- Konu Sahibi delinefsim
- #7.801
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Tebrik ederim canım darısı bizlere artık.tum masraflar ne kadar tuttu canım özelde yaptırdın dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Tebrik ederim canım darısı bizlere artık.tum masraflar ne kadar tuttu canım özelde yaptırdın dimi
Anladım canım ikiz istiyor musun peki allah gönlüne göre versin canım çok sevindim senin adınaçok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere ilaçsız 4250 tuttu hastane ilaçlar vardı bizde Ankara medıcana hastanesinde yaptırdık çok şükür tuttu şimdide tek mi ikizmi onu merak ediyorum 😊😊iki tane transfer edildi de 😊😊
çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere ilaçsız 4250 tuttu hastane ilaçlar vardı bizde Ankara medıcana hastanesinde yaptırdık çok şükür tuttu şimdide tek mi ikizmi onu merak ediyorum 😊😊iki tane transfer edildi de 😊😊
Anladım canım ikiz istiyor musun peki allah gönlüne göre versin canım çok sevindim senin adına
canım ya bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,rica etsem en başından nasıl bir süreç geçirdin anlatabilirmisin? hiç aşılama yaptırdın mı? internette ikiz gebelik riskli diyor siz yada doktor neye göre karar verdiniz? tedavi ve hamile olduğunu öğrenmen ne kadar sürdü? çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler
tebrik ederim canım hamilemisinsadece 1 ay surdu geçen ay mayıs 9 da doktora gittim dun hamile kaldığımı öğrendim biz ikiz istedik
sadece 1 ay surdu geçen ay mayıs 9 da doktora gittim dun hamile kaldığımı öğrendim biz ikiz istedik
tebrik ederim canım hamilemisin
tüp bebek yaptırdığını okumuştum ne güzel sonu mutlu bitmişilk tedavindi sanırım çok şanslısın ilk seferinde hamile kaldın inş 9 ay boyunca sağlıkla sürer gebeliğin
darısı bana ve tüm isteyenlere olsun...
teşekkür ederim,umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Tatlım test günüm 11 haziran aşılama gününü sayarsak 12.gun kanda çıkıyormus benim 12.gun 8 haziran oluyor ama adet gününü beklerim ben
Spermiogram için istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz lab var mı kızlar![]()
Birini laboratuarlarında yaptir bence cnm,tüp bebek merkezi olan hastanelerde speemiyogram tavsiye etmiyorlar,biruni bağımsız bi laboratuar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birini laboratuarlarında yaptir bence cnm,tüp bebek merkezi olan hastanelerde speemiyogram tavsiye etmiyorlar,biruni bağımsız bi laboratuar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biri bana yardımcı olabilir mi 3. sperm testimizin sonuçlarını yazıyorum ilk ikisinden daha kötü çıktı
ilkinde konsantrasyon 8 milyon ikincisinde 13 milyondu.
3. test sonuçlarımız bunlar sizce neler yapmalıyız
hacim: 4cc
konsantrasyon 5 mil/ml
görünüm: normal
viskozite: normal
lifefaksiyon süresi: 25 dk
progresif motilite %55
nonprogresif motilite %5
immotilite:% 45
aglutinasyon : yok
morfoloji(WHO ya göre): %1
Tatlım Üzgünüm ama değerler biraz düşük varıkosel mi var değerler inişli çıkışlı anladigim kadariyla
varikosel var dedi bi doktor hemen ameliyata alacaktı başka bi doktor o kadar ileri değil ameliyata gerek yok dedi bakalım bu doktor ne diyecek(