- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.441
Masallh kiz 25 yum toplanmis ne hormon varms srnde....
Dondurulanlari kulnmak istetsrn bir yil snra diyelim ucrey yine tam tup bebek ucreti mi alirlar.n
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kizlar dr dan simdi geldim .. hersey yolunda dedi 6 tane yumurta gordu - hepsi ayni oranda buyumus bu onemliymis .. rahim kalinligi iyi dedi o da muhimmis .. ptesi kontrolum var carsamba yada persembe asilama olur dedi .. ilacin dozunu 100 den 125 e cikartti sadece .. spermlerin yikamadan asilama yapiyor .. - yikaninca 2 saat laboratuarda duruyolar onlardan cok hayir gelmiyor diyor - benim eskiden 5 yil yikanma islemiyle yaptim 1 tane tuttu asilama diyor ama simdi ayda 5 tane yaparsam 4 tanesi falan tutuyor diyor - spermlerin hepsini enjekte edicek . ben inandim .. kongrelere giden bir dr - bunuda bu konuda cok etkin bir prof soylemis bu iste en iyilerden birisi ondan sonra uyguluyormus .. bana iyi hersey dedi - MASALLAH deyin .. DUAYA DEVAM .. Bu kadar benden haberler ...
Inşallah o 4 kişinin arasında sende olursun tatlım. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah benim yumların dengesi bozulmamıştır
ne demistik olumsuz dusunmek yasak :) ne cabuk unuttun hamileler unutkan olurmus ama sen daha hamis olmadan unutkansin sekercim yaaa :) haydi bakalim iyi dusunelim iyi olsun ..
Tamam canım pardon:) bir şey soracağım benim adetim 6 gün sürüyor ve 3 gün yogun oluyorum ondan sonra azalıyor. Bu ay sadece 1 gün oldum normal akıntı şeklinde değildi ondan sonra gelip gelmediği bile belli değildi hemen bitti gitti adetim:) acaba klomen kullanmıştım onun etkisinden mi böyle oldu
olabilir canim etkilemistir belki .. benimde sanki az oldu bu ay .. gecen ay da sen kullandin ya tabi simdi duzenin degisti bayagi bi .. Insallah bu son olur da bir daha 10 ay boyunca hic adet olmayiz :)))
Tamam canım pardon:) bir şey soracağım benim adetim 6 gün sürüyor ve 3 gün yogun oluyorum ondan sonra azalıyor. Bu ay sadece 1 gün oldum normal akıntı şeklinde değildi ondan sonra gelip gelmediği bile belli değildi hemen bitti gitti adetim:) acaba klomen kullanmıştım onun etkisinden mi böyle oldu
Kızlar nasılsınız tedavileriniz nasıl gidiyor? Benim bugün klomen ilacım bitti salı günü kontrolüm var .Bu arada delinefsim 3 tane meryem süresi okudum allah kabul etsin
benimde yarın bitecek klomen pazartesi kontrolüm var.haftaya çok heyecanlı olacak topik.inşallah hayırlısıyla hepimiz aşılmalarımızı oluruz ve sonunda güzel haberler veririz birbirimize...
Inşallah tatlım ikimizde ilaçlı yaptırıyoruz birgün var aramızda hem kontrolde hem de ilaç kullanımında. inşallah hepimizin yüzü güler
evet canım sorma.bir haftadır takvim elimden düşmüyor.aşılma şu gün olursa şu gün teste giderim.işte o gün işten nasıl izin alırım.izin almadan halledebirmiyim.sonucu almaya şu gün olursa ben giderim bu gün olursa eşim gider.sürekli kafamda bunlar var.başta hiç heyecan yapmayacaktım güya ama günler geçtikçe heyecanım arttı.olmazsa çok üzülecem biliyorum ama napalım hayırlısı Allahtan.
Üzülme tatlım olmazsa demek zamanı gelmedi deriz ama sen bunları düşünme şimdi bizim stres yapmamız lazım.benimde perhiz süresini ayarlamak kafama takılıyor acaba 10.gun mü 11.gün mu çalışma yapıp bıraksak 12.gun çatlama iğneni vurursam 2 gün sonrası için 11.gun ideal ama ya 12.igne olur ertesi gün cagrirsa 10.gun ideal kafam karıştı:)
benim önceki aşılmamda 11. gün iğneyi, 13. günde aşılamayı olmuştum.yine aynısı olursa inşallah bir aksilik çıkmazsa ben 9. günün gecesini değerlendirmeyi düşünüyorum.eşime gittiği bir ürolog en ideel sürenin 3 gün perhiz olduğunu söylemiş.yani 3 gün perhiz 4.gün aşılma olacak şekilde.
O zaman bende 10. Günü dikkate alayım evet 3 gün en ideal canım pazartesi sen ve optimist salı benim tam belli olur aşılama günü hepimizin aynı günde olabilir:)
evet belkide aynı gün olabilir.inşallah aşılamamız aynı gün olursa sonucu da aynı gün alırız.inşallah hepimiz pozitif sonuç alırsak doğumumuzda aynı gün olur.ayyyyy ne güzel olur:)))inşallah rabbim hepimize yaşatır bu mutluluğu....
Evet canım çok heyecanlı bizim dün tüp bebek videolarını izliyordum doktor,10 yıl önce aşılama ile tüp bebek şansı aynıydı diye bir açıklama yapmış yani aşılamayı o kadar basit e almamak lazım şansı düşük diye
elbette öyle.aslında önmli olan inanmak.ümidini kaybetmeden sabırla,inanarak beklemek lazım.rabbimin ne zaman nasip edeceğini,neyi vesile kılacağını bilemeyiz.belkide bizim vesilemiz aşılama olacaktır.
Nasip kısmet hiç birşey nasipsiz olmuyor canım. Inşallah zamanı gelmiştir...daha 1-2 çocuk daha yapacağım:)
oooooooo çok hızlısın valla maşallah .aslında evet kardeş çok iyi olur.ama bilmiyorum bir çocuğum olduktan sonra yine bu sıkıntıları çekmeyi gözüm alır mı???
Valla tatlım eşim ve ben 2 ya da 3 tane olsun istiyoruz:) ikinci bebekte o kadar sıkıntı yaşamayız bana bakar mısın 1 çocuk yaptım 2 .ye gectim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?