• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benden de bir gelisme yok canim ev begendik fiyat verdik ev sahibinin kararini bekliyoruz insallah olur busefer.ahhh delinefsim sen ben jonguil demirbas olduk burda:KK43:Allahim cok bekletmez insallah.listeye baktimda hamile kalanlar hep 3-5 ay icinde hamile kalmis belkide olmayacak normal kimbilir:KK17:Biz bu hafta 1 yili devirdik ameliyat olali cocuk isteyeli 2.5 sene oldu:mad:cok yorgunum cok kendimde siteye bakacak gucu bile bulamiyorum cogu zaman
Canım arada gel yaa eskiler gitti fazla kimse kalmadı:( inşallah bizde bir gün hamile kalırız... canım bende pazartesı günü ikinci tüpe başlayacağım bi aksilik çıkmazsa... rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşturur

Kıı erken adet oldum yav 4 gün erken hemde pazartesi günü doktora randevu aldım bakalım tedaviye başlayacak mıyım:KK73:
Ayy kız erken adet oldum dedin ya içime bişey girdi 4 gün erken anne olacakmış sin gibi bir umut sevinç girdi içime hadi hayırlısı. ...
Bn de olacak gibiyim artık adet mi yoksa doğum kontrol hapı için kanama mi biliyorum...Allahım insallh bu defa olur ya..
Nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar..

Ayy kız erken adet oldum dedin ya içime bişey girdi 4 gün erken anne olacakmış sin gibi bir umut sevinç girdi içime hadi hayırlısı. ...
Bn de olacak gibiyim artık adet mi yoksa doğum kontrol hapı için kanama mi biliyorum...Allahım insallh bu defa olur ya..
Nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar..
Amin canım yaa inşallah tedaviye hayırlısı ile başlasam bu son olur artık.
. inşallah artık siz normal yolla kalırsınız canım :KK19:

Merhaba arkadaşlar. Eşim Eylülde varikosel ameliyatı olmuştu. Dün test yaptırdı. Sayıda problem yoktu. Sayı yine iyi durumda ileri hareket %6 dan % 14'e yükselmiş. Morfolojimiz % 1. Morfolojide artış yok.

Merhaba arkadaşlar. Eşim Eylülde varikosel ameliyatı olmuştu. Dün test yaptırdı. Sayıda problem yoktu. Sayı yine iyi durumda ileri hareket %6 dan % 14'e yükselmiş. Morfolojimiz % 1. Morfolojide artış yok.
Merhaba .Yani sadece hızınız biraz yükselmiş. .4 ay olmuş yaklaşık. .ilaç olarak ne kullandınız. ..

Biz ve normal yolla gebelik..olsun da varsin tup den olsun.:)

Canım ben bugün bir arkadaşla görüştüm. Aynen şöyle dedi, benim bir arkadaşımda kromozom bozukluğu var, çocuk sahibi olman zor demişlerdi. Fakat şimdi bir kızı var dedi. Senin için arayıp detay soracağım nasıl olmuş kızı diye. Sen de umudunu yitirme lütfen. İnşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar verir en kısa zamanda.

Canım ben bugün bir arkadaşla görüştüm. Aynen şöyle dedi, benim bir arkadaşımda kromozom bozukluğu var, çocuk sahibi olman zor demişlerdi. Fakat şimdi bir kızı var dedi. Senin için arayıp detay soracağım nasıl olmuş kızı diye. Sen de umudunu yitirme lütfen. İnşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar verir en kısa zamanda.
Ayy canım çok iyi olur..birde kromozom bozukluk kendisinde mi eşinde onu da öğrenir misin..bn doktorlara görüştüm tup bbk kromozom bozukluğu var dediğim zaman aaa diye başlıyor lar cümlelerin gittikçe umudum azaldı. .

Ayy canım çok iyi olur..birde kromozom bozukluk kendisinde mi eşinde onu da öğrenir misin..bn doktorlara görüştüm tup bbk kromozom bozukluğu var dediğim zaman aaa diye başlıyor lar cümlelerin gittikçe umudum azaldı. .

Kadının kendisinde varmış diye anladım ama bir daha sorarım. Umudun azalmasın.

Maaşallah canım ileri hızlı iyi artmış inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım ;) bizim de ameliyattan sonra ileri hızlı ve Morfoloji bi artıyor bi düşüyor:(

Kadının kendisinde varmış diye anladım ama bir daha sorarım. Umudun azalmasın.
Sağol tatlım. .umut işte bn doğum kontrol hapı kullanıyorum arada 2 gün içmedim o bile umut etmem i sağlıyor. ..
Fakiri ekmeği umut diyorlar..kromozom sorunu her ne kadar zor olsada deli gibi umudum var hala...!:)

Maaşallah canım ileri hızlı iyi artmış inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım :KK66: bizim de ameliyattan sonra ileri hızlı ve Morfoloji bi artıyor bi düşüyor:KK43:
Amin İnşallah canım. Ben ilaç ve kürlere devam edeyim hiç boş bırakmayayım eşimi. İnşallah düşüş olmaz. Morfoloji zaten moralimi bozuyor. Birde hareket düşerse daha çok üzülürüm.

Sağol tatlım. .umut işte bn doğum kontrol hapı kullanıyorum arada 2 gün içmedim o bile umut etmem i sağlıyor. ..
Fakiri ekmeği umut diyorlar..kromozom sorunu her ne kadar zor olsada deli gibi umudum var hala...!:)

O umut hep olmalı canım. Allah büyüktür. Canım bu arada Meryem Suresi çok iyiymiş. Mutlaka duymuşsundur. 40 tane hurma alıp, tek tek farklı kişilerin meryem suresini okuması, sonra hurmaların yenmesi iyiymiş. Bunu duydum bir arkadaşım için hurma alıp dağıttık. Her gün bir tane yiyecek arkadaşım. Etrafında varsa okuyacak kişiler sen de bir dağıt istersen.

O umut hep olmalı canım. Allah büyüktür. Canım bu arada Meryem Suresi çok iyiymiş. Mutlaka duymuşsundur. 40 tane hurma alıp, tek tek farklı kişilerin meryem suresini okuması, sonra hurmaların yenmesi iyiymiş. Bunu duydum bir arkadaşım için hurma alıp dağıttık. Her gün bir tane yiyecek arkadaşım. Etrafında varsa okuyacak kişiler sen de bir dağıt istersen.
Canim ewet Meryem süresi iyi..bn de 41 tane okumuştum. .ama sayı konusuna karşıyım aslında. .insan elinden geldiği kadarını okumalı. .rabbim duaları mızı kabul etsin insallh..

Kızlar ...kafam karışık. ..

Biz bu ay adetim le beraber tup bbk merkezine gidip yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için 1 aylık ilaç verecekti ve sonraki ay tup bebege başlayacaktı k..
Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. .geçen ay 21 de adet oldum..Bu ayda 21 22 de olmam gerekiyor..ama doğum kontrol hapı kullandığım için hafta da bir gün kanama oluyordu...bugunde kanama var..ama kanama mi adet mi bilmiyorum..adetim e 2 gün var. Bilmiyorum.adet geçikir mi arada kana ma olduğu için. .

Back