Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gozun aydin hayirli olsun.Olacagi zaman ameliyatsiz 1 milyonla bile oluyor dedigin gibi nasip isi birazda insallah bizimde nasibimiz cok yakindir

Merhaba kizlar..nasilsiniz...
Nedense kendimi topigin ablasi gibi hissediyorum..:)yasla ilgisi yokk..galiba uzun zamndir burda oldugum icin..en eskisi ooldugum icin. Herhlde..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi gunler canim ben iyiyim şükür iftarı bekliyoruz işte sen nasılsın?

Iyi gunler canim ben iyiyim şükür iftarı bekliyoruz işte sen nasılsın?

İyim sukur..ayni iftari bklliyorum..bir an oncce suu icmek istiyorum . genelde suyu pek tukeetmiyorum..oruc sayesindde iciyorum..:)

Canlar herkes ramazan,oruc,iftar,sahur telaşında artik topik bos kaliyor.Hamile haberleri duymak cok güzel yüce rabbim inşallah bizlere
de buraya yazmayı nasip etsin.Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.

delinefsim Allhın izniyle bizde anne olacaz ,benim bir akrabam kocasında sperm yok gibi bişeydi 15 yıl tüp bebek denediler sonunda oldu bir çocukları,geçenlerde de heralde menapoza giriyorum demiş meğer doğal yolla hamile kalmış 2.ye. Anlayacağın kadın belkide kafaya taktığı için yıllarca olmadı şimdi zaten çocuk oldu yaşta geldi diye ümidi kesti ve hamile kaldı. Bizim sorunumuzda kafaya aşırı takmak.Olacağı varsada olmuyor yani.Bugün benim içinde zor bir gündü iftara arkadaşlarımı aldım 2side hamile hep gebelik muhabbetleri falan onlar gittiler adet oldum. şimdi boğazımda bir düğüm oturuyorum ağlamamak için sabrediyorum. Eşim ameliyat olalı tam 3 ay oldu sperm değerlerinide bilmiyoruz ramazan olduğu için gidemedi.ağustosu bekliyoruz allah hepimize yardım etsin ve bize hem sabır hemde içimize ferahlık versin diyelim .

Canlar herkes ramazan,oruc,iftar,sahur telaşında artik topik bos kaliyor.Hamile haberleri duymak cok güzel yüce rabbim inşallah bizlere
de buraya yazmayı nasip etsin.Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.

Amin..cnm..Rabbim en kisa zmna nasip eedr inallh..

Ewet cnm Allahin izni ile insaalh bzde hamile olacgiz..ewet cok kafaya takiyoruz..bn artik ramazabdan soonra iliskiyi bile takip etmiyecgz..bu ay son..3. Gun once yum catlama gunumdu...kafama takmiyacgm diyordum ama iiilski sirasinda bile Allahim lutfen bu ddefa olsun diyordum..uzanirken aaglitacktim nerddeysr...sonra farkettim olaccagi varsa bile bnm stresim butum spermi disari atiyir defim. Sizin akraba gibi ornek cok. Aama farkrrttim ki biz yumurrtlama gununu bklerkn hep strrees olack..esimede soykedim artik belirli gun vklemiyecgm cnm isrrerssr yaparim isreneeSe yapmam deedim..istersrm ayyda 10 defa istemesem dde 1 defa bile yapmiyacgm artik..nsip kaddeerimizzdde ne varsa onu yasiyoruz..

kızlar topıkleri dolaşırken DNA HASAR TESTi diye bişey gördüm...butun değerler yüksek olmasına ragmen DNA hasar testi düşük çıkınca da çocuk sahibi olamayan çiftler varmış....bu test nasıl yapılıyor..yaptıranınız var mı ?

bu spermlerin de derdi bitmiyor ki..yok sayısı yok hızı yok morfolojısi ..baş dı kuyruktu derken şimdi birde DNA HASARI çıktı..

Biz yaptırmadık ama doktor bahsetmişti.. eger ameliyattan belirli bi süre sonra çocuğunuz olmazsa yaptirilir demişti.. spermlerin varikosel nedeniyle yada kalıtımsal sebeplerle ne kadar hasar gördüğüne bakılıyordu..
Evet cnm dertleri bitmiyo aynen öyle :)

Ben de duydum canim hasar varsa ilaçlarla duzelebiliyormuş. Biz de Ankara ya gittiğimiz de yaptiracagiz inşallah böyle sorun varken tüp bebek bile tutmuyormus canim

Ben de duydum canim hasar varsa ilaçlarla duzelebiliyormuş. Biz de Ankara ya gittiğimiz de yaptiracagiz inşallah böyle sorun varken tüp bebek bile tutmuyormus canim

İilaclar hasar erkn fayda ediyor mu acaba..birrdde naasil yapiliyor..yinne 3 gun perhiz mi tutulack..oyle mi yapilavk..

Çok başım ağrıyordu şuan ağladım da tam oldum yani canım ne güzel gönlümüzü yazıya dökmüşsün...

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Rabbim herkese inşaallah tutulan oruçlar edilen dualar hürmetine şifa versin.Sağlıkla sıhhatle tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin.

Sağol canım sanada hayırlı ramazanlar...

Kizlar nerdesiniz...

Hamile olunca birakip gidiyorlar diye soylenirken bizim kizlar hamile kalmadan birakip gittiler..

anam fırçamızı yemişizzzzzzzzzz

geldim burdayım.... çalışmak gelen giden annemin tedavisi yetişemdim bu hafta inan ama çok özledim sizleri....

Sağol canım Allah razı olsun.Hepimiz günler görelim nişh sevdiklerimizle....

AMİN hem de KOCAMAN aminnnnnnnn diyoruzzz

Esime varikosel teshisi kondu cift tarafli doktor hemen ameliyat dedi sizin cocugunuz olmaz dedi amaa su an hamileyimmmmm yenı; )

Hayırlı olsun ne güzel yaaa ameliyat derdi tüp derdi hemen bitti...........Çok şükür ne güzel inşh Allahım bizede bir anda böyle nasip etsin.

Canım ben şubattan ayından bu yana tüp bebek topiğini okudum yeni okudum daha.
2-3 defa üst üstte dediğin gibi 5.emribosu olupta birinci derecede iyi transfer yapılıp tutmadığında doktorların istediği testeleri okudum orda..
biri bu dna hasarı tetsi biride genetik testler....

dna hasarı testini eşime Emre Bey varikosel ameliyat öncesi yapmıştı.Birşey yoktu ama genetik testi bizde yaptırmadık.

ama tüp bebek topiğin yaptıranlar var....kromozonlara bakılıyor tek tek.hatalı olduğu kaçınıc kromozon olduğunu bile tesbit edebiliyorlar.
daha sperm tüp bebek evresine geçemden doktor bu tetsler anlıyorlar.

Hos geldin tatlim inan topigimiz bos kaldi..biz eskileerdeniz her ne kadr hamile kalamamis olssakdda ...

Dna hasar testi nasil yapiliyor ..genetik testi kanda yapiliyor..demi..

Canim bu hasar testi universite hastanelerinde falan yapiliyormu bilgin varmi ?bu ay gittiğimizde sorayım bari doktora da gerci ben akışına biraktim artik...

Canim bu hasar testi universite hastanelerinde falan yapiliyormu bilgin varmi ?bu ay gittiğimizde sorayım bari doktora da gerci ben akışına biraktim artik...

Bir bilgim yok ama yanilmiyorsam 3 gunluk perhizle yapiyor..univrsite hsstaneleri sperrm testi yaptigina gore hasar. Testini de yaparlar bnce.

Ayni bnde akisina biraktim diyorum..ama iste gel gorki olmuyor..ille bi yerden bisey cikiyor .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…