- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.461
evet doğru söylüyorsun.şu an biz çok stres yapıyoruz ve belkide bu yüzden olmuyor.geçen gün doktorum stres direk senin ovulasyonunu bozar dedi.
ama ikincide nasıl olsa rahatlamış olacağız belki ikinci bebişler sürpriz bebiş olur....eeee napalım tatlım dünya umut dünyası 1.nin hayali bitti sıra ikincide.
Valla tatlım eşim ve ben 2 ya da 3 tane olsun istiyoruz:) ikinci bebekte o kadar sıkıntı yaşamayız bana bakar mısın 1 çocuk yaptım 2 .ye gectim:)
tatlim valla bende 2 cocuktan baska istemiyorum 2 ideal diyordum hep ama simdi okadarr ozlem cekiyorum ki 3. yu bile istiyorum suan yeterki olsun
hehe:))))
yok tam tüp bebek ücreti alınmıyor sanırım,hem boşver sen bunları düşünme,dondurulmuşlara ihtiyacımız olmasın hiç bir zaman...
Merhaba kizlar 10 yum olmus..yarin ttekrar kan verecm..cmartesi kntrol..pazartesi buyuk ihtimalle yumlar toplanack..ilaclarin dozunu da azalttim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlim valla bende 2 cocuktan baska istemiyorum 2 ideal diyordum hep ama simdi okadarr ozlem cekiyorum ki 3. yu bile istiyorum suan yeterki olsun
Kizlar ben en az 3 isriyorum ideal olarak 4 ama 5 de olur...1 tane gecti ya elime 4 lere 5 lere gctim...
inşallah bir tanesine kasunca devamı gelecek tatlım.allah yardımcın olsun yum toplandıktan
Sonra tedavinin en güzel kısmına gececen canım
Hadi hayirli olsun canım. Bizim asılama lar seninde transfer önümüzdeki hafta içinde olacak inşallah. Sonrada hep beraber heyecanlı bekleyiş baslasin:)))
Valla çocuk istemeden önce en çok 2 olsun istiyordum ama 3.ye yok demem:)
Kizlar ben en az 3 isriyorum ideal olarak 4 ama 5 de olur...1 tane gecti ya elime 4 lere 5 lere gctim...
inşallah bir tanesine kasunca devamı gelecek tatlım.allah yardımcın olsun yum toplandıktan
Sonra tedavinin en güzel kısmına gececen canım
İnsallah..cnm
Merhaba kizlar 10 yum olmus..yarin ttekrar kan verecm..cmartesi kntrol..pazartesi buyuk ihtimalle yumlar toplanack..ilaclarin dozunu da azalttim..
Ewet tam ucret alinmiyormus..3.000 bin mis..insallh getek klmz..
benim hayalimde hep hep 2 kız 2 erkek vardı Rabbim hayırlısıyla nasip etsin herkesin gönlüne göre
benimde 3 tane kız:)))))))
Kızlar inşallah olur 2 3 tane çocuğumuz çok isterim allahım nasip etse keşke eşimizle çocuklarımızla mutlu mesut yasasak
olacak canım inşallah.biz istersek Rabbim verir inşallah.
Inşallah tatlım rabbim bizede nasip eder inşallah kaderimizde vardır umarım
Kızlar inşallah olur 2 3 tane çocuğumuz çok isterim allahım nasip etse keşke eşimizle çocuklarımızla mutlu mesut yasasak
bak işte onu bilmiyorum canım.bana fostimon 75 iu luk verdi burda araştırdım ama hiç kullanan duymadım bu markayı.
benim kilomu sordu 100 iu ile baslatti .. ctesi basladim bugun persembe yani adetimin 8 gunu ilk kontroldu .. buyumelerine bakti dozu arttirdi .. puregon kullaniyorum ben kalem gibi ignesi acimiyor .. simdi 125 e cikartlim dedi ptesi yine gidicem insallah adetin 14-15 gunu de asilama yapiliyor yaklasik yumurtlama gunune denk geliyor nerdeyse ama her doktorun sistemi farkli - sen nerde yasiyordun ? istanbul avrupa yakasindaysan benim dr u onerebilirim istersen bana yaz
Üzülme tatlım olmazsa demek zamanı gelmedi deriz ama sen bunları düşünme şimdi bizim stres yapmamız lazım.benimde perhiz süresini ayarlamak kafama takılıyor acaba 10.gun mü 11.gün mu çalışma yapıp bıraksak 12.gun çatlama iğneni vurursam 2 gün sonrası için 11.gun ideal ama ya 12.igne olur ertesi gün cagrirsa 10.gun ideal kafam karıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?