Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nazendee arkadasimizdan da hic ses yok .. buralarda mi acaba ? baska bir grupta daha duaya katiliyorum orda aktif katilmayan kisileri listeden cikartiyorlar .. aslinda arkadaslar aktif katilirsa daha iyi olur dualarda cabuk biter ..

ben sanki geçen hafta bir yerde hamile diye okuduğumu hatırlıyorum nazendee isimli arkadaşı ama emin de değilim.evet aktif katılım olsa daha iyi olur.meryem suresini bitirip başka dualara da geçebiliriz.bazı kişiler sadece bana da okuyun yazmışlar ama bir daha uğramamışlar.böyle olunca da listemiz tamamlanamıyor maalesef.

canım o zaman sen en iyisi doktora sor için rahat etsin.benim kontrolüm haftaya pazartesi.aşılamada yumoşşların durumuna göre çarşamba ya da cuma olur gibime geliyor.bakalım hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmadan hepimizde aşılamalarımızı yaptırabiliriz ve tabi sonunda da miniklerimize kavuşuruz

evet yani illa sirayla olucak degil ama - herkesin okumaya katkida bulunmasi lazim elinden geldigince .. dualarda boyle makbul zaten .. bu nedenle yeni katilan arkadaslar aktif katilmanizi umuyoruz

evet yani illa sirayla olucak degil ama - herkesin okumaya katkida bulunmasi lazim elinden geldigince .. dualarda boyle makbul zaten .. bu nedenle yeni katilan arkadaslar aktif katilmanizi umuyoruz

evet canım çok haklısın.ne kadar çok kişiden dua alabilirsek o kadar iyi olur.zaten amacımızda birbirimize dua etmek...

ohh maşallah canıımm:))) ilaçlarımız aynıymış,ganol f 75 dozluk yapıyordum ben iğnemi.cetrotıde de çatlatmama iğnei,yani kontrolsuz çatlama olmasın diye büyüyen yumileri baskılıyor.1 hafta olmuş tedaviye başlayalı,yakında adet ağrıların başlar hiç korkma yumilerin yapacak o ağrıyı:)bol sebze yemeyi lütfen ihmal etme.bol kaliteli yumiş ve ardında kaliteli embriyoların olsun inşallahh:)))2 tane mi istiyorsun tek mi tatlım?

selam kizlarr, epeydir ugrayamiyorum buraya..trdaviye baslayacak arkadaslar var galiba insallah guzel haberlerle hepimizi sevindirirler..meryem suresinide okuyamiyorum epeydir icim hic rahat degil, insallah okucam ama sira kimde kime diye okucam bir bana soylerse cok sevinirim, isyerinde isim basimdan askin bebegim kismeti heralde ama yanlis alanada:) normalde yogun olmayan is, aldi basini gidiyor..hepinzi aklimdaisniz nikleriniz aniyorum dua ederken..insallah hepimiz bebislerimize kavusucaz en kisa zamandaaa

Son düzenleme:
hadi bakalim canim hayirli olsun benimde kontrolum yarin kismetse .. dozu ne yaptigin ignenin ? kac tane yumurtan buyumeye baslamis soyledimi dr ? cetrotide de yumrta buyutmek icinmi ?

Kac tane oldugunu soylemedi...hemsireye soylerken yanilmiyorsam 7 tane idi..gonaln 75 ml...cetrotide 25 mg..ewet yum buyutmk icn..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kac tane oldugunu soylemedi...hemsireye soylerken yanilmiyorsam 7 tane idi..gonaln 75 ml...cetrotide 25 mg..ewet yum buyutmk icn..

masallah canim insallah bol bol olur .. bende yarina ogrenicem benim ilac farkli 100 iu ile basladim ama ml degil sanirim bu baska bir deger .. bakalim bana ne vercek yarina .. asilama da biraz dozlar daha dusuk oluyor heralde .. hayirlisi olsun hepimiz icin ..

İlaclariniz toplam ne kdt tuttu..

Sagol ttlim..ewet bazi arkadaslarmz asilama tedavsne basladi..bnde tup bebek icn basladm..simdi Nazendee icn okuyoruz.

2 istiyorz ama mrkz ikiyi kabul etmiyor..35 yas ustu ciftlere 2 tane uyguluyorz defiler..ama daha birebt detayli konusmadik.

nazendee arkadasimizdan da hic ses yok .. buralarda mi acaba ? baska bir grupta daha duaya katiliyorum orda aktif katilmayan kisileri listeden cikartiyorlar .. aslinda arkadaslar aktif katilirsa daha iyi olur dualarda cabuk biter ..

Ewet ya bir kac kisiden baska okuyan yok malesef. Bitiremedik bit kavmc ksiyi..

Ilaclari dr veriyor ben ilac dr kontrolleri vs hepsi icinde 1500 liea vericemasilama icin ..
Bzm sadece ilaclat 1000 lira tuttu..zaten yum gore degisiyor denslerdi..1000 ile 2000 arasi tutar dddiler..simdilik ek olarak baska ilac onermedikjer..

Sagol ttlim..ewet bazi arkadaslarmz asilama tedavsne basladi..bnde tup bebek icn basladm..simdi Nazendee icn okuyoruz.

canimm insallah kavusacaksin bebisineee..sakin stres yapma rahat olll en onemlisi bu..guzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin..aksam okumaya calisicam bende.. kafana takilan birsey olursa sor lutfen bildigim kadariyla yardimci olamay calsiirm..

Son düzenleme:
canimm insallah kavusacaksin bebisineee..sakin stres yapma rahat olll en onemlisi bu..guzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin..aksam okumaya calisicam bende.. kafana takilan birsey olursa sor lutfen bildigim kadariyla yardimci olamay calsiirm..

Sagol taim..senin kac yum olnustu..

Iyimis canim tup tedavisine gore cok iyi benim asilama da bu kadar ozel muayenahanede olucak bakalim insallah tutar

Senin ki muayne faln hepsi icnde oldugu icn o kdt tutmus..insallh cannim..hic diygusz giidp geliyordum..yarin gidecm Degsk bir heyecn kapladi herhlde gunler azaldi ondan...trasferden sonraki gunler gecmz..

Canim kac tane yum olmustu..dondurdun mu hic..

Canim kac tane yum olmustu..dondurdun mu hic..

25 tane yum toplandı,21 i olgun çıkıp 18 i döllendi.17 tanesi 4. güne kadar geldi ve 5. gün 12 tanesi öldü1 tane transfer edildi 4 tane donduruldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…