Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sizin değerler Çok fazla kötü değil..aklına kafana takma..Siz ameliyat olmadı niz demi..
hayır canım biz daha çok başındayız bi test daha vericek eşim sonuca göre bakıcaz dedi dr. Bende adet olmayı bekliyorum hsg için.
Kızlar bugün 5 tane merkez le görüştüm. .eşimde kromozom sorunu olduğu için artık normal tup bebek şansımız yok..biz artık genetik gözlem altında tup bbk yapacak misi Z.
Allah yardımcın olsun canım ben daha başında olmama rağmen zor düşünceler insanı kemiriyor. Hayırlısı herşeyin ben kendi adıma bazı şeyleri zorlamamaktan yanayım. Benim eşimde hep" hayırlısıysa kendiliğinden olur olmuyorsa mukakkak bi bildiği vardır Rabbimin." Der. Tabi dermanını aramazsak deva bulamayız gidicez gidebildiğimiz yere kadar. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inş. Allah tüm isteyenlerin emeklerini boşa çevirmesin.

Amin n canım. ..Rabbim hepimize nasip etsin insallh.. inan başta tup bebek benimde aklımda gecmiyordu.. ama evlat hasreti artık önüne gelemiyorum. .Üstelik gittikçe zorlanıyorum. .tup bebek aklımızda yokken şimdi tup bebeğim tutsun diye dua eder oldum.
Sizin değerleri niz iyi..eminim çok ugrasmayacaksiniz ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Merhabalar Canlar;
Nasılsınız?
Hayırlı yıllarımız olsun.Geçmiş kandilinizmübarek olsun.
Hepimize dua ettim.

canım benim yaa hakkında hayırlısı neler neler yaşıyoruz.Kimbilir dahada yaşıcaz.
Allahım tez zamanda emeklerimizin karşılığını versin inşh.

Kızlar bugün 5 tane merkez le görüştüm. .eşimde kromozom sorunu olduğu için artık normal tup bebek şansımız yok..biz artık genetik gözlem altında tup bbk yapacak misi Z.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun bunu öğrenmek bile güzel enazında neye dikkat edilmesi biiyor boşuna hem emek hem de maddiyat gitmesin.
inşh genetik gözlemle ilkde mutlu sonucuna ulaşırsın.

Hoş geldin tatlım. .

Ewet sorunu bilmemiz iyi oldu...araştırmak her ne kadar psikolojik men olarak yıpranmış olsak da iyi testi yaptırmış diyorum..ama işte kromozom problemi varsa sağlıklı embriyo elde etmek çok zor..doktor 6 embriyo dan bir tanesi sağlıklı oluyor dedi..bizim zaten 6 tane değil 2 embriyo olmuştu. ..nasip.. kismet te ne varsa göreceğiz artık. .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Sen ne yaptın. .tup bebek e başlayacak misin..

havuz gibi bir sistemle olacak sanırım bakılacak sürekli.
bende istiyorumbaşlamayı ama olumsuz aşılama sonrası kistelerim olmuş doğum kontrol hapı verdi doktor.
çok etkiledi beni hiç sevmedim.
neyseki bitiyor büyük ihtimalle bu cumaya kadar kontrolle gidicem bakalım neler olacak?

Ahh şu doğum kontrol hapları. .aynı bende kullanıyorum. .insallh geçmiştir kist in..Bu arada kanama n falan oldu mu kullanırken. .. ..sistem nasıl hiç bilmiyorum..doktor on görüşme için çağırdı. .daha doğrusu yumurta ve sperm kalitesini nasıl daha gelistirebiliriz diye konuşacağız. Tüp bbk ten bir ay önce tedavi verelim dedi..Hayırlısı. ..zor bir dönemdeyiz. ..hayirlisi

çok olmasada hafif kanama şekilinde oldu ama doktor normal demişti olursa endişenlenme.
hayırlısı olsun canım.
bal tarçın çörek otu yağı yumurtada iyiymiş bende yapıcam.
hakkımızda hayırlısı inşh.

Ewet bende de hafif bi kanama olmuştu. ..

Karıştırıp macun haline mi geçirecek sin..

Amin canım haklısın ne olacağımız belli değil hayırlısı.

Ewet bende de hafif bi kanama olmuştu. ..

Karıştırıp macun haline mi geçirecek sin..

canım diğer formdaki arkadaştan öğrendim bende yapıcam

onun mesajı ;

Yoğurtlu karışım günde 3 defa, yemeklerden yarım saat önce, birer kase. Marka tercihim olmadı benim. Değişik yerlerden aldım çoğu zaman.
Bal tarçın çörekotu da çok öyle macun gibi olmuyor. Mesela 2-3 kaşık bala 1 çay kaşığı taze dövülmüş çörekotu, çeyrek çay kaşığı tarçın yetiyor. çörekotunu ezmek önemli. Midede geçirdiği süre parçalanması için yeterli olmuyor. Bağırsakta parçalanınca da daha kısa süre faydalanabiliyorsun. Ezilmiş tüketirsen mideden itibaren etkisini almaya başlıyorsun.
Şifa olsun şimdiden...

Canim yazamıyorum ama takipteyim şifa olsun inşaallah ta yoğurtlu karışım olan neymiş onu anlamadım da merak ettim :)

bizede bizede nasip et yarap slm kızlar ben sayfanızda yenıyım varikösel zedeyız bızde ilk evladımı kaybettım eşim acık amelyat olmustu tekrarlamış yıne şimdi mikro cerahi olucaz sekız yıllık evlıyım sızce amelyat sonrası nekadar beklmelıyım nasıp kısmet işi bu bekleyıste bana neler onerırsınız su hamıle kalan bı arkadas var tavsıyelerınızı yazarsanız sevınırım bende tedavımı sızle paylasıcam bu ardada benım sol yumurtalıgımda gecmeyen 2mm lık bı kıstım vR BI TURLU GECMEDI NAPSAMDA KURTULSAM

Canim yazamıyorum ama takipteyim şifa olsun inşaallah ta yoğurtlu karışım olan neymiş onu anlamadım da merak ettim :)
canım benim yaa kusura bakma tam yazamadım.
yoğurtlu çörekotuyağı ballı karışım yumurta kalitesi için.günde 3 defa
çörektotu dövelek az tarçın bal gene sabah aç karına gene aynı yumurta kalitesi için.

varikosel ameliyatları genelde 3 ay 6 ay ya da 1 senede sonuç veriyor ama ehil ellerde yapılması çok önemli basit bir ameliyat ama ehli kişiler yapmalı.

geçmeyen kist için soğan kürünü deneyebilirsin belki faydası var.adetinin bittikten 1 hafta sonra sabah akşam aç karnına 2 bardak klorsuz suda bir soğanı soyup dörtte bölüp kaynatıp soğutup içiyorsun 21 gün devam ediyorsun 2 defa yapılabiliyor böyle gerisi sakncalı canım.

Merhaba canım. .eşinin sayısı nasıl. ..canım esin ameliyattan sonra en fazla 6 ay bekleyin bence. ..zaten gelisme olursa ilk 6 ay içinde oluyormus..kist için yaki yor lar..geçmeyen kişileri diye duydum..yani başka doğum kontrol hapı geçmeyin ce de yakıyorlar ...soğan kurunu dene..belki faydası olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…