- 15 Eylül 2012
- 8.363
- 6.836
- 398
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.441
İnş. şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder
Cevabın geçliği için kusura bakmayın. Evde değildim kaç gündür.
İlk önce Allahım annene acil şifalar versin. Böyle bir durumda kimin olsa önceliği değişir elbet.
Doktorların bu hallerine kızsam da, yine de şunu düşünüyorum ben; bu kadar araya belirleyemediğimiz, engel olamadığımız şeyler giriyorsa daha hala bebek vakti gelmemiştir. Rabbim vaktini ve zamanını biliyor ki ben oyalanma sürecindeyim diyorum. Çünkü bu konuyla ilgili insanın bir işi mi rast gitmez. Duyuyorum milleti tek gece yatıyor ya da ilacı bir gün içmiyor,bakıyorsun hamile.
Nasip kısmet bu işler.
Herşeygüzelolacak annene tekrar tekrar geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda anneciğinin şifasını versin inş.
Aglattin beni
Keske takmasam ama olmuyor iste.Su mubarek gunlerin hatrina Allah bizim yuzumuze de bakar insallah
canım yaş hariç durumlarımız aynı seninle, bana yaşım 30 diye iki embriyo verdi 5 gün, tutmamasına anlam veremedim dedi, hatta bir dahakine rahime çizik atalım kolay tutunsun dedi, bende hemen düşünmüyoruz tekrar dedim tmm dedi, ben sanırım bu sene sonuna kadar bekleyecem olmazsa tekrar deneyecem, gerçi hep öyle diyorum da aniden karar veriyorumgeçen bende düğüne gittim akraba evliliğinin 2 ayında hamile kaldı şimdi baya karnı buyüdü onu gören bana laf attı ee sen ne bekliyosun bak yeni evliler diye, ama benim eşim inat etti tüp istemiyorum kendisi olsun diye razı ederim de bende maddi olarak biraz bekliyorum, sen ilaç falan bişiler kullanmıyormusun canım boş boş da beklemeyelim, ben maaşın yatmasını bekliyorum arginmaks alacağım, mübarek aylar dua da ediyoruz bol bol hayırlısı inşallah çifte bayramlar yaparız hepimiz
Sagol canim Allah razi olsun insallah Allahim duyar dualarini dualarimizi bugunlerde bebek gormeye gidiyorum surekli ustelik benden sonra evlendiler ve ilk ay hamile hepside bense habire yalan ustune yalan soyluyorum Allah affetsin.Cok zor gercekten olacak belki ama ne zaman bilmiyoruz beklemek mahfediyor insani kimbilir yazik annen de ne kadar yiprandi uzuldu.insallah daha fazla beklemeyiz onumuzdeki aylarda olur.Ben esimden ayriyim suan zaten olmasi imkansiz 2 ay sonra.Gectigimiz aylar hic takmadim aslinda rahattim da oyuzden umitlenmistim ama yine olmadi iste.Annemle konusurken aglamamak icin zor tutuyorum kendimi onu da uzmemek icin
Aynen ..biri bana takma deyince sanki dalga geciyorlar gibime gelitor..ewet blki samimi bi sekilde soyluyor ama olmuyor..her dk aklimda...hele ki tup bbk sonuc negayif olunca her saniye aklmda..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim ayni bende oyleydim ya..kuzenim benden 1 yas buyuk dorduncuyu dogurdu ona gittim diger cocuklara elim kolum hediyelerle dolu insan uzuluyor ama ne yapcan elinden bisi gelmiyor ki iste
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
derdi olmayan derdi olanin halinden ne kadar anlarki kimse anlayamaz bu duyguyu en yakinin olsa bile.Herkes anliyorum uzulme diyor ama hicte inandirici ve samimi gelmiyor.Ben en yakin arkdasimla dertlesiyordum uzulme olur anliyorum diyordu simdi o da istiyormus 4-5 aydir olmuyormus simdide diyorki seni daha iyi anliyorum simdi cok zormus her ay hayal kirikligi diyor.Yaa dedim simdi anliyorsun ama sen yinede daha yenisin dedim bizim 2 yila yaklasiyor artik insallahta cok beklemezsin dedim.Allah dusmanima bile vermesin bu duyguyu
Ne olacak bizim halimiz bilmiyorum valla annem diyorki moral vermek icin ben biliyorum olacak o tamam olacak ama ne zaman olacak anne 10 yil sonrami kac sene sonra kimbilir :18::18::18:
kızlar,yazılarınızı sürekli takip ediyorum.çok değil şurada 4 ay önceki hallerim geliyor.kalpten diliyorum Rabbim daha fazla bekletmesin sizi,tez zamanda versin emanetlerini...hiç ummadığınız anda çıka gelsin melekleriniz...
Sagol cnm..senin duana ihtiyacimiz var..insallhh bzeeee en kisa zamnda hamile kalirrz..yeterr ki Rabbim nasip etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen..bnmm de br komşum var aynı zamnda uzaktan akraba..sorunun ne oldugunu bilmiyor...
bnden 1 hafta sonra evlndi 2 kızı var..bn evde yasın okutmak için toplantı düznlemiştim..
geçen yanıma gelmiş sen ne güzel milleti çağırıp yasınler okutuyorsun onlara ıkramalr veriyorsun...kocn çalışıyor..kaynananlar ıyı ..evin güzel demeye başladı..herkesin bir derdi var..oyle demededim..yok senin ne sıkıntın var herşeyin var dedi..ayyy bn delirdim...kndimi tutmaya çalıştım ama kadın söyledikçe soyledi sanki bni delirtmek için söylüyor...en sonunda patladım sen ne diyorsun dedim...bn kiracı sen kiracı..bnm kocam çalışıyor senin ki çalışıyor...bn kaynanam iyi ama senin cvp lar versryd,m bana kötü olurlardı..haaa aynı anda evlendik sende 2 çocuk var allah bağışlasın ama bnm yok sen bunu görüyormusun dedim..blki de hiç olmayack..aman öyle deme olur sıklma faln dedi..ewet herkesin bir derdi var demeye başaldı..bana gözünü dikme neyim senden fazla ki dedim...
şimdi pek konuşmuyorum onunla ..kndi de bira çekinoyr...RABBİM HALİMİZİ GÖRÜYOR...İNŞALALH NASİP EDER EN KISA ZAMNDA
İsyan etme canm rabbim buyuktur kimbilir senin icin planladigi ne guzellikler vardir bende kist vardi esimde varikosel vardi ikimizde ameliyat gecirmedik umudunu kaybetme demek ki senin icin rabbim hayirli zamani bekliyor
Isyan etmiyorum cnm ama gonlume aklimaz soz geciremiyorum iste bir turlu gonul istiyor hevesleniyor.Kiskanmiyorum da sadece kendi halime uzuluyorum ilk baslarda kiskaniyordum yalan degil onu astim ama dusuncelere gelince insallah onuda zamanla atlatirim.Allah atlatacak kadar zaman vermesin insallah.Nasip iste bak sizin olmus kimisinin cok az degerle bile oluyor vakti gelmemis demekki saglikli akilli hayirli olsunda.Allah buyuk hep dualarimda saglikli olcaksa oyle ver Allahim diyorum yoksa verme:26:
Rabbim buyuktur insallah hayirlisi olur hakkinda
inan hep dualarımdasınız.beklemek çok zor biliyorum,ama olunca hayırlı zaman şimdiymiş diyebiliyosun,anlıyosun önceden neden olmadığını.
Esime varikosel teshisi kondu cift tarafli doktor hemen ameliyat dedi sizin cocugunuz olmaz dedi amaa su an hamileyimmmmm yenı; )
Esime varikosel teshisi kondu cift tarafli doktor hemen ameliyat dedi sizin cocugunuz olmaz dedi amaa su an hamileyimmmmm yenı; )
Gozun aydin..ne guzel.. zamani gelmis demekki..zaten ihtiyacimiz tek sperm degil mi..Allah razi olsun cnmm.elle ve ulturasonla bakti sperm testi verdik iki kere 12 milyon du hareketlilik fln azdi bize de 2 ay fln oldu agrilari vardi biz deneyelim şansımizi dedik cok sukur su sn hamileyimm yeni bakalim..ins sizlerinde olur.sayi fln hikaye nasip bu isler onu bi kere daha anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?