- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.561
Hosbulduk tatlım.benim bat bugün sen oldun mu adet seninde yakındı benim adetimeHoss geldin...iyizz..topigi toplamaya calisiyoruz..
Bat ne zamn senin..
Hosbulduk tatlım.benim bat bugün sen oldun mu adet seninde yakındı benim adetime
Yok tatlım bugün yarın olacağım işte sonra rapor işi için ugracagim siz ne zaman dna hasar testi yaptıracak siniz14 .dde olurum bn..seninkini bnden sonra saniyorduu m..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok tatlım bugün yarın olacağım işte sonra rapor işi için ugracagim siz ne zaman dna hasar testi yaptıracak siniz
Anladım canım inşallah değerler artmış olur. Herşeyin hayırlısı olsun takma kafana bir şeyleri oluruna bırakmak lazımEsim simdi ari bal polen kullniyor.20 gun sonra spetm testi yaoack..doktoru arayip soracz dna hasar testi ayni yapacaz diye..ikisini yapaarlarsa ayni gun yaoarrz..yani 20 gun sonra..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım inşallah değerler artmış olur. Herşeyin hayırlısı olsun takma kafana bir şeyleri oluruna bırakmak lazım
Kızlar selam Nasılsınız nasıl geçiyor ramazan.zeynep cinsiyeti ne zaman belli olacak
İyiyim canım adet oldum yarın dr gireceğim öyle tatlım. Allah sağlıklı ni evlat nasip etsin.selam canım ben iyiyim,sen nasılsın?
12. haftada doktor kıza benzetmişti ama 16. haftada netleşecek inşallah:)
İyiyim canım adet oldum yarın dr gireceğim öyle tatlım. Allah sağlıklı ni evlat nasip etsin.
Evet canım bi sorun çıkmazsa rapor işini halledersem iğneli aşı 2 kere yaptiracagim sonra tüpe geçeceğiz.keske direkt tüp raporu verseler bakalım yarın fakülte ile görüsecegimiğneli aşılamamı olacak bu defa?
Evet canım bi sorun çıkmazsa rapor işini halledersem iğneli aşı 2 kere yaptiracagim sonra tüpe geçeceğiz.keske direkt tüp raporu verseler bakalım yarın fakülte ile görüsecegim
Evet canım bende demin anneme onu diyordum keşke uğraşmasam direkt rapor verseler.neyse bakalım herseyin hayırlısını versin allah.ya insanları neden bu kadar uğraştırıyorlar Allah'ımm...
ne var direk tüp raporu verseler?
inşallah bu aşılama son olur tutar hayırlısıyla.
Canım sizin değerleriniz iyi değilmi?inşaallah aşılaman tutarda tüpe gerek kalmaz.Ben sormuştum fakülteye doktor değerlerinize göre ben size direk tüp raporu çıkartırım aşılama şansı düşük sizi üzmeyelim uğraştırıp demişti.Ama tabi şimdi nasıl olur bilmiyorum.Bizde rapor alması kolay alsın diye fakülte doktoruna gidiyoruz allahtan iyii insanlar gerçi şimdilik tedavi deniyor doktorumuz ama benim derdim tüp raporu almak düzeleceğini düşünmüyorum yinede hayırlısı Allahtan biz dermanımızı arıyalım allah kerim inşaallah.Hala bazen çok üzülüyorum.Galiba genelde çok üzülüyorumEvet canım bende demin anneme onu diyordum keşke uğraşmasam direkt rapor verseler.neyse bakalım herseyin hayırlısını versin allah.
Tatlım bizim değerlere göre normal yolla bile çocuğumuz olur diyorlar.dedigin gibi iyi dr denk gelse uğraştırmasin geçen fakülteye gittim dr aşılama raporu vermedi üzüldüm çok 1 ay boşa gitti şimdi farklı fakülteye gidiyorum inşallah bu yarın raporu verir.valla zaten Hassas bir durum bide rapor bilmem ne daha insanı zora soruyorlarCanım sizin değerleriniz iyi değilmi?inşaallah aşılaman tutarda tüpe gerek kalmaz.Ben sormuştum fakülteye doktor değerlerinize göre ben size direk tüp raporu çıkartırım aşılama şansı düşük sizi üzmeyelim uğraştırıp demişti.Ama tabi şimdi nasıl olur bilmiyorum.Bizde rapor alması kolay alsın diye fakülte doktoruna gidiyoruz allahtan iyii insanlar gerçi şimdilik tedavi deniyor doktorumuz ama benim derdim tüp raporu almak düzeleceğini düşünmüyorum yinede hayırlısı Allahtan biz dermanımızı arıyalım allah kerim inşaallah.Hala bazen çok üzülüyorum.Galiba genelde çok üzülüyorumAllah hepimizi hayırlısı ile feraha erdirsin inşaallah arkadaşlar.
Gülbasak arkadaştan haberi olan varmı?Umarım bebeğinden iyi haberler gelir.Allahım korusun yardım etsin yavrusunu bağışlasın inşaallah.
Evet canım yaşamayan bir insanın bu durumun psikolojisini bilmesi anlaması çok zor ama doktorlar bilinçli olmalı.Değerlerinizin iyi olması çok güzel aşılama şansınızda yüksek canım hakkınızda hayırlısı olsun.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Bende bir ara aşılama düşünüyordum ama hareketli az olduğu için gerek yok dediler nitekim bencede gerek yok nasip olursa tüp deneriz.Bakalım zaman ne göstericek bizlere inşaallah güzel günlere...Tatlım bizim değerlere göre normal yolla bile çocuğumuz olur diyorlar.dedigin gibi iyi dr denk gelse uğraştırmasin geçen fakülteye gittim dr aşılama raporu vermedi üzüldüm çok 1 ay boşa gitti şimdi farklı fakülteye gidiyorum inşallah bu yarın raporu verir.valla zaten Hassas bir durum bide rapor bilmem ne daha insanı zora soruyorlar
Tatlım aşılamam hayırlı olsun insallah aşılaman tutar canım .
Tatlım çatlama iğnesi nin üstünden 24/36 saat arası aşılama oluyor benim 28.saatte aşılma oldu o gün ultrason muayenesi olmadı.zaten bir gün önce muayene etmişti 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu. böyle oluyor yani seninki de normal canım
Evet canım bi sorun çıkmazsa rapor işini halledersem iğneli aşı 2 kere yaptiracagim sonra tüpe geçeceğiz.keske direkt tüp raporu verseler bakalım yarın fakülte ile görüsecegim
Canım burdada hemen veriyorlar ama rize de gittiğim dr iyi olan değerlerimize bu değerlerle şansınız % 2 o yüzden ben rapor vermem dedi çok sert davrandı benimde moralim bozuldu trabzon fakülteye gideceğim yarın.canim benim adetin 2. Günü yarın alttan mı baktılar sana geçen ay aşılama yaptırdım rize de orda adetli bakmadı alttanamın canm ınsallah.
canım rapor nasıl cıkıyo.
ben gobekten ıgnelerımı raporlu aldım anında cıkardılar raporu senınkı farklı mı acaba
Canım ileri hareketli bizim % 5 acaba bizede şansımız az diye tüp raporu çıkarırlar mi sizin kaç hareketli ?Evet canım yaşamayan bir insanın bu durumun psikolojisini bilmesi anlaması çok zor ama doktorlar bilinçli olmalı.Değerlerinizin iyi olması çok güzel aşılama şansınızda yüksek canım hakkınızda hayırlısı olsun.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Bende bir ara aşılama düşünüyordum ama hareketli az olduğu için gerek yok dediler nitekim bencede gerek yok nasip olursa tüp deneriz.Bakalım zaman ne göstericek bizlere inşaallah güzel günlere...
Canım burdada hemen veriyorlar ama rize de gittiğim dr iyi olan değerlerimize bu değerlerle şansınız % 2 o yüzden ben rapor vermem dedi çok sert davrandı benimde moralim bozuldu trabzon fakülteye gideceğim yarın.canim benim adetin 2. Günü yarın alttan mı baktılar sana geçen ay aşılama yaptırdım rize de orda adetli bakmadı alttan
Anladım canım valla yarın baktırmam zaten ağrım var adetim bitince baksın.neyse bakalım yarın ne olsun verecekler mi rapor falananladım canm bana hep alttan baktı doktor adetlı ıken de adetım bıtınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?