Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne kusuru canım, bu sebepten beyin yorgunluğu var hepimizde gayet normal :( evet kuweytteyım , hayat cok zor malesef burda hayat dahada duzensız. Heryer ama heryer 1-4 arası gunduzlerı kapalı olurr..

Kesinlikle zaten bende resmen hafiza kaybi basladi bu yasta sebebide cok dusunmek strees diye dusunuyorum.Keisnlikle hayat cok zor yabanci ulkelerde ben bile buraya gelene kadar guzel gelirdi ama degilmis.Davulun sesi uzaktan hoss gelirmis sozu cok dogru.Bu arada neden kapali heryer 1-4 arasi sicak diyemi baska bir sebebi mi var

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx--elalmami

Optimist_4

Ayla_34__ 6

Jonguil__8

evlimutlu44__2

.littrebirdie__6

Burcumx__2

Elalmami__4

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Optimist_4

Ayla_34__ 6

Jonguil__8

evlimutlu44__2

.littrebirdie__6

Burcumx__2

Elalmami__5

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

Sağol canım hepimizin hayırlı olsun ilaç kullanıyorum,çarşamba günü kontrole gideceğim inş. Sen nasılsın,kaç yumurtan oldu ,kendini nasıl hissediyorsun?

Iyiyim canım arada sol tarafıma ağrı giriyor. geçen ay günde 2 klomen kullanmıştım 5 olmuştu bu ay günde 1 tane içtim 3 tane oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu canım. Geçen ay aşılama olduğun zaman yıkama sonrası hareket ve ml deki sayı kaçtı canım. Bizim % 80 hareket ml de sayı 40 toplam 80 milyon la transfer oldu

Iyiyim canım arada sol tarafıma ağrı giriyor. geçen ay günde 2 klomen kullanmıştım 5 olmuştu bu ay günde 1 tane içtim 3 tane oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu canım. Geçen ay aşılama olduğun zaman yıkama sonrası hareket ve ml deki sayı kaçtı canım. Bizim % 80 hareket ml de sayı 40 toplam 80 milyon la transfer oldu

:nazar:Maşallah yumurta boyutların çok iyiymiş,üç tane yumurtan olup çatladığı için ağrı olur,dr size aşılamadan sonra kaç gün ilişki önerdi,bide neden 28 saat acaba hep 36 saat sonra olur ya. Eşimin aşılamada değerleri çok iyiydi şükür ama vizkozitesi çok yüksekmiş buda spermelrin hareketini yavaşlatıyomuş,baya uğraşmışlar açmak için, yıkama öncesi 45milyon/ml ve %44 hareket(5ml hacim) yıkama sonrası 30milyn/ml ve %70 hareket oldu,değerler çok iyiydi hatta aşılama yaparken dr bana gösterdi spermlerin gittiğini,baya da hızlı gidiyolardı ama demekki kaliteli değilmiş çünkü bizim morfoloji en son testte %2 çıkmıştı:50: Sizin sayı ve hareket de çok iyiymiş ama bu işler tamamen Rabbimin ol demesine bakıyor,inşallah bunlar vesile olur da aşılamalarımız pozitif olur:49:

:nazar:Maşallah yumurta boyutların çok iyiymiş,üç tane yumurtan olup çatladığı için ağrı olur,dr size aşılamadan sonra kaç gün ilişki önerdi,bide neden 28 saat acaba hep 36 saat sonra olur ya. Eşimin aşılamada değerleri çok iyiydi şükür ama vizkozitesi çok yüksekmiş buda spermelrin hareketini yavaşlatıyomuş,baya uğraşmışlar açmak için, yıkama öncesi 45milyon/ml ve %44 hareket(5ml hacim) yıkama sonrası 30milyn/ml ve %70 hareket oldu,değerler çok iyiydi hatta aşılama yaparken dr bana gösterdi spermlerin gittiğini,baya da hızlı gidiyolardı ama demekki kaliteli değilmiş çünkü bizim morfoloji en son testte %2 çıkmıştı:50: Sizin sayı ve hareket de çok iyiymiş ama bu işler tamamen Rabbimin ol demesine bakıyor,inşallah bunlar vesile olur da aşılamalarımız pozitif olur:49:

valla canım niye 28 saat sonra yaptığını bilmiyorum optimistinki de 34 saat sonra oldu transferi doktordan doktora değişiyor.sizin değerlerde iyiymiş canım kısmet dediğin gibi allah isteyecek ilk önce biz ne yaparsak yapalım. doktor ilişki için tranferin olduğu gün dinlen ertesi gün ilişki dedi gün aşırı dedi canım. senin doktorun nasıl dedi canım? bu tutmazsa iğneli aşılamaya geçeriz artık...çatlama iğnen ovitrella mıydı?

Optimist_4

Ayla_34__ 6

Jonguil__8

evlimutlu44__2

.littrebirdie__5

Burcumx__2

Elalmami__6

Back
X