Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarrrrr neredesiniz ?cok sıkılıyorum kimse yokmu
Canım nbr.ben tüp bebek raporunu almak için fakülteye gittim eşimin değerlerinde hareket az olduğu için direkt tüp raporunu kabul ettiler.halbuki ben aşılama raporu almak için gitmiştim şansımı denemek için sordum kabul ettiler.esimden en az bir kere hastanelerinde test yaptırması ni istedi ürolog dr eşim yaptırdı değerleri çok iyi çıktı bu sefer dr bu değerle rapor vermezler hareket iyi dedi.o zaman iki aşılama yaptır rapor çıkar dedi bir tane yaptırmıştım zaten bu ay ikinci aşıya başladım olumsuz olursa tüp raporunu kesin veriyorlar.eylul de tüp yaptıriz rapor 1 hafta içinde çıkıyor

Canim hayirlisi olsun.testin iyi çıkması cok güzel insallah tupe varmadan bebis gelir ya rabbim hayirlisini versin.Bak demekki tüm hastaneler aynı doktor banada oyle demisti hareket az olunca bizim harekette fakültede az çıkıyor başka devlette yuksek bizde simdilik üroloji dinliyoruz iğneler bitsin test olcak ona göre karar vercez allahtan herseyin hayirlisi.

Canım değerlerin iyi çıkmasına ben üzüldüm o gün çünkü hareket az çıksa ydi kesin o gün rapor işlemleri başlayacaktı. Şimdi işin içine aşı girdi...valla eşim ameliyat oldu değerler düzelsin diye dua ediyordum şükür yani düzeldi rapor alabilmek için düşük çıkması lazımdı maalesef çıkmadı.
Sperm sayısı :210 milyon
Sperm Konsantrasyonu:60 milyon
Toplam hareketlilik:% 66
ileri hızlı:% 33 çıktı.

Kiz maaşallah adama nazar boncuğu tak :) hic uzulme cnm asilamn tutarda hic gerek kalmaz mutlaka bir hayri vardir sen gönlünü ferah tut ben iyi olacak diye dusunuyorum.

Kiz maaşallah adama nazar boncuğu tak :) hic uzulme cnm asilamn tutarda hic gerek kalmaz mutlaka bir hayri vardir sen gönlünü ferah tut ben iyi olacak diye dusunuyorum.
Valla canım ileri hareketli hep % 5 çıkardı % 33 çıktı çok şaşırdım üzüldüm yaa tam rapor işlemlerini yaparken allahım bir bildiği var galiba ne bilim hayırlı ne ise o olsun.ameliyatin tam 1. yılı doldu doktorlar 1 yıla kadar normale döner diyordu acaba o yüzden mi düzeldi

Canim tAbi bir zamn en önemlisi bu hastalıkta inşaallah bebiste gelir hersey oyle karistiki neye üzülüp sevincegimiz belli değil :)

Son düzenleme:
Canim tAbi bir zamn en önemlisi bu hastalıkta inşaallah ben işte gelir hersey oyle karistiki neye üzülüp sevincegimiz belli değil :)
Aynen canım yaa bir zamanlar değerler düzelsin istiyordum ama zaman geçince olmayacağını anladık mecbur tüpe yönelik rapor işi için değerlerin kötü çıkması lazım aksi gibi iyi çıkacağı tuttu [emoji2][emoji2] valla allah hakkımızda hayırlı Şeyleri nasip etsin saldim artık

Evet tatlim bende değerlerden geceli oldu bayağı rabbim yazmış olsun yeterki ol dese neyin önemi yorulduk yiprandik geçen zamanda inşaallah bundan sonraki günlerimiz daha güzel olsun.Rabbim bugunlerimizi aratmasin geçen zaman beni hem korkutuyor hem umutlandırıyor canim aklım yüreğim hersey karmakarisik rabbim sonumuzu hayir Eylesin inşaallah.

zaman herşeyin ilacı gerçektenden ameliyat öncesi 4 teste bakıyorum bide ameliyat sonrası 4 teste bakıyorum dağlar kadar fark var zamanla daha düzeliyor.belki de az kaldı hamile kalmamiza ya da hiç olmayacak Valla gözümün önünden durmadan hamileler geçiyor önceden dayanıyordum artık dayanamayacak duruma geldim. evet değerler zamanla belki düzeldi ama zaman beni yıpratti

Ah o zaman...yipratmazmi hayallerimi yıprattı daha çok icim çizik çizik sanki..birçok şeyi götürdü gitti yeni şeylerde ekledi geçen yıllardaki 9 ayları saymayı o yılları yaşıma eklemeyi öğrendim bunu belkide hic olmayacak demeyi öğrendim..

Ahh canım ya derdimiz aynı allah dua eden kullarına inşallah nasip eder.rabbim sabır versin, dayanma gücü versin bunlar daha önemli valla dayanamayacak duruma geliyorum bazen çok kötü oluyorum şükür kendimi toparliyorum ama daha kötü olmamdan korkuyorum

Amin canim.daha kötü Olmayacağız allahın izni ile rabbim veriyor sabrını ümidimiz var çok sukur her sabah uyanmaya devam ettikçe mücadeleye devam edeceğiz guzel gunler gelecek inşaallah rabbim tüm dileyenlere nasip etsin tez zamanda saglikla sihhatle hayirli evlatlar inşaallah

Amin tatlım inşallah en yakın zamanda güzel haberler veririz bir birimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…