- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.681
Ne kusuru canım, bu sebepten beyin yorgunluğu var hepimizde gayet normalevet kuweytteyım , hayat cok zor malesef burda hayat dahada duzensız. Heryer ama heryer 1-4 arası gunduzlerı kapalı olurr..
Hayirlisi cnm..insallh gerek bile klnaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah canım keşkeee hiç uğraşmasak tüp bebekle,uğraşması ayrı dert masrafı ayrı dert... inşallah buradaki tüp arkadaşlar uğraşmaz.
İnsallh..ugrasnlarinki dee tutar
.bnm meseka..
.bnm meseka..
canım 1 tane daha okudum.allah kabul etsin...
.bnm meseka..
Canim 1 tane daha okudum.
sağol canım,rabbim yardımcınız olsun çok zor bu işler.ben eskişehir acıbademde yaptırmıştım:)darısı başına inşallahh..
yaa çok duygulandımmmm.1. kalite o zaman süper süper,tutacak bak görrrrr:)))
Canim sende bel agrisi oldu mu...
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu son olur bende 3 gün önce aşılama oldum.igneli mi aşılaman
Sağol canım hepimizin hayırlı olsun ilaç kullanıyorum,çarşamba günü kontrole gideceğim inş. Sen nasılsın,kaç yumurtan oldu ,kendini nasıl hissediyorsun?
Sağol canım hepimizin hayırlı olsun ilaç kullanıyorum,çarşamba günü kontrole gideceğim inş. Sen nasılsın,kaç yumurtan oldu ,kendini nasıl hissediyorsun?
Iyiyim canım arada sol tarafıma ağrı giriyor. geçen ay günde 2 klomen kullanmıştım 5 olmuştu bu ay günde 1 tane içtim 3 tane oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu canım. Geçen ay aşılama olduğun zaman yıkama sonrası hareket ve ml deki sayı kaçtı canım. Bizim % 80 hareket ml de sayı 40 toplam 80 milyon la transfer oldu
Iyiyim canım arada sol tarafıma ağrı giriyor. geçen ay günde 2 klomen kullanmıştım 5 olmuştu bu ay günde 1 tane içtim 3 tane oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu canım. Geçen ay aşılama olduğun zaman yıkama sonrası hareket ve ml deki sayı kaçtı canım. Bizim % 80 hareket ml de sayı 40 toplam 80 milyon la transfer oldu
Maşallah yumurta boyutların çok iyiymiş,üç tane yumurtan olup çatladığı için ağrı olur,dr size aşılamadan sonra kaç gün ilişki önerdi,bide neden 28 saat acaba hep 36 saat sonra olur ya. Eşimin aşılamada değerleri çok iyiydi şükür ama vizkozitesi çok yüksekmiş buda spermelrin hareketini yavaşlatıyomuş,baya uğraşmışlar açmak için, yıkama öncesi 45milyon/ml ve %44 hareket(5ml hacim) yıkama sonrası 30milyn/ml ve %70 hareket oldu,değerler çok iyiydi hatta aşılama yaparken dr bana gösterdi spermlerin gittiğini,baya da hızlı gidiyolardı ama demekki kaliteli değilmiş çünkü bizim morfoloji en son testte %2 çıkmıştı Sizin sayı ve hareket de çok iyiymiş ama bu işler tamamen Rabbimin ol demesine bakıyor,inşallah bunlar vesile olur da aşılamalarımız pozitif olur
Maşallah yumurta boyutların çok iyiymiş,üç tane yumurtan olup çatladığı için ağrı olur,dr size aşılamadan sonra kaç gün ilişki önerdi,bide neden 28 saat acaba hep 36 saat sonra olur ya. Eşimin aşılamada değerleri çok iyiydi şükür ama vizkozitesi çok yüksekmiş buda spermelrin hareketini yavaşlatıyomuş,baya uğraşmışlar açmak için, yıkama öncesi 45milyon/ml ve %44 hareket(5ml hacim) yıkama sonrası 30milyn/ml ve %70 hareket oldu,değerler çok iyiydi hatta aşılama yaparken dr bana gösterdi spermlerin gittiğini,baya da hızlı gidiyolardı ama demekki kaliteli değilmiş çünkü bizim morfoloji en son testte %2 çıkmıştı Sizin sayı ve hareket de çok iyiymiş ama bu işler tamamen Rabbimin ol demesine bakıyor,inşallah bunlar vesile olur da aşılamalarımız pozitif olur
valla canım niye 28 saat sonra yaptığını bilmiyorum optimistinki de 34 saat sonra oldu transferi doktordan doktora değişiyor.sizin değerlerde iyiymiş canım kısmet dediğin gibi allah isteyecek ilk önce biz ne yaparsak yapalım. doktor ilişki için tranferin olduğu gün dinlen ertesi gün ilişki dedi gün aşırı dedi canım. senin doktorun nasıl dedi canım? bu tutmazsa iğneli aşılamaya geçeriz artık...çatlama iğnen ovitrella mıydı?
Canim sende bel agrisi oldu mu...
evet canım,bel ağrısı,özellikle adet ağrısı çok oldu.her an adet olacak gibiydim.akıntımda son zamanda çoğalmıştı.
belirtilerin neler?
evet canım,bel ağrısı,özellikle adet ağrısı çok oldu.her an adet olacak gibiydim.akıntımda son zamanda çoğalmıştı.
belirtilerin neler?
Bel agrisi varr..ilk gun coktu..simdidde vat ama cok fazla degil..arada sanci ve kaasik agrrissi oluyor..
2 tane daha meryem süresi benden ekler misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?