- 27 Şubat 2013
- 14.670
- 41.859
- 798
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.661
İnsallh cnm..Rabbiim hepimize nasip edt insallh..Ewet cnm..vitamin ve takviye ilavlatin etkisi cok..sz ne zamn yapamcksnz tup bebegi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
temmuzda düşünüyoruz canım,..
Simdi 3 tane ekkkedim..sen her okudugun soyke oyle ekliyeyim
Ekledom cnm.
Canim 1tane daha Meryem süresi okudum.
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN hAMİLE
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx--elalmami
Optimist_4
Ayla_34__ 6
Jonguil__6
evlimutlu44__2
.littrebirdie__3
Burcumx__1
Elalmami__4
arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
Optimist_4
Ayla_34__ 6
Jonguil__6
evlimutlu44__2
.littrebirdie__3
Burcumx__1
Elalmami__4
Canım ıyıyım tesekkür ederim sen nasılsın ? Ameliyatınıza az kalmış canım bızde ertelemesk beraber ıyleşme sureceıne gırerdık yaama ertelemek zorunda kaldık. Ya amelıyattan sonra işe gıdebilirde ama 6-7 saat bızde bole bır durum yok canım mesela halen bu saate kadar çalışıyor .. Amelıyatımızı olup Turkıyeye ınecez allah nasıp ederse orda bol bol dınlenır yemesı ıcmesı burdan cok daha guzel..
Evet canım bıyopside cok şükür ki sperm bulundu ınsallh cıkısımızda olur..
Tamm canım mutlaka yaz bana bende merak ederım ınsallh amelıyatınız basarlı gecerde guzel haberler verırsın bana :) bnde mutlaka sana yazarım.. Hemen gecsın bu ıkı ay ; hem amılyat ıcın hem aılemı gormek içinbelkı sızde o vakte kadar guzel haberler alırsınız
Hormon degerlerımız normal canım, senın soledıgıne uyacam yapmayacam bu surede tek yapacagım sey haftanın 3 gunu nohut haslayıp yedırmek olacak azospermı olanlar için kuru ıyı oluyormus .. Gorusuruz
Tatlım dün iki tane okudum diye yazmıştım toplam 8 olmasi lazım
Canım 1 tane okuyabildim eklersen sevinirim .
Optimist_4
Ayla_34__ 6
Jonguil__8
evlimutlu44__2
.littrebirdie__3
Burcumx__2
Elalmami__4
2 tane okudum canım.allah kabul etsin...
Tatlim hayirlisi..Rabbim ol demediysr olmuyor...esinin drgerleri nasildi ...insallh..canim Rabbim hepimiz nasip eder indallh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Hayırlısı tabiki,inşallah olumlu olduğu günleri en kısa sürede görürüz.Aşılama için verdiğinde 45mlyn/ml %44 hareketli idi sevinmiştik değerleri artmıştı ama sadece sayı önemli değilmiş onu anladık.Senin de transferin hayırlı olsun tatlım inşallah sıkıntısız geçirirsin günlerini
Tatlim hayirlisi..Rabbim ol demediysr olmuyor...esinin drgerleri nasildi ...insallh..canim Rabbim hepimiz nasip eder indallh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Hayırlısı tabiki,inşallah olumlu olduğu günleri en kısa sürede görürüz.Aşılama için verdiğinde 45mlyn/ml %44 hareketli idi sevinmiştik değerleri artmıştı ama sadece sayı önemli değilmiş onu anladık.Senin de transferin hayırlı olsun tatlım inşallah sıkıntısız geçirirsin günlerini
Anladim cnm..insallh hayirlisi ile hepimizn guzel gunlwrini goruruz
..Rabbim hayirli bir sekilde verir insallh..zamani gelmeli...uzulm ssundur eminim..her ay adet oldugumuzda uzuluruz sen simdi daha cok uzuluyorsundr..Rabbim ol deemesi gerekiyor..insallh anne olacaz..
Evet canim beklemek yoruyor ama sabir diliyorum onceliklee..🙏🙏🙏kesinlikle canim ailelerin arasinda olacaz ve beslenme konusunda cok cok daha rahat olacaz Turkiyede allah nasip ederse, seninde dedigin gibi gec olsun guc olmasin. Insallh canm sen ameliyattan hemen sonra basla insallh faydasini gorursunuz :) bende ameliyattan sonra baslarim hemen vermeye..Ben de iyiyim canım çok şükür.Az kaldı ameliyata.Biz nisandan beri erteliyoruz canım ya beklemekte yoruyor insanı ama napalım geç olsun da güç olmasın.İnşallah sonuçlarıda güzel olur canım.Biz 1 hafta izin aldık.Benim eşimde işi gereği bazen çok ayakta kaldığı için anca yeter dedik.2 ay dinlenmek senin işine çok iyi gelir canım.Hem türkiyede olmak,ailelerle görüşmek te büyük moral olur ve daha iyi beslenir burda.Ameliyattan sonra proxed plus,arısütü bal polen karışımı ve keçiboynuzu kullanırız canım.Bunlarında faydası çok var sayı arttırmada.Hele biz bi spermi görelim de gerisi gelir inşallah.Nohut suyu biz de işe yaramadı hiç ama ben de nohut yemeğini bol bol yediriyorum eşime.İnşallah ikimize de güzel haberler vermek nasip olur canım.
Anladim cnm..insallh hayirlisi ile hepimizn guzel gunlwrini goruruz
..Rabbim hayirli bir sekilde verir insallh..zamani gelmeli...uzulm ssundur eminim..her ay adet oldugumuzda uzuluruz sen simdi daha cok uzuluyorsundr..Rabbim ol deemesi gerekiyor..insallh anne olacaz..
İnşallah canım hep birlikte oluruzBugün itibari ile ikinci aşılama için ilaç tedavisine başladım,Rabbim hayırlısı ile bu tedaviyi olumlu eyler
İnşallah canım hep birlikte oluruzBugün itibari ile ikinci aşılama için ilaç tedavisine başladım,Rabbim hayırlısı ile bu tedaviyi olumlu eyler
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu son olur bende 3 gün önce aşılama oldum.igneli mi aşılaman
Sagool canim..Rabbim herkese nasip eeder insallh..srnde biran once hem ayri eve cikatsin hemde melegin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?