Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyim cnm..seninle konusma sansiimiz olmadi..gecmis olsun..hos gelsin.
Sayiniz 4 .5 demissin..ameliyat olmayi dusunnuyor mu esinn..kac yasindasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim olmadı bugüne kismetmis. :) aslında ben olmasi taraftariyim ameliyatı ama esim tüp bebek taraftarı anlayacağın iki aradayiz :) siz ameliyat oldunuz mu canim? Sayı kaç?

Evet canim olmadı bugüne kismetmis. :) aslında ben olmasi taraftariyim ameliyatı ama esim tüp bebek taraftarı anlayacağın iki aradayiz :) siz ameliyat oldunuz mu canim? Sayı kaç?

Hmm..hayirlisi..eger yasiniz buyukse bncede tup bbek yapip sonra ameliyat olsun..tabi durumunuz varsa..ameliyat en az 7 8 ay zamn kaybi ccunku..

Ewett bnm esim ameliyat oldu..10 ayi gecti oldugu..ama ameliyat bizde etki yarratmadi daha cok degerler dustu.. Amalyat olduğunuza pişman mısın deseler hayır değiliz. Bizim için hep bir umuttun amaliyat olsak daha iyi olurdudiye dusunmuyecgz en azindan..ameliyat oncesi sayi 2 miilyon hiz %55 di..ucuncu syinda dustu..6. Ayda yuksrldi..ve sonra tekrar dustu..gecen ay tuup bbek yaptim o da tutmadi..simdi bkliyorim..

Hayırlısı buymuş canim aslında tüp bebekten korktuğum için eşime ameliyat ol önce diyorum. Benim yaş 25 eşim 28 ama esim çok istiyor bebek

Hayırlısı buymuş canim aslında tüp bebekten korktuğum için eşime ameliyat ol önce diyorum. Benim yaş 25 eşim 28 ama esim çok istiyor bebek

Eweet tup bbek. Tutmayin inan cok yiikici bir surec ..ama bn 23 esim 32 yasinda kske amrliyatttan once tup bbk yapsaydik diyorum. Tabi nasip biz hayal kurardik ameluyattan 3 ay sonra hamile kalirim blki diye..kismet boyle..kac yildr istiyorsunuz..

Biz 11. Ayimizdayiz canim evleneli hiç korunmadik yeni sayılır yani. Tüp bebekte çok canın acıyor mu? Korkuyorum ben

Biz 11. Ayimizdayiz canim evleneli hiç korunmadik yeni sayılır yani. Tüp bebekte çok canın acıyor mu? Korkuyorum ben

Aaa sz daha yenisinz..bz 3 yiildr istiyoruz..tup bbek acissiz ..12 gun igne tedavisi var.. trsfer ssonrasi 12 de bkleme asamasi..tumurtalar toplama islemi 5 dk o da anestezi altinda zaaten..aciyi bilmiyorsun saddece kndine geliince adet sancisi olur 5 dk..birde trasfer islemi 2 dk o da acisz anesteziye gerek bile gorulmuyor

Sizin neden tutmadı ki canim sende bi sorun var mıydı?

Sizin neden tutmadı ki canim sende bi sorun var mıydı?

Hayir cnm bi sorun yok bnde..bilimiyorum doktorla konustum. Tutmasi gerekiyor..senin negatif sonucun gelince inanmadim acikcasi dedi..iste cvp veremedgimiz konular bu dedi..yad guzel...yumurtaliklar guzel..embrio iyi..neden tutmafigini bizde bilmitorz dedi..nadip iste

Son düzenleme:

Nasip işte canim rabbim hepimizi farklı sınıyor bugünümuze şükür. Rabbimin verdiği herseye şükür ondan gelene ne diyebiliriz ki. Bizim de anne olmak için zamanımız var demek ki. Sabır sabır sabır...

Oylre cnm. Derdimiz Rabbimizden ...insallh nasip edr...

Hayırlısı olsun canım inşallah az kaldı inşallahhhhh gelicek bebişlerimiz 👶👶👶👼👼👼

İnş. şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder

Cevabın geçliği için kusura bakmayın. Evde değildim kaç gündür.

İlk önce Allahım annene acil şifalar versin. Böyle bir durumda kimin olsa önceliği değişir elbet.

Doktorların bu hallerine kızsam da, yine de şunu düşünüyorum ben; bu kadar araya belirleyemediğimiz, engel olamadığımız şeyler giriyorsa daha hala bebek vakti gelmemiştir. Rabbim vaktini ve zamanını biliyor ki ben oyalanma sürecindeyim diyorum. Çünkü bu konuyla ilgili insanın bir işi mi rast gitmez. Duyuyorum milleti tek gece yatıyor ya da ilacı bir gün içmiyor, bakıyorsun hamile.

Nasip kısmet bu işler.
Herşeygüzelolacak annene tekrar tekrar geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda anneciğinin şifasını versin inş.

Keske takmasam ama olmuyor iste.Su mubarek gunlerin hatrina Allah bizim yuzumuze de bakar insallah

Aglattin beni

Keske takmasam ama olmuyor iste.Su mubarek gunlerin hatrina Allah bizim yuzumuze de bakar insallah

Canimmm benimmm hepinize dua ediyorum inan rabbim gonlunuze gore verir insallah kimsenin kucagi bos kalmasin ben 10 yildan sonra olmusum annem hep ben ne cektim bi bilsen derdi daha 2 yillik evlisin derdi ama kafaya cok takiyodm tam umudumu kestim o ay melegim bana tutundu rabbim verecek sabir gerek sadece sabir ve zaman

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sagol canim Allah razi olsun insallah Allahim duyar dualarini dualarimizi bugunlerde bebek gormeye gidiyorum surekli ustelik benden sonra evlendiler ve ilk ay hamile hepside bense habire yalan ustune yalan soyluyorum Allah affetsin.Cok zor gercekten olacak belki ama ne zaman bilmiyoruz beklemek mahfediyor insani kimbilir yazik annen de ne kadar yiprandi uzuldu.insallah daha fazla beklemeyiz onumuzdeki aylarda olur.Ben esimden ayriyim suan zaten olmasi imkansiz 2 ay sonra.Gectigimiz aylar hic takmadim aslinda rahattim da oyuzden umitlenmistim ama yine olmadi iste.Annemle konusurken aglamamak icin zor tutuyorum kendimi onu da uzmemek icin

canım yaş hariç durumlarımız aynı seninle, bana yaşım 30 diye iki embriyo verdi 5 gün, tutmamasına anlam veremedim dedi, hatta bir dahakine rahime çizik atalım kolay tutunsun dedi, bende hemen düşünmüyoruz tekrar dedim tmm dedi, ben sanırım bu sene sonuna kadar bekleyecem olmazsa tekrar deneyecem, gerçi hep öyle diyorum da aniden karar veriyorum geçen bende düğüne gittim akraba evliliğinin 2 ayında hamile kaldı şimdi baya karnı buyüdü onu gören bana laf attı ee sen ne bekliyosun bak yeni evliler diye, ama benim eşim inat etti tüp istemiyorum kendisi olsun diye razı ederim de bende maddi olarak biraz bekliyorum, sen ilaç falan bişiler kullanmıyormusun canım boş boş da beklemeyelim, ben maaşın yatmasını bekliyorum arginmaks alacağım, mübarek aylar dua da ediyoruz bol bol hayırlısı inşallah çifte bayramlar yaparız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…