- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.521
Selam kizlar.. evet bende pek ugrayamiyorum,moralim çok bozuk... düşük riskim var,bebek ultrasonda 1 hafta geriden geliyor.. haftada 1 kalçadan, hergün de karnımdan kan sulandirici iğne oluyorum..bütün gün mutsuz bi şekilde yatıyorum.. pazartesi kontrol var,gittiğimde 2hafta düzgün büyümüş olması gerekiyor...kalbi atıyomu gelisiyomu diye düşünmekten alamıyorum kendimi... Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden... :,(
Cnm ameliyytn once ... Toplm sayi 2 milyon..ttoplm hz %55 di ..
3. Ayyda ..sayi 1 milyon hiz %10 dustu...
6. Ayda sayi 5 milyn hiz %45 oldu... Ve ondan sonra da surklli dustu..simdi sayi 600 bin hz bilinmiyor ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar.. evet bende pek ugrayamiyorum,moralim çok bozuk... düşük riskim var,bebek ultrasonda 1 hafta geriden geliyor.. haftada 1 kalçadan, hergün de karnımdan kan sulandirici iğne oluyorum..bütün gün mutsuz bi şekilde yatıyorum.. pazartesi kontrol var,gittiğimde 2hafta düzgün büyümüş olması gerekiyor...kalbi atıyomu gelisiyomu diye düşünmekten alamıyorum kendimi... Dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden... :,(
Bizim de toplam sayı 4 buçuk milyon varikosel orta derece ama önce ameliyat mi yapsak yoksa tüp bebek mi bilemedik
Cnm eger elinizde para varsa bnce once tup bbk yPin..sonra da ameliyat olur..cunku ameliyat sonrasi bkleme suresi var..en az 6 ay bkleyin diyorlar..bklerkn azda olsa yukseelme olursa yine bklersinz ..derkn zaman gecer..hayirlisi..tabikki enn dogru kRrari sz verecksinz..bn kndi acimdan bakiyorum..tabi sizin de duseck diye bi kuural yoj...bunu hickimse. Bilemz..
canım bulunduğun şehire gittiğin hastaneye göre değişiyor fiyatlar.Tabi bunun yanında sizin için kullanılması uygun görülecek tedavide fiyatı etkileyebilir.Azçok edindiğim bilgiler şöyle eğer özele gidersen ve devlet desteği almazsan 6bin ile onbin arası değişir.Bu tedavinin tümünün fiyatı yani merkezin alacağı para+ilaç(daha düşük merkezde bulunabilir belki.)Aslında benim de düşüncem o. En az ne kadar para ayırmak gerek ki acaba. Üniversite hastanesi yada özel farkeder mi ki nerde yaptırsak onu da bilmiyorum
canım bulunduğun şehire gittiğin hastaneye göre değişiyor fiyatlar.Tabi bunun yanında sizin için kullanılması uygun görülecek tedavide fiyatı etkileyebilir.Azçok edindiğim bilgiler şöyle eğer özele gidersen ve devlet desteği almazsan 6bin ile onbin arası değişir.Bu tedavinin tümünün fiyatı yani merkezin alacağı para+ilaç(daha düşük merkezde bulunabilir belki.)
Eger üniversitede yada devlet kapsamında bir hastanede olacaksa sanırım oda sizin ihtiyacınıza göre değişiyor ama hiç ücret alınmadan yada çok az bir meblağ ile yapılıyor diye biliyorum.
Bencede araştırıp önce bir tüp deneyin ameliyat elbetteki önemli ameliyat sonrası hemen hamile kalan bir sürü arkadaş var ama kesinlikle garantisi yok ve inan beklemek zor. Rabbim yardımcın olsun canım.
Canım ben ankarayı hiç bilmiyorum iyi diye duyuyorum ama giden deneyen daha iyi bilir.Zaten bildiğim kadarıyla siz gidiyorsunuz tekrar testler falan yapılıp doktorlar karar veriyor tüp konusuna mesela orada değeriniz yüksek çıkarsa önce aşılama diyebilirler.Devlette bir prosedür var ben başvurmadım ama araştırıyorum.Aslında doktorun insafınada kalıyor biraz.Allah yardımcınız olsun inşallah hakkınızda hayırlısı canım.Ankaraya gidecegiz canim aslında üniversite hastanesi gazi iyi düşünüyoruz ama bilmiyorum da.
Canım ben ankarayı hiç bilmiyorum iyi diye duyuyorum ama giden deneyen daha iyi bilir.Zaten bildiğim kadarıyla siz gidiyorsunuz tekrar testler falan yapılıp doktorlar karar veriyor tüp konusuna mesela orada değeriniz yüksek çıkarsa önce aşılama diyebilirler.Devlette bir prosedür var ben başvurmadım ama araştırıyorum.Aslında doktorun insafınada kalıyor biraz.Allah yardımcınız olsun inşallah hakkınızda hayırlısı canım.
Bizim de toplam sayı 4 buçuk milyon varikosel orta derece ama önce ameliyat mi yapsak yoksa tüp bebek mi bilemedik
Cnm sakin uzulmee..iyidr insallah..dua edecm sana..Rabbim kuzunu ssenden ayirmaz insallh..Sen guzlce dinlen
Bol sebze ve su tukt..yemene icmene dikkt et..gerisi allahin taktiri ..ramazn hurmetinee insallh bisey olmaz..uzulme strese grme lutfen.
Canim uzulme Ya kızamıyorum rabbim yardım etsin sana bağışlasın inşaallah canim.dua edelim sen gönlünü ferah tut rabbim emanet hayirlisini versin rabbim.inşaallah guzel haberler alirsin doktordan allaha emanet ol canim.
Aslında benim de düşüncem o. En az ne kadar para ayırmak gerek ki acaba. Üniversite hastanesi yada özel farkeder mi ki nerde yaptırsak onu da bilmiyorum
Kızlar 1,5 yıldır çocuğumuz ılmuyordu ve sınunda eşim yüzünden olmadığını anladık. eşim Ankara'da etlik zübeyde hanım doğum hastanesinde bir kez numune verdikten hemen sonra ameliyat olmaya karar verdi ki 5 yıl önce kendiliğinden bir kızım doğmuştu. Bayan bi doktor yaptı ve çok memnu kaldı o. Ameliyattan üç ay sonra tekrar numune verecekten bi de baktık ben hamileyim. Numune de vermedi. Aynı anda ameliyat olan ve üç ay sonra numune veren arkadaşlarla konuştum. Spermlerinin kalitesi oldukça artmıştı çok ümitlitdiler. Siz siz olun bu ameliyatı erteleneyin çok etkisi oluyor. Üşenmeyin eşinizi ikna edin ilaç tedavisi falan da uygulamayın işin ehli doktorlara gidin ameliyat olsun varikosel olan herkes. O kadar kolay ve basit bi ameliyat millet abartıyor. Küçük bi dikiş atılıyor o kadar. Geçmiş olsun herkese...
Aminn inşallah,Allah razı olsun canım... Zaten ameliyattan önce 1 bebeğimi kaybettim, bunu da kaybetmek çok korkutuyo beni... Acaba varikoselden mi oluyo bu sorunlar yaa.. yoksa bende de başka bi sorun mu var sbilmediğimiz, pıhtılaşma falan gibi... Artık kafamdaki tilkilerin sayısını tutamıyorum...
Rabb im sana tez ve hayırlı zamanda sağlıklı bebek nasip etsin hemde bunların hiçbirini yaşamadan...
Merhaba cnm..hos gldin..allah cocuklarini sana bagislasin..tabi ne kadar ertelersek bzm icn o kadt kotu..cunku zaman gecmek bilmiyor..esinin test sinucu kacti..bzde 10 ay dr esim ameliyat oldu..ve degerlermz hic yukselmedi..ve daha dustu..
Canim ilk aşılama tutmadı sonra tekrar aşılama için gittim kist oluşmuş o ayda boş geçtik pazartesi adet gunumdu olmadım beklemedeyim. Test yapmicam eğer olmazsam yarın kan vereceğimmerhaba tatlım..senin aşılama sonucun nasıl oldu ??
Esime varikosel teshisi kondu cift tarafli doktor hemen ameliyat dedi sizin cocugunuz olmaz dedi amaa su an hamileyimmmmm yenı; )
Sağol canım inş sizin de bir an önce sağlıklı bebişleriniz olur. Eşimin spermlerinin morfolojisi bozuktu %5 ti sağlam olan herhalde içte ve dılta varmış varikosel. Sizin değerler belki başka sebepten düşmüştür iyi bir doktora gidin farklı doktorlara görünmektedir fayda vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?