- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
- 333
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.481
Bir bilgim yok ama yanilmiyorsam 3 gunluk perhizle yapiyor..univrsite hsstaneleri sperrm testi yaptigina gore hasar. Testini de yaparlar bnce.
Ayni bnde akisina biraktim diyorum..ama iste gel gorki olmuyor..ille bi yerden bisey cikiyor .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cikmazmi biz en son dedik proxeed de kullanmiyalim hicbirsey yapmayalim testte yaptirmayalim diye sonra son test için gittik kendimizce doktor hormon testide istedi sonrada iğne verdi fsh biraz yukselsin dedi ya ben denemekten beklemekten yoruldum ama doktor deneyin dedi 1 ay en azindan simdi onunla uğraşıyoruz rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah hepimizin işlerini cabasini.Bu testide gidince sorayım bakayım.
Tup bbk mi dusunuyorsunuz. sen daha oonce hormon teesti yapmamis miydin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaptırdık zaten çıkan değer verilen aralıkta ama atıyorum en alt değer 1 en ust 12 bizim değer 3 kusur daha önceki doktorlar normal aralıkta deyip geçiyordu bu doktor dedi ki düşüyor yakın degeriniz biraz yükseltelim vucudun tepkisini görelim dedi.
Simdilik tup falan beklemede doktor suan beklememizi istedi ben gonulsuzum beklemek konusunda ama akışına birAktim ya nasip dedim insallah tup bebek yapabiliriz canim allahtan hayirlisini diliyorum herzaman hem kendime hemde bütün arkadaslarima.
Canım kabul ederseniz bende okumak ve okutmak istiyorum. Bugün aşılama oldum
merhaba kızlar..nasılsınızzz ??neler yapıyorsunuzz ??
Senle benden baska kimse uğramaz oldu kuzu bende evde yemekle temizlik le uğraşıyorum yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.
Senle benden baska kimse uğramaz oldu kuzu bende evde yemekle temizlik le uğraşıyorum yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.
canıımm merhabaaa,nasılsın?
delinefsim meraba tatlımmm:)
canıımm merhabaaa,nasılsın?
delinefsim meraba tatlımmm:)
iyimm cnm...tşkler..sen naıslnn ??
iyiyim bende vakit geçirmeye çalışıyorum:)
Ahh canim biz iyiyiz sen nasilsin?buyuyorsunuz maşallah size.
hamilelik nasıl gidiyor....???
iyiyim bende vakit geçirmeye çalışıyorum:)
güzl gidiyo çok şükür.sen neler yapıyosun?ilaç,vitamin filan devam mı?
Canim ya sana vakit daha mi kolay gecer yoksa daha zor mu bilemedim.is yapamazsın fazla anca yemekle ugrasirsan Ama seninde kuzun var yanında :) biz yalniniz temizlik le yemekle avunuyorum
Ama bir yere yazmissin bebisine kuran okuyormussun Ayy icim sıcacık oldu okuyunca allahin izni ile nasil iyi bir anne olacaksın canim.Çok mutlu oluyorum okuduğumda.
sevindim cnm..eşim arı sütü bal polenkullnıyor...
20 gün sonra test yaparız yükselme olursa devm edr olmamışsa başka liste yaparım artık..tüp bebek yaptıgımızda sayı 600 bin di..doktor da az yumurta döllenmeini sayıya bağladı..bzde yükselmeyene kadr deneme yapmıyacağz...
havalar sıcak ya çok bunalıyoru zorlanıyorum,halsizlik filanda cabası.ama yine de hızlı geçiyor sanki.
canımm ya deme öyle sizinde olacak inşallah,hep dualarımdasınız.Rabbim bekletmesin daha fazla sizi.
evet okuyorum:)hamilelik boyunca en az 1 kere hatim edilirse o bebeği hayırlı bir insan olacağı yazıyordu bi yrde.inşallah hayırlı bir evlat olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?