Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hayırlı ramazanlar,

ben dun asılama yaptrdım evıme geldım.

Rabbım nasıp eder ınsallah.

haberler var mı neler yaptınız?

Canim ilk aşılama tutmadı sonra tekrar aşılama için gittim kist oluşmuş o ayda boş geçtik pazartesi adet gunumdu olmadım beklemedeyim. Test yapmicam eğer olmazsam yarın kan vereceğim

Anladim cnm..ilk asilaman icin uzuldum..kist icin ilac faln kullndin ki. İnssallh adet olmazsin hammilesindr ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli ramazanlar cnm..sevindim insallah asilamam tutar hayirlisi ile haamilelik haberlerini aliriz...

Hayirli ramazanlar cnm..sevindim insallah asilamam tutar hayirlisi ile haamilelik haberlerini aliriz...

amın canm yalnz ben pazar gece 12 de catlatma ıgnemı yaptım salı 12 de asılama oldu. en son cumartesı bakıldı 16 mılım dı yumurtam . pazartesı ultrasona grmedım. asılamadan oncede bakılmadı yumurtama.

doktor seffaf akıntın var catlamıstır buyuk ıhtımalle dedı asılama yaparken.

asılama da boyle mı yapılıyo bılenınız var mı kızlar?

bu arada 94 mılyon sperm enjekte edıldı. doktor esımın sonuclarını cok begendı

Ewet sonuclar supermis..bn tupte cumaryesi gece 1 cat. İgnesini vurdum..pazarteesi 11 de yumlar toplandi..32 ve 36 saat arasinda catliyor..senin ki 36 saat oluyor..catlamistir...yumlar in geelisomi genelde guzelse catlama igneni vvurana kdt daha da byumuslerdr...ne zmn test yapacn .

doktor adetın gecınce gel dedı ama catlatma ıgnesınden 16 gun sonra adet oluyorum ben.

yanı 24 un de olmazsam 25 ınde yaparım dıye dusunuyorum

aşılaman hayırlı olsun canım,sperm değerleride süpermiş inşallah hayırlısıyla tutunur bebişin sana...
hayırlı ramazanlar:)

doktor adetın gecınce gel dedı ama catlatma ıgnesınden 16 gun sonra adet oluyorum ben.

yanı 24 un de olmazsam 25 ınde yaparım dıye dusunuyorum

Hayirlisi olsun..insallh haamile kalirsin ..

Anladim cnm..ilk asilaman icin uzuldum..kist icin ilac faln kullndin ki. İnssallh adet olmazsin hammilesindr ..

Ins canım ilaç kullanmadım şimdi test yaptım ama çıkmadı galiba

Tatlım aşılamam hayırlı olsun insallah aşılaman tutar canım .
Tatlım çatlama iğnesi nin üstünden 24/36 saat arası aşılama oluyor benim 28.saatte aşılma oldu o gün ultrason muayenesi olmadı.zaten bir gün önce muayene etmişti 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu. böyle oluyor yani seninki de normal canım

Kızlar selam Nasılsınız nasıl geçiyor ramazan.zeynep cinsiyeti ne zaman belli olacak

Canim iyiyim cok şükür oruç iftar sahur telaşı geçiyor gunler.Sen nasilsin dün. Konuştuk seni merak ettim dedim bu kızın sesi çıkmıyor kendi kendime umarim iyisindir canim sende.

Canim iyiyim cok şükür oruç iftar sahur telaşı geçiyor gunler.Sen nasilsin dün. Konuştuk seni merak ettim dedim bu kızın sesi çıkmıyor kendi kendime umarim iyisindir canim sende.
Evet canım uzun zaman oldu girmedim ne yapayım iyiyim canım adetimi bekliyorum aşılama yaptiracagim.senin bat ne zaman canım

Evet canım uzun zaman oldu girmedim ne yapayım iyiyim canım adetimi bekliyorum aşılama yaptiracagim.senin bat ne zaman canım

Hayirlisi olsun inşaallah canim.Benim batım belli değil canim strestenmidir nedir düzenim bozuldu ınan yumurtladigimdan bile şüpheliyim ınan hayirlisi artık canim.

Hayirlisi olsun inşaallah canim.Benim batım belli değil canim strestenmidir nedir düzenim bozuldu ınan yumurtladigimdan bile şüpheliyim ınan hayirlisi artık canim.
Evet canım stres çok etkiliyor benimde bi kaç kere şaştı zor bir şey zaten hamile miyim diye bekliyoruz bide gecikince hamile moduna giriyoruz boşuna çıkıyor hep bari zamanında olsak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…