- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.061
Evet tatlım kendimden çok ona üzülüyorum yazık valla o kadar maddi manevi katlanilan emeklere. yaşı çok genç olacak biliyorum inşallah allah daha fazla bekletmeziyi düşünmek istiyorum,kan gelmeden herşey olabilir canım.inşallah yerleşme kanamasıdır.
delinefsim için çok üzüldüm.evet aşılama negatif oluncada çok üzülür insan ama tüp bebek bam başka bişey.onca acı,emek,hayal,para...off ne denir ki.
artık alışmam gerekiyor blki hiç olmayacak...
Evet tatlım kendimden çok ona üzülüyorum yazık valla o kadar maddi manevi katlanilan emeklere. yaşı çok genç olacak biliyorum inşallah allah daha fazla bekletmez
Amin tatlım Sağol inşallah en kısa sürede hepimizin pes peşe olurinşallah canım yaa,Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah.sizde tadın bu duyguyu.
okunuyor canım hoşgeldin aramıza .Ameliyat mi oldu eşin tüp denediniz galiba
canım daha yolun başındandiniz inşallah sen çok fazla beklemezsinhoş bulduk teşekkür ederim . tüp bebek denemedik daha jonguil canım arkadaşım . 13 mayısta ameliyat oldu daha beni de ekleyin tarihlere :). neler bekliyor bilemiyorum ama şimdiden bunalttı bu durum beni.
iyi ki beklememişin canım benim.Sağlıkla olun.çok hyecanlıyım delinefsinimi bekliyorum haberini
vay anasını yaaaaaaaaaaa
maşallah tebrik ederim canım sağlıkla
Hep boğaz hep neyse dediğin gibi canım iyi olsunlar da toparlamıştur inşh daha...
öyledir canım öyledir streslendirme kendini izin ver annesi :)
çok merak ediyorum canım dua ediyorum.sende oku aytelkürsi oku
çok sevindim yanlış hatırlamıyorsam ameliyat tarihlerimiz aynıydı bizim.
hayırlı olsun çok sevindim.
canm benm uzulme sakın grcekten hayırlı olan buymus demekte zor neden dıye sakın sorma kendını teslım ol yuregını ferah tut bj bakmssın hamılesınbilmiyorum kızlarr..ama neler yaşadım tüp bebek yapmak için..hep bir umut tek çıkışım buydu..ama olmadı hayırlsı alışmak gerekiyor...bu da geçer diyebilemk gerekiyor
Sakın böyle düşünme.. bak geçen gün yaşanmış bi hikaye okudum.Hz musa SAV. Çocuğu olmayan bi çift gitmiş,musadan Allah'a CC ne zaman çocukları olacağını sormasını istemiş.Musa sormuş ve Rabb im hiçbir zaman onları dölü tutmiycak demiş.. musa bu haberi çifte vermiş ve ağlayarak gitmişler.. bundan 4 sene sonra ellerinde bir erkek çocukla hz musa ya geri gelmişler..Musa çok şaşırmış ve Allah a sormuş.. Allah im hani bu çiftin çocuğu olmiycakti? Rabb im demişki çocuklarinin olmayacağını benim söylememe rağmen dua etmeyi ve umutlarını hiç kaybetmediler..Bende,onlarin bana olan sonsuz inancini bir evlatla ödüllendirdim demiş...
Nolur canım inancını ve dua etmeyi bırakma...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarr kan testı elime geçti...sonuç 1,20(
canım daha yolun başındandiniz inşallah sen çok fazla beklemezsin
Evet canım 3 4 kişi aşı bi kişi tüp yapmıştı hiç birimizin tutmadı kısmet değilmişevet haklısın canım . daha 1 aydır bu konu ile iç içeyiz . allah hiç birimizi çok fazla bekletmez inşallah . dünkü üzücü haberlerden dolayı sayfada bi sessizlik var ...
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Sperm hızımız ileri hızlı hareketli:%30,ileri yavaş hareketli:%30 toplam %60 ileri hareketli
Morfoloji normal:%95,abnormal:%5;enfeksiyon yok.
Bizim sıkıntımız SPERM SAYIMIZ.ml'de 20 milyon olması gerekirken bizim 6-10 m arası değişiyor.
Bu yüzden dr eşimden ultrason istedi ve çektirdik;
Sonuç:sol tarafta 3 mm varikosel reflülü :-(
Doktor önce yaşını sorup sonra tercihi eşime bırakmış ister 3 ay ilaç ister hemen ameliyat diye,
Eşim de güvendiğimiz,sevdiğimiz bi dr olduğundan dr.a bırakmış,o da önce ilaç sonra tekrar kontrol demiş.
Olmazsa o zaman ameliyat ederiz en fazla 3 ay kaybınız olur demiş.
Bana sordu ne dersin,napalım istersen olayım hayatım diye ben de bekleyelim dedim.
Ama eşim ameliyatı olmak istiyor,nasılsa bu kendiliğinden geçmicek,ilerler ama geçmez demiş dr,o yüzden...
Bilgisi olan arkadaşlardan ricam:
Sizce reflülü 3 mm.lik varikosel hamileliğe ciddi bir engel midir?
Derhal ameliyat olunmalı mıdır yoksa ameliyat olunmasa da mı olur?
Veya dr.un verdiği TRİBESTAN adlı bu bitkisel dediği ilacın işe yarama ihtimali var mı? Hep PROXEED PLUS'ı duydum burdan çünkü...
Dilerim isteyen herkes tez vakitte hayırlısıyla meleklerine kavuşur,içi sıra da biz...
Merhaba öncelikle hoşgeldin, kaç yaşında eşin ve sen kaç yaşındasınız.Bizim de sperm 22 milyon çıkmıştı ama inan 1 yıl bekledik o sayının hiç faydası olmadı.ameliyat %80 olumlu diyorlar.ama yine de net değil.ameliyat olup hala çocuğu olmayan da çok.hatta ameliyat olup aşılama tüp bebek yaptıran ve tutmayan da çok.umudunu kırmak istemem. ama biz de ameliyat olmadık.ve yaştan dolayı da.tüp bebeğe karar verdik.benim de yarın3.sperm testini verecek 2.si 3 milyon çıkmıştı. eğer beklemek istiyorsanız ameliyat olsun.en azından kendiliğinden hamile kalma şansın olur...senin söylediğin şu ilaç ameliyat öncesi etki ediyormuyuş.benim eşim de proxeed e başlayacak ayrından itibaren.faydası olurmulki acaba.doktor öyle dediğine göre vardır bir bildiği...
Evet canım 3 4 kişi aşı bi kişi tüp yapmıştı hiç birimizin tutmadı kısmet değilmiş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Sperm hızımız ileri hızlı hareketli:%30,ileri yavaş hareketli:%30 toplam %60 ileri hareketli
Morfoloji normal:%95,abnormal:%5;enfeksiyon yok.
Bizim sıkıntımız SPERM SAYIMIZ.ml'de 20 milyon olması gerekirken bizim 6-10 m arası değişiyor.
Bu yüzden dr eşimden ultrason istedi ve çektirdik;
Sonuç:sol tarafta 3 mm varikosel reflülü :-(
Doktor önce yaşını sorup sonra tercihi eşime bırakmış ister 3 ay ilaç ister hemen ameliyat diye,
Eşim de güvendiğimiz,sevdiğimiz bi dr olduğundan dr.a bırakmış,o da önce ilaç sonra tekrar kontrol demiş.
Olmazsa o zaman ameliyat ederiz en fazla 3 ay kaybınız olur demiş.
Bana sordu ne dersin,napalım istersen olayım hayatım diye ben de bekleyelim dedim.
Ama eşim ameliyatı olmak istiyor,nasılsa bu kendiliğinden geçmicek,ilerler ama geçmez demiş dr,o yüzden...
Bilgisi olan arkadaşlardan ricam:
Sizce reflülü 3 mm.lik varikosel hamileliğe ciddi bir engel midir?
Derhal ameliyat olunmalı mıdır yoksa ameliyat olunmasa da mı olur?
Veya dr.un verdiği TRİBESTAN adlı bu bitkisel dediği ilacın işe yarama ihtimali var mı? Hep PROXEED PLUS'ı duydum burdan çünkü...
Dilerim isteyen herkes tez vakitte hayırlısıyla meleklerine kavuşur,içi sıra da biz...
Sağol canım allah yardımcımız olsun değerler düzeldi mi diye beklerken sonunda değerlerin düzeldigini gördük şükür ameliyatın faydasını çok gördük suan 11.ay içindeyiz hala nasip olmadı değerlerin düzelmesi de bi yere kadar ben şunu anladım sorun olsun olmasın allah ne zaman isterse o zaman olacak sorun olaninda oluyor olmayanın da yeter ki zamanı gelsin allah sabır versin en önemli şey bubaştan sona bütün sayfaları okumaya çalıştım jonguil . dün akşamdan beri aklımdasınız . allah hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?