Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet tatlım hayal etmekte güzel 3 yıldır hayallerimle yaşıyorum Olmasada yaşarım yine .hersey allahın takdiri

Valla tatlım eşim ve ben 2 ya da 3 tane olsun istiyoruz:) ikinci bebekte o kadar sıkıntı yaşamayız bana bakar mısın 1 çocuk yaptım 2 .ye gectim:)

tatlim valla bende 2 cocuktan baska istemiyorum 2 ideal diyordum hep ama simdi okadarr ozlem cekiyorum ki 3. yu bile istiyorum suan yeterki olsun

tatlim valla bende 2 cocuktan baska istemiyorum 2 ideal diyordum hep ama simdi okadarr ozlem cekiyorum ki 3. yu bile istiyorum suan yeterki olsun

Kizlar ben en az 3 isriyorum ideal olarak 4 ama 5 de olur...1 tane gecti ya elime 4 lere 5 lere gctim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar 10 yum olmus..yarin ttekrar kan verecm..cmartesi kntrol..pazartesi buyuk ihtimalle yumlar toplanack..ilaclarin dozunu da azalttim..

Merhaba kizlar 10 yum olmus..yarin ttekrar kan verecm..cmartesi kntrol..pazartesi buyuk ihtimalle yumlar toplanack..ilaclarin dozunu da azalttim..

Hadi hayirli olsun canım. Bizim asılama lar seninde transfer önümüzdeki hafta içinde olacak inşallah. Sonrada hep beraber heyecanlı bekleyiş baslasin:)))

Valla çocuk istemeden önce en çok 2 olsun istiyordum ama 3.ye yok demem:)

Son düzenleme:

Ewet heyecanli bkleyis baslarr...ve hayirlisi ile mutlu haberleri sirayla vercz ibsallah..

maşallah canım hadi dualarımız seninle Rabbim gönlüne göre versin diğer topikten bi arkadaşımıza 2 tane transfer edildi ikiside tutunmuş maşallah darısı başına hayırlısıyla

benim hayalimde hep hep 2 kız 2 erkek vardı Rabbim hayırlısıyla nasip etsin herkesin gönlüne göre

oo çok iyi canım gözün aydıınn:)hadi bakalım beişlere dönsün yum yumlarr:)

Kızlar inşallah olur 2 3 tane çocuğumuz çok isterim allahım nasip etse keşke eşimizle çocuklarımızla mutlu mesut yasasak

inşallah canım inşallah bilmiyorum buradada solemısmıydım umut olsun dıye her topıkte yazıyorum görumcemın 10 sene olmamıs bebği 10.sene esı varıkosel amelıyatı olmus ve hemen 1 ay sonra hamıle kalmıs ve 1 kzı olmus sonra kızı 1bucuk yasındayken acaba olurmu deneyelım dıye 2. kızı oluyo 3.de yıne kız maşallah cok özenıyorum benı ıyı anlıyo bıde bu konularda kımsenın cocugunu evlendıkten sonre sevemıyorum cok cekınıyorum ama yegenler dısında 10 tane yegenım var masallah 1 tanesıde yolda 3 tanede gorumcemde cocuk cok valla maşallah

bak işte onu bilmiyorum canım.bana fostimon 75 iu luk verdi burda araştırdım ama hiç kullanan duymadım bu markayı.

anladım canm bakalm bana ne verecek

evt canmo ıgnelerı bılıyorum. yumurtaların boyutlarına baktı mı? ölçtü mü?
ben malatyadayım canm

canm bana en son adetın 9. gunu ilişki olacak demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…