- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
- 333
- Konu Sahibi delinefsim
- #9.461
Bu seferde benden günaaaaayyyyyyyddddınnnnnnnnnn :)Iyi geceler tatlım. ..)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu seferde benden günaaaaayyyyyyyddddınnnnnnnnnn :)Iyi geceler tatlım. ..)
Günaydın canım. ...Bu seferde benden günaaaaayyyyyyyddddınnnnnnnnnn :)
GünaydınnnnBu seferde benden günaaaaayyyyyyyddddınnnnnnnnnn :)
Bende sürekli burdayım bakıyorum sadece kimse olmayınca. .yazınca kendi kendime konuşmuş gibi hissediyorum ...deli yani...Kızlar nerdesiniz? Aramaya çıkacağım: ) ben bu ara yogunluktan yazamıyorum ama döneceğim elbet tabi bizde hic gelişme yok ama sizlerden haber almakta güzel
Bizde hic bir gelisme yok....nasip olursa 2 ah sonra tup e başlayacağız. . 10 güne kadar on görüşmeye gideceğiz. ..YOKMU HAMILE KALAN ALLAH ASKINA YAAAAA
Delirme kız sağlam lazımsın :) tabi sana bunu diyeni gel de gör. Artık iyice saldım ben canim kocadanda hayır yok kendi kendime takılıyorum eh tabi kendimle anlatıyorum sürekli hatırımı soruyorum falan iste..Bende sürekli burdayım bakıyorum sadece kimse olmayınca. .yazınca kendi kendime konuşmuş gibi hissediyorum ...deli yani...
Zaten normal de kendi kendim e konuşmaktan usandım. .
varikosel ameliyatından 3 ay 20 gün sonra hamileyim RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN SAĞLIKLI GEBELİK VE BEBEK AMİN......YOKMU HAMILE KALAN ALLAH ASKINA YAAAAA
Heee kız ah şu koca lar...çocuk olmuyor diye azcık aklımız kaldı onuda onlar alıyor. ..Delirme kız sağlam lazımsın :) tabi sana bunu diyeni gel de gör. Artık iyice saldım ben canim kocadanda hayır yok kendi kendime takılıyorum eh tabi kendimle anlatıyorum sürekli hatırımı soruyorum falan iste..
Senin adına çok sevindim...maşallah kız sana...Rabbim kucağına almayi nasip etsin..varikosel ameliyatından 3 ay 20 gün sonra hamileyim RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN SAĞLIKLI GEBELİK VE BEBEK AMİN......
Hep bu adamlar yüzünden hayir zaten zor bir dönem zor bir psikoloji birde anlattiginin dinlenmiyor yada anlaşılmıyor olması çok kötü esim bana oyl3 davraniyorki sanki o hiç istemiyor da ben zorla ondan çocuk yapmaya çalışıyorum kendi k3ndime araştırıyorum falan aman iste niye ugraşıyorsam suç bende belkide..Heee kız ah şu koca lar...çocuk olmuyor diye azcık aklımız kaldı onuda onlar alıyor. ..
Merkez araştırıyorum birime karar verdim eşime anlattım nasıl bir yr olduğunu ne yapacağımızı falan. Aradan 3 dk geçti bir daha anlat dedi..kafam başka yerde dedi...anlatım tekrar tmm dedi. ..4 gun dur her gün 3 defa anlatıyorum. ..nasıl bir ter olduğunu ...dün tekrar ee doktora karar verdin nere gideceğiz dedi...duvarlar bile anladı dedim o kadar anlattım sen daha anlamadım mi..sen söyle diyor..anlatmaya başlayacağım anda kafası başka yere gidiyor...delirdi m bn de. ...Ahhhh
ALLLAH razı olsun hepimize İNŞALLAH....Senin adına çok sevindim...maşallah kız sana...Rabbim kucağına almayi nasip etsin..
Kız onların da payı olmasa git ne yaparsan yap derler..onların gerekli olduğunu onlarsiz hal olmayacağını bildikleri halde böyle davranıyorlar ..Hep bu adamlar yüzünden hayir zaten zor bir dönem zor bir psikoloji birde anlattiginin dinlenmiyor yada anlaşılmıyor olması çok kötü esim bana oyl3 davraniyorki sanki o hiç istemiyor da ben zorla ondan çocuk yapmaya çalışıyorum kendi k3ndime araştırıyorum falan aman iste niye ugraşıyorsam suç bende belkide..
Biz de aynı yı z şimdilik ...hakında hayırlısı olsun canım .inşallah düzelir eşinin değerleri. .selam kızlar ben geldim artık eskisi kadar bakamıyorum topiğe herkes iyidir umarım
eşimin ameliyatına 7 ay oldu bugün ameliyattan sonraki 2.testini gösterdim doktora artış yok dedi morfoloji hala 1 ameliyattan önce daha iyi değerleri vardı eşimin ileri hareketli iyi sayıda iyi doktor 2 ay daha bekleyelim dedi kan tahlilide verdi tekrardan onun sonucuna göre ilaç verebilirz dedi bekle bekle nereye kadarhakkımızdan hayırlısı geç olsun güç olmasın ama daha fazlada gecikmesin inşaAllah sizler ne alemdesiniz merak ediyorum
işte bende sıyırdım iyice çok sinirleniyorumKız onların da payı olmasa git ne yaparsan yap derler..onların gerekli olduğunu onlarsiz hal olmayacağını bildikleri halde böyle davranıyorlar ..
Merhaba canım hoşgeldin inşallah değeriniz artar tatlım... bizde aynı tas aynı hamam valla bakalım haftaya cumartesi gibi inşallah bi aksilik olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağım canım benden gelişme bu kadarselam kızlar ben geldim artık eskisi kadar bakamıyorum topiğe herkes iyidir umarım
eşimin ameliyatına 7 ay oldu bugün ameliyattan sonraki 2.testini gösterdim doktora artış yok dedi morfoloji hala 1 ameliyattan önce daha iyi değerleri vardı eşimin ileri hareketli iyi sayıda iyi doktor 2 ay daha bekleyelim dedi kan tahlilide verdi tekrardan onun sonucuna göre ilaç verebilirz dedi bekle bekle nereye kadarhakkımızdan hayırlısı geç olsun güç olmasın ama daha fazlada gecikmesin inşaAllah sizler ne alemdesiniz merak ediyorum
Kıı topiği canlı tutmak için birşeyler yapalım listeyi yeniledin mi Canım yeni hamileleri bakmadım optimist ile zelis82 hamile yaBiz de aynı yı z şimdilik ...hakında hayırlısı olsun canım .inşallah düzelir eşinin değerleri. .
Şu anne olmak ne zormuş arkadaş. ..millet bir anlık zevk uğruna anne oluyor. .Kimisi istemiyor aldırıyor. .Kimisi bakmiyor...
Bizde deli gibi anne olmaya çalışıyoruz. ..hayirlisi tabi..rabbim hayırlısı sağlıklı evlat nasip etsin..çocuklarımız olduğun da bu Günlerimiz i artması.n...