Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım valla yarın baktırmam zaten ağrım var adetim bitince baksın.neyse bakalım yarın ne olsun verecekler mi rapor falan

ıgnelere adetın ucuncu gunu baslanıyo yarın raporu vermelerı lazım kı dıger gun ıgnelrı alıp baslayabılesın canm

ıgnelere adetın ucuncu gunu baslanıyo yarın raporu vermelerı lazım kı dıger gun ıgnelrı alıp baslayabılesın canm
Evet canım inşallah sorun olmaz. Yarın ki dr alttan muayene etmek isterse ben üstten bakın bu sefer desem inat edip alttan bakmak ister mi acaba sırf bu sebepten iptal olur mu ben alttan muayene ettirmek istemesem ağrım olduğu için

canm bence alttan baktr sanrm ustten baktrman ıcın ıdrara sıkısık olman lazım. yumurtların net gorunmesı ıcın. yıne usten bakma ımkanınız var mı dıye sor sansını dene ama yok bakmam derse de baktr alttan

Canım ileri hareketli bizim % 5 acaba bizede şansımız az diye tüp raporu çıkarırlar mi sizin kaç hareketli ?

Canim bizimde ileri hareket oyle ama yavas da az hareketsiz cok sayi 100 milyonda oldu ama hareket değişmedi fakültede 3 test yaptırdık aşağı yukarı hareket aynıydı kadin doğumunda size tup raporu cikartalim dedi ama üroloji doktoru ilac kullanalım istedi bir ayda olsa deneyin dedi şimdi ilac kullanıyoruz fsh yükseltmek için hayirlisi inşaallah

Bizimde sayı çok iyi ama hareketli çok düşük o yüzden belki bize de tüp raporu çıkaralım der inşallah ya valla içim biraz rahatladı

Kızlar nasılsınız nasil gidiyor.Allah oruclarimizi dualarimizi kabul etsin inşaallah.Bugunumuze cok şükür Allah bugunumuzu aratmasın.

Kızlar nasılsınız nasil gidiyor.Allah oruclarimizi dualarimizi kabul etsin inşaallah.Bugunumuze cok şükür Allah bugunumuzu aratmasın.

..aaminnn...İyiz cnm...sukur ...az kaldi bitirdik. Orucu hayirlisi ilee:)))..
Senn nasilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

..aaminnn...İyiz cnm...sukur ...az kaldi bitirdik. Orucu hayirlisi ilee:)))..
Senn nasilsin

Canim iyiyim yani çok sukur halimize yiyecek ekmegimiz içecek suyumuz var evimiz huzurlu sağlığımız yerinde.Herseyi görüp biliyorum da içimdeki hüznü gideremiyorum : ( disaridanbakana hersey yolunda ama icim oyle değil rabbim hayirlara çıkarsın inşaallah canım.
Bir sordun ben birsürü yazdim kuzum k.bakma icim dolu ondan boyle...

Ayniyim bnde kizlarin watsapda kafasini utulefim bn..senin yazdiiklarin bnm yazdiklarimin yaninda hic bisey..bipmiyorum adet yakladiyor ondan mi delirms gibi...
Uzme canini diyecm ama biliyorim faydasi yok..napalim bizimde imtihanimz bu..bazen evlat hasrreti intihan olnasa peygamberlerimz cekeerr miydi diyoeum..ama onlar kadr sabirli degiliz iste..blki etraftan dolayi diyorum..ama bzler icn etraf ne dese bos..
Haklisin disardan bakiliinca pasa biziz sulttanda sanki...icimzdreki yangini anck anliyan bilir..bnm etrafimda evlat hasreti ceekenler yok..bir iki kisi vardi..kavstular sukurr oonlarda evlatlarina...simdilik bagri yanik tek bnm...bu yuzdenn surekli burralarda dolaniyoeum..en iyi anliyan szlersz..yapacak tek sey dua edip sabirla bklemk...Rabbim bzlerre nasip edr insallh..hayirlisi ile..

Amin inşaallah.Benimde etrafımda konuştuğum pek yok hatta sizden başka hiç yok :) Bunu yaşamayan biri anlamıyorki anlatsanda faydasız dile düşürmeyede gerek yok zaten.Ben bazen eşimnde anlamadığını düşünüyorum hala bekleyelim diyor ya tamam bekleyelim herşey nomal bir derece tabiki allah büyük nasip edecekse böylede olur oldesin yeterki ama tıbbi yardımlada evladı olan birsürü insan var zaten yine rabbim verirse olacak bilmiyorum işte rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla sıhhatle hayırlı evlarlar nasip etsin tüm isteyenlere canım.

Aminn cnm..insallah..insallh...

Oylee disardan kimse anlamz..zaten. Kimseye de sorunun ne. Oldugunu soylemedik neden olmuyor sorulatina bilmiyoruz ikiimzdde sorun yok dyoruz..onlr da olur olur diyorlar..baska ne diyeckler..yurekteki yanggini kim gprebilir..yasayandan bssska...tek basimiza mucadle edip duurruyoruz..erkeklerin heepsi oyle..sanki hic sorun yokmis gibi dizi izler gibi sakince oturuyrrlar..her turlu bzler yasyooruz..bzler uzulup bzler tukniyorz..

Ay evet ya benim eşimde ben doktordan geldiğimiz gün bütün ağlar uyuya kalırım.O televizyon izler güler falan bilmiyorum elbetteki üzülüyordur şahsen bana hissetirmiyor :)Ne bileyim belkide doğrusunu yapıyorlar çünkü ben kendi kendimi üzüp hırpalamaya yetiyorum.Ama para konusunda ben tavrımı koydum net olarak ben elimden geldiğince kısıtlamaya çalışıyorum ama eşim gayet rahat bende dedim ben denemek istiyorum elimden geleni bu konuda yapmaya çalılıyorum aama ona birşey diyemiyorum harcamasında ozaman kendini ayarlar artık nasıl bulursa Allah kerim inşaallah rabbim yardım eder.Elalemi de elalem olarak dışarıda bırakıyorum.Kendi aileme bile laf vermiyorum acısıda mutluluğuda bana kimseyi almıyorum hayatıma zaten dost yönünden çok şaslı değilim herkes işinin olduğuna bakıyor bende onlara artık onlar gibi bakıyorum.Daha geziyoruzz diyorum ne sorun var ne yok nede olmuyor demiyorum zaten onlar konuşacaksa ne desem konuşurlar.Benden uzak olsunlar

Ewwet erkekletin yapisinda var herhldde..ddigin elbttee uzulurlerr blki hormonlarindan disari vermiyotlarr bilmiyorum..ama caba gostermiyorlar .blki sorunlu kndilwrini gordukleti icindt...hic anlamiyorum...onlari da.

Tobe yarabbim agzim bozuluyor ben boyle seyler duyunca agzima geleni soylemek istiyorum neden mi ayni seyi benim cok bilmis kaynanamda diyor seninki 1 milyar veririm diyormus benimki bende 2.cocugumu 7 sene bekledim kimse bana yardimetmedi edin sizde kendiniz diyor.Ama lafa gelince birtane oglu varmis sulalede tek oglan diye abartir da abartir herseyimiz onlarin diye ama ihtiyacimiz olunca is ciddiye binince birsey yokAllah ne onlari elime dusursun ne de bizi onlarin eline.Elime bile dusmesini istemiyorum o derece nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…