- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.501
Amin canim ınşaallah.
Sıcakları bana sorun yanıyor buralar klimasız durulmuyor.
sevindim cnm..eşim arı sütü bal polenkullnıyor...
20 gün sonra test yaparız yükselme olursa devm edr olmamışsa başka liste yaparım artık..tüp bebek yaptıgımızda sayı 600 bin di..doktor da az yumurta döllenmeini sayıya bağladı..bzde yükselmeyene kadr deneme yapmıyacağz...
tuttuğunuz oruçların mükafatını kat kat alın inşallah canım benim.
geçene mesaj atacaktım sana,kpss sınavına hazırlanıyodun sanırım başarılar dilemek için:)sonra bişeyler oldu msj silindi filan bende vazgeçtim.sınava girdin mi?
Ah canim Sagolasin.dusunmen yeter.Bir sinav daha geçti gitti bitti :)
inşallah faydası olur tatlım.niye böyle düşükmüş ne diyor doktor?klomen filan işe yaramaz mıacaba?
Canim inşaallah hayirli haberler alın ya o testlerin sonuçları beklemek edilen dualar her seferinde karnima ağrılar giriyor kış olsa icim yanıyor,yaz olsa icim usuyor rabbim kimselere yasatmasin hemencecik saglikla versin evladını inşaallah sizde hayirli haberler alın canim.
cnm ameliyattan sonra gittikçe düştü bzm değerler..ameliyattan oldugumuz doktor 3 .ayda bize tüp bebeğe gidin dedi..hızda büyük bir düşüş olmuştu sadece sayıda olsa sorun olmaz derim dedi ama hız bu denli düşmesi olmadı dedi..vakit kaybetmeyin demişti..zaten bir daha da doktora gitmedik..eşim başka doktora gitti o da tüp dedi ...değerlerin düşmesnie bişey demiyorlar..eşimde stres fazla ondan olabilir diyorum bn bir işte ve evde bilgisayar başında olunca..olmuyor...
klomende kullnmıştı etki olmadı.arinmax bile etki etmediyse hiç birşeyin etkisi olmaz artık...
sonuçlar bazılarının belli olmuş diye duydum bu kadar çabuk mu?
keşke tüp bebek bu kadar maliyetli olmasa da üstüste tekrar edilebilse.
en azında 5-6 milyona çıksa çok rahat tutar allahın izniyle.bizim 2 milyondu.
cnm ameliyattan sonra gittikçe düştü bzm değerler..ameliyattan oldugumuz doktor 3 .ayda bize tüp bebeğe gidin dedi..hızda büyük bir düşüş olmuştu sadece sayıda olsa sorun olmaz derim dedi ama hız bu denli düşmesi olmadı dedi..vakit kaybetmeyin demişti..zaten bir daha da doktora gitmedik..eşim başka doktora gitti o da tüp dedi ...değerlerin düşmesnie bişey demiyorlar..eşimde stres fazla ondan olabilir diyorum bn bir işte ve evde bilgisayar başında olunca..olmuyor...
klomende kullnmıştı etki olmadı.arinmax bile etki etmediyse hiç birşeyin etkisi olmaz artık...
Bunu bende çok merak ediyorum hareket bizimde artmadı hatta dustu doktor tup dedikten sonra proxeede başladık sayi arttı ama hareket artmıyor bazen diyorum acaba ameliyattan sızıntı mi oluyor da hareketi etkiliyor gerci dusunmek bos olan oldu rabbim ve yerinden korusun en azından tup deneme umidimiz var bende düzeleceğini düşünmüyorum artik para olayını toparlarsak nasipse bizde deneriz hayirlisi
öyle cnm...yükselmesine karşı umudum yok atrık bnm de..ama en azından2 milyonu görsek yine iyi olurdu...600 bin oldugu ıcın hareket bilinmiyor yazıyor testte..toplam saayı 600 bin..doktorum 3 ay sonra gel 2. yi deniyelim diyor..hocam para bitti dedim...toparlarsıız diyor :)) sanki yağıyor ya :)
tek ümidimiz tüp bebek umudu zaten..tüp bebek artık normal gebelik gibi geliyor bana yeter ki tutsun..
Ay evet canim banada oyle normal geliyor ki eski halimi dusununce diyorum hayat insana neler ogretiyor.Doktorlarada bir kızıyorum kisanki kenarda deste deste para var bu hayatta geçim derdi yok elbetteki gücümüzün yettiği kadar ardından gideceğiz allahin izni ile ama sonuçta adım atsan para allah yardımcımız olsun inşaallah canim.
öylee..kimsenin kimsenin derdinden anladıgı yok...kaynananm tek çocugu var...ilk tüp bebeğimiz tutmadı ..geçen uzlmekızım diyor bn size 1 milyar veririm dedi..kenarda 30 milyarı var.. dışarda konuşmaya gelince tek oğlum var herşemz onların derlr.....allahım bni kimseye muhtac etmeden evlat nasip edr inşallh..
Severim ben o kayinvalideyi : ) Ah canim bizimde sinavimizda onlarda var bizimkilerin durumlardan pek haberi yok esimde bir sorun var dedik de onlar ne anladı bana dediği buraya gel de seni doktora götüreyim çünkü biz oğlundan sorun olduğunu soylemedik.Bizde daha fazlasını soylemedik cnm allah kerim ufak ufak toplamaya çalışıyoruz inşaallah allahin izni ile kendi kendimize hallederiz bir deneyelim olmazsa bakarız yine bir şekilde rabbim büyük bir çıkar yol verir ama herzaman en büyük duamdir rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbim versin herseyi canim sende uzulme Bosver allah görüyor takdir onun.
Klomende kullnmıştı etki olmadı.arinmax bile etki etmediyse hiç birşeyin etkisi olmaz artık...
öyle cnm...yükselmesine karşı umudum yok atrık bnm de..ama en azından2 milyonu görsek yine iyi olurdu...600 bin oldugu ıcın hareket bilinmiyor yazıyor testte..toplam saayı 600 bin..doktorum 3 ay sonra gel 2. yi deniyelim diyor..hocam para bitti dedim...toparlarsıız diyor :)) sanki yağıyor ya :)
tek ümidimiz tüp bebek umudu zaten..tüp bebek artık normal gebelik gibi geliyor bana yeter ki tutsun..
Senle benden baska kimse uğramaz oldu kuzu bende evde yemekle temizlik le uğraşıyorum yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.
canım merhaba,
1 kac haftadır girmıyodum,sen böyle yazınca ben cok umutsuzluga kapılıyorumhaziranın 17sinde ameliyat oldu eşim tek taraflı ,zaman geçmek bilmiyor 3 ay 6 ay nasıl gecıcek ,allah yardımcımız olsun..
Canım hıc mi artış olmadı eşinde ameliyat sonrası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?