- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.521
Canim gittin mi nasıl yaptınız başladın mi tedaviyeAmin canım yaa inşallah tedaviye hayırlısı ile başlasam bu son olur artık.
. inşallah artık siz normal yolla kalırsınız canım
Canım herşey i ayarladım rapor işi ilaçlar muayane tam eve dönüyorum kan sonucum için hemşire aradı prolaktin yüksek çıkmış iptal dedi ilaç verdiler onu kullanıp diğer adetimle başlıyorumCanim gittin mi nasıl yaptınız başladın mi tedaviye
Hayirlisi...canım prolaktin in değeri kaç çıktı. .Canım herşey i ayarladım rapor işi ilaçlar muayane tam eve dönüyorum kan sonucum için hemşire aradı prolaktin yüksek çıkmış iptal dedi ilaç verdiler onu kullanıp diğer adetimle başlıyorum
Canım benim eski bütün hormon tahlillerine baktım hep 14 çıkmış prolaktin şimdi 1.2 çıkmış düşmüş yaniHayirlisi...canım prolaktin in değeri kaç çıktı. .
Benimki de 3 ay önce hormon testi yaptığımda çok yüksek dedi doktor. .genelde kaç olmalı. .bnm ki 38 idi...eski tahliller m de 18 çıkıyordu ve o zamanlar sorun yoktu. .
Anladım canım. .düşüş çok fazla değil ..insallh yükselişe geçer. .düşüş sebebine bişey dedi mi doktor. .Canım benim eski bütün hormon tahlillerine baktım hep 14 çıkmış prolaktin şimdi 1.2 çıkmış düşmüş yaniprolaktin değer aralığı 3 ile 30 arası canım
Nerdesin....kayıplardasin yine..işte bende sıyırdım iyice çok sinirleniyorum
erken adet oldum ya hem ondan hem stres canım kısmet artık inşaallah yükselirAnladım canım. .düşüş çok fazla değil ..insallh yükselişe geçer. .düşüş sebebine bişey dedi mi doktor. .
Insallah canım. ..bn ki de umarım düşmüştür. ..erken adet oldum ya hem ondan hem stres canım kısmet artık inşaallah yükselir
kuzum bir bilsem nerede olduğumu neler olduğunu...hayatım karmakarışık yine hani şarkı sözü gibi 3 te çocuk istedik kavgadan vakit yok...İşte öyle bilmiyorum çok yorgunum çok bıktım falan..Nerdesin....kayıplardasin yine..
Erkuzum bir bilsem nerede olduğumu neler olduğunu...hayatım karmakarışık yine hani şarkı sözü gibi 3 te çocuk istedik kavgadan vakit yok...İşte öyle bilmiyorum çok yorgunum çok bıktım falan..
Canım bnm hakkınızdan hayırlısı hcg iğnesi veriyolar bilfiğim kadarıyla bize daha bile verilmedi martta belli olcak nasipse evde nasıl test yapıyodunuz anlamadım ben mümkün olursa özelden linkini at bakayım test bizde alalım :)Tabi Bekarlar farklı onların ki bir anlık zevk hayatını karşıyız hatta..Hayır canım eşim son zamanlarda doktora gitmiyor sadece test yapıyor testi alıp eve geliyor..kendi doktorumuz olduk..testlerden anlıyoruz artık. .
Ankara da Görüştüğüm bir doktor tup bbk yapmayalım esine tedavi uygulama mız gerekiyor dedi..hatta vitamin değil igne verecek sperm artması için. .ama içim rahat değildi. .o yüzden genetik test yaptı ve sorunlu çıktı. .Sorun olunca normal gebelik imkanı ortadan kalkıyor. .sadece tek çözüm genetik gözlem altında yani pgt eşliğinde tup bbk yapacgz...adet olunca merkeze gidecm bnm yumurta kalite mi ve eşimin sperm kalitesi artırmak için 1 ay tedavi uygulanacak. 2.adetimle de tup bbk başlıyoruz hayırlısı ile..
Merhaba canım. ..Canım bnm hakkınızdan hayırlısı hcg iğnesi veriyolar bilfiğim kadarıyla bize daha bile verilmedi martta belli olcak nasipse evde nasıl test yapıyodunuz anlamadım ben mümkün olursa özelden linkini at bakayım test bizde alalım :)
Merhaba kızlar. ..
Çarşamba günü ankaraya tup bbk doktoru ile görüşmeye gittik...
Bildiğiniz gibi kromozom sorunu ve sperm sorunumuz vardı ..doktor la telefonda konuştuğumuz da 1 aylık tedavi sonrası baslariz demişti. .Bu ay tedavi başlamak için gittik. .
Eşime dna hasar testi ve hormon testi e istedi..onları da ankarada gazı üniversitesinde yaptık sonuçları 15 gün sonra çıkacak. .sonuçları doktor alacak bizi arayacak nasıl bir tedavi ye başlayacağım iza dair..tedavımı z 1 ay değil 2 ay da sürebilir dedi..cok pozitif geldi doktor..
benimde kıstım vardı 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçmemiş onu da boşalttı önümüzdeki ay başlarsa k zorluk olmasın yine hapı kullan dedi.
Hakkımızda hayırlısı. .
Kızlar gelişmelerini zi yazın. .neler yapıyorsunuz. .
Heyyyyyy kimse yokmuuuu? ??hadi bende gelişme yok yazamıyorum da nerde bu millet kimse çalışmıyor mu yani :)
Valla kızlar allah tedavi yolunda olanların yardımcısı olsun.
Benim hayaller profesyonel oldu yüzücülükte suda kalmaktan maalesef eşimle anlaşamıyoruz tedavi konusunu hep erteledi artik zaten çocuk konusunu konusamayacak kadar uzağız önceden hayatımızın evliliğimizin hediyesi müjdesi olsun diye bir bebek istiyordum ama artik o kadar sağlam bir evliliğim yok çok fazla sorun var bunlar biter mi ?ne olur bilmiyorum bildiğim tek şey anne olabilmeyi istediğim zaten bu kadar soruna rağmen icimde sönmeyen tek ümit annelik...
Oyle iste umarım herkes için hersey yolundadır öpüyorum hepiciginizi
Heyyyyyy kimse yokmuuuu? ??hadi bende gelişme yok yazamıyorum da nerde bu millet kimse çalışmıyor mu yani :)
Valla kızlar allah tedavi yolunda olanların yardımcısı olsun.
Benim hayaller profesyonel oldu yüzücülükte suda kalmaktan maalesef eşimle anlaşamıyoruz tedavi konusunu hep erteledi artik zaten çocuk konusunu konusamayacak kadar uzağız önceden hayatımızın evliliğimizin hediyesi müjdesi olsun diye bir bebek istiyordum ama artik o kadar sağlam bir evliliğim yok çok fazla sorun var bunlar biter mi ?ne olur bilmiyorum bildiğim tek şey anne olabilmeyi istediğim zaten bu kadar soruna rağmen icimde sönmeyen tek ümit annelik...
Oyle iste umarım herkes için hersey yolundadır öpüyorum hepiciginizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?