Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım inşallah herşeyin hayırlısı...

Keske takmasam ama olmuyor iste.Su mubarek gunlerin hatrina Allah bizim yuzumuze de bakar insallah

Aynen ..biri bana takma deyince sanki dalga geciyorlar gibime gelitor..ewet blki samimi bi sekilde soyluyor ama olmuyor..her dk aklimda...hele ki tup bbk sonuc negayif olunca her saniye aklmda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki embrio sansi 5. Gun olmasi getknten anlam verilmiyor tutunmamasi icin..
Esim nerden biliyoruz blki de embrio
Öluydu trasfer ettileer sadece para almak icn trasfer gercklesti diyir oraya bir daha gitmen diyor..eqet her yer artik para icin yapiyor ama hic Bir merkezinkini bilemeyiz..nasip Deyip geciyoyrz..arinmaxsi kullndik bir fayda olmadi bizr esimin degerleri tam dusmus..simdi ari sutu bal polen karisimi kullniyor..1 ay sonra test yapar..tekrar ne kullnacagina karar verirz..aslinda tup bbk tutnayinca hic bisey yapmak istemiyorim..

Su laf atanlar olduruyor beni..gecn bnde dugune gittim.4 yasindaki kiz yanimdaydi.. .brbegim olmafigini bile bile jadin bana aa kizn mi dedi gulerek...gulumseyerk hayr dedim..kndisi bnden sonra evlndi bir kizi 2 yasinda bir de yeni dogmus bebegi vardi..Rabbim insallh bize nasip edr..

Canim benim ayni bende oyleydim ya..kuzenim benden 1 yas buyuk dorduncuyu dogurdu ona gittim diger cocuklara elim kolum hediyelerle dolu insan uzuluyor ama ne yapcan elinden bisi gelmiyor ki iste

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

derdi olmayan derdi olanin halinden ne kadar anlarki kimse anlayamaz bu duyguyu en yakinin olsa bile.Herkes anliyorum uzulme diyor ama hicte inandirici ve samimi gelmiyor.Ben en yakin arkdasimla dertlesiyordum uzulme olur anliyorum diyordu simdi o da istiyormus 4-5 aydir olmuyormus simdide diyorki seni daha iyi anliyorum simdi cok zormus her ay hayal kirikligi diyor.Yaa dedim simdi anliyorsun ama sen yinede daha yenisin dedim bizim 2 yila yaklasiyor artik insallahta cok beklemezsin dedim.Allah dusmanima bile vermesin bu duyguyu

Ne olacak bizim halimiz bilmiyorum valla annem diyorki moral vermek icin ben biliyorum olacak o tamam olacak ama ne zaman olacak anne 10 yil sonrami kac sene sonra kimbilir :18::18::18:

aynen..bnmm de br komşum var aynı zamnda uzaktan akraba..sorunun ne oldugunu bilmiyor...
bnden 1 hafta sonra evlndi 2 kızı var..bn evde yasın okutmak için toplantı düznlemiştim..
geçen yanıma gelmiş sen ne güzel milleti çağırıp yasınler okutuyorsun onlara ıkramalr veriyorsun...kocn çalışıyor..kaynananlar ıyı ..evin güzel demeye başladı..herkesin bir derdi var..oyle demededim..yok senin ne sıkıntın var herşeyin var dedi..ayyy bn delirdim...kndimi tutmaya çalıştım ama kadın söyledikçe soyledi sanki bni delirtmek için söylüyor...en sonunda patladım sen ne diyorsun dedim...bn kiracı sen kiracı..bnm kocam çalışıyor senin ki çalışıyor...bn kaynanam iyi ama senin cvp lar versryd,m bana kötü olurlardı..haaa aynı anda evlendik sende 2 çocuk var allah bağışlasın ama bnm yok sen bunu görüyormusun dedim..blki de hiç olmayack..aman öyle deme olur sıklma faln dedi..ewet herkesin bir derdi var demeye başaldı..bana gözünü dikme neyim senden fazla ki dedim...
şimdi pek konuşmuyorum onunla ..kndi de bira çekinoyr...RABBİM HALİMİZİ GÖRÜYOR...İNŞALALH NASİP EDER EN KISA ZAMNDA

Ne olacak bizim halimiz bilmiyorum valla annem diyorki moral vermek icin ben biliyorum olacak o tamam olacak ama ne zaman olacak anne 10 yil sonrami kac sene sonra kimbilir :18::18::18:

İsyan etme canm rabbim buyuktur kimbilir senin icin planladigi ne guzellikler vardir bende kist vardi esimde varikosel vardi ikimizde ameliyat gecirmedik umudunu kaybetme demek ki senin icin rabbim hayirli zamani bekliyor

kızlar,yazılarınızı sürekli takip ediyorum.çok değil şurada 4 ay önceki hallerim geliyor.kalpten diliyorum Rabbim daha fazla bekletmesin sizi,tez zamanda versin emanetlerini...hiç ummadığınız anda çıka gelsin melekleriniz...

Sagol cnm..senin duana ihtiyacimiz var..insallhh bzeeee en kisa zamnda hamile kalirrz..yeterr ki Rabbim nasip etsin..

Sagol cnm..senin duana ihtiyacimiz var..insallhh bzeeee en kisa zamnda hamile kalirrz..yeterr ki Rabbim nasip etsin..

inan hep dualarımdasınız.beklemek çok zor biliyorum,ama olunca hayırlı zaman şimdiymiş diyebiliyosun,anlıyosun önceden neden olmadığını.

kesinlikle herkesin bir derdi var yok degil biliyorum ve de bile bile iste kendimize bu iskenceyi cektiriyoruz benimde bak esimin kuzeni evlendi hemen cocuk yapcam ben dedi ve ilk aydan hamile kaldi simdi kocasi issiz dun cocuk gormeye gittim adam 1 aydan fazla evde dukkan actilar olmadi kapattilar birsuru borcla kiz zayiflamis ama oylede guzel mavi gozlu bir bebegi var ki.Herkesin farkli farkli Allaha sukur bizimde oyle cok buyuk ekonomik sorunlarimiz yok durumumuz iyi ama iste bebegimiz yok bebegi olanlarda ya ekonomik sorun var yada kocadan kaynanadan birseylerden cekiyorlar belki kendi derdim oldugu icin mi nedir bilmem ama bana en agirida cocugun olmamasi geliyor

Isyan etmiyorum cnm ama gonlume aklimaz soz geciremiyorum iste bir turlu gonul istiyor hevesleniyor.Kiskanmiyorum da sadece kendi halime uzuluyorum ilk baslarda kiskaniyordum yalan degil onu astim ama dusuncelere gelince insallah onuda zamanla atlatirim.Allah atlatacak kadar zaman vermesin insallah.Nasip iste bak sizin olmus kimisinin cok az degerle bile oluyor vakti gelmemis demekki saglikli akilli hayirli olsunda.Allah buyuk hep dualarimda saglikli olcaksa oyle ver Allahim diyorum yoksa verme:26:

Rabbim buyuktur insallah hayirlisi olur hakkinda

inan hep dualarımdasınız.beklemek çok zor biliyorum,ama olunca hayırlı zaman şimdiymiş diyebiliyosun,anlıyosun önceden neden olmadığını.

Dogru canim .Allahtan gelen bir dert ..derdi veren sabrinida dermaninida veriyor..

Esime varikosel teshisi kondu cift tarafli doktor hemen ameliyat dedi sizin cocugunuz olmaz dedi amaa su an hamileyimmmmm yenı; )

Esime varikosel teshisi kondu cift tarafli doktor hemen ameliyat dedi sizin cocugunuz olmaz dedi amaa su an hamileyimmmmm yenı; )

Hayırlı olsun canim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) elle mi teşhis kondu canim derecesi neydi? Bize de iki ay önce kondu teşhis. Sayiniz falan kaçtı?

Allah razi olsun cnmm.elle ve ulturasonla bakti sperm testi verdik iki kere 12 milyon du hareketlilik fln azdi bize de 2 ay fln oldu agrilari vardi biz deneyelim şansımizi dedik cok sukur su sn hamileyimm yeni bakalim..ins sizlerinde olur.sayi fln hikaye nasip bu isler onu bi kere daha anladim

Gozun aydin..ne guzel.. zamani gelmis demekki..zaten ihtiyacimiz tek sperm degil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…