldrn = 5 kasım 2013 Hamile..YAKLAŞIK 6AY SONRAA

arzugursel54 = 11 kasım 2013 Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA

nazende88 =12 kasım 2013

EsRa1982 =14 Kasım 2013 Hamile...**aşılama tedavisi ile..

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

Seremcem =23 kasım 2013 HAMile yaklaşık 6 ay sonra ***tüp bebek yontemi ile..

badefne 23 kasım

kelesdilek = 25 kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

SEL25= 13 aralık 2013

Alya_34 19 aralık 2013Hamilee...

tugba2401 ocak2013....Hamile ....YAKlaşık 5 ay sonraa..

dolunay78 =6 ocak 2014

volim =13 ocak 2014hAMİLEEYAKLAŞIK 3 AY SONRAA..

feelcrying= 14 ocak 2014

lazlar61__3 şubat 2014

benay27=6 şubat 2014Hamile...

littlebirdie =6 şubat 2014

yuko063 mart 2014

ilayda37=5 nisan 2014

gulbasak86 9 Nisan 2014Hamilee...yaklaşım 2 ay sonra...

bursa38= 13 mayıs 2013

sernes2011 = 6 haziran 2014

ervaca87 = 17 Haziran 2014

[/QUOTE]

4444 Salat-ı Tefriciye Duası ve Anlamı

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

arkadaşlar yeni dua listemizi oluşturalım...duaya katılmak isteyenler ismni söylesin..listeye ekliyeyim..
.ve her gün okudugu salatı soylesin listeye kaydedelim...ne kadar çabuk okursak sıra bır sonrakine daha çabuk gelir...hayırlı olsun...

4444 Salat-ı Tefriciye listemiz....

jonguil....

delinefsim...

Canım 50 Tane okudum allah kabul etsin

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

arkadaşlar yeni dua listemizi oluşturalım...duaya katılmak isteyenler ismni söylesin..listeye ekliyeyim..
.ve her gün okudugu salatı soylesin listeye kaydedelim...ne kadar çabuk okursak sıra bır sonrakine daha çabuk gelir...hayırlı olsun...

jonguil....

delinefsim...

Okunan Duâ sayısı. .

Jonguil..50

jonguil....

delinefsim...

Okunan Duâ sayısı. ..

Jonguil..50

Delinefsim..50

jonguil....

delinefsim...

Okunan Duâ sayısı. ..

Jonguil..50

Delinefsim..100

Canım 50 Tane daha okudum allak kabul etsin inşallah

jonguil....

delinefsim...

Okunan Duâ sayısı. ..

Jonguil..100

Delinefsim..100

aynen öyle canım bi anlık zevklerden ben böyle değince halamda dediki onlar rezil olsunlar diye Allah c.c onları öyle imtihan ediyo demekki evli olmayanlardan bahsediyorum hayırlısı inşallah size ilaç falan vermişlermiydi
yaaa hadi bakalım canım hayırlısı olsun çok sağol bakalım napalım beklicez keşke kendilğinden gelsede bizde rahat etsek

Tabi Bekarlar farklı onların ki bir anlık zevk hayatını karşıyız hatta..Hayır canım eşim son zamanlarda doktora gitmiyor sadece test yapıyor testi alıp eve geliyor..kendi doktorumuz olduk..testlerden anlıyoruz artık. .
Ankara da Görüştüğüm bir doktor tup bbk yapmayalım esine tedavi uygulama mız gerekiyor dedi..hatta vitamin değil igne verecek sperm artması için. .ama içim rahat değildi. .o yüzden genetik test yaptı ve sorunlu çıktı. .Sorun olunca normal gebelik imkanı ortadan kalkıyor. .sadece tek çözüm genetik gözlem altında yani pgt eşliğinde tup bbk yapacgz...adet olunca merkeze gidecm bnm yumurta kalite mi ve eşimin sperm kalitesi artırmak için 1 ay tedavi uygulanacak. 2.adetimle de tup bbk başlıyoruz hayırlısı ile..

Bizde hic bir gelisme yok....nasip olursa 2 ah sonra tup e başlayacağız. . 10 güne kadar on görüşmeye gideceğiz. ..
Sr neler yapıyorsun. .ev aldınız mı.
benden de bir gelisme yok canim ev begendik fiyat verdik ev sahibinin kararini bekliyoruz insallah olur busefer.ahhh delinefsim sen ben jonguil demirbas olduk burdaAllahim cok bekletmez insallah.listeye baktimda hamile kalanlar hep 3-5 ay icinde hamile kalmis belkide olmayacak normal kimbilirBiz bu hafta 1 yili devirdik ameliyat olali cocuk isteyeli 2.5 sene olducok yorgunum cok kendimde siteye bakacak gucu bile bulamiyorum cogu zaman

varikosel ameliyatından 3 ay 20 gün sonra hamileyim RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN SAĞLIKLI GEBELİK VE BEBEK AMİN......
ne guzel yaa bizde gorecekmiyiz o gunleri insallah rabbim gosterir

Canimcim o adam tiplemesi sadece sende degil benimkide oyle ne doktorluk bir isimiz kaldi nede baska birsey urolog gelmeyin benim yapacagim birsey yok beslenmesine vitaminine vs dikkat etcek dedi asi tup yaptirin diyor en son ekimde gittik dusmustu ilkine gore.simdide asi diye zorluyorum hergun soyluyorum nerdeyse tamam diyor ama icraat yok evi almamizi bekliyor

Sağol cnm elbette göreceksiniz bende 3,5 yıl bekledim ama muhteşem üçlüdeki ilaçlar ve özellikle hamile kaldığım ay havuç suyu ve preesed jel vesilem oldu RABBİM seizde vesile kılsın en yakın zamanda dualarımızı:)

Daha once kendimi buranin annesi babası olarak görüyorum artık dedesi neresi oldum ya resmen...insallh daha fazla beklemeyi z ...ev işiniz inşallah bir önce olur..kaynana n nasıl bilmiyorum ama belki esin kendi evine çıkınca yanlız ligi görür ve oda aşı ister. .tup diyemiyorum çünkü soon orda tup bbk çok pahalı üstelik ev aldıktan sonra tup bbk parası cikmaz..rabbim gerek Görmesin insallh. Evine çıkınca kafanı z rahat olsun kendiliğinden hamile kalırsın insallh. .
Ewet hamilelik ler belli ameliyattan hemen sonra kalıyorlar. .ama bizim ki genetik olduğu için ameliyat fayda etmedi bize..rabbim hepimizin yardımcısı olsun .ve yanlız bırakma sin inşallah bizleri. .

Kıı erken adet oldum yav 4 gün erken hemde pazartesi günü doktora randevu aldım bakalım tedaviye başlayacak mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…