- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.421
Sagol taim..senin kac yum olnustu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
25 tane yum toplandı,21 i olgun çıkıp 18 i döllendi.17 tanesi 4. güne kadar geldi ve 5. gün 12 tanesi öldü1 tane transfer edildi 4 tane donduruldu:)
6 yumi olmustu canim (34 yasindayim) 5 i dollendi, 2 si 6. gune kadar gidip blastoskist seviyesine gelince donduruldu..1 transfer ettirdik..otekide buzlukta:) yasin genc hatirladigim kadariyla bence 1 transfer ettir canim, tabi illa ikiz isterim diyorsan iki ettir ama etmiyorlar sanirim tr de belli sartlar saglanmayinca...
Aslinda iki tane istedim de merkz kabul eiyormus..kismeyte varsa tek yyum dan bile cift ckabilir..hayirlisi ile olsunda tek cift..
kismetimde varsa 1 tane ilede olur deyip bi tane transfer istemistim ben, ikiz nedense hep korkutuyor beni..heralde yurt disinda ve yalniz oldugum icin..hakkinda hayirlisi canim..guzel haberlerini bekliyorummmsaglikli olsunlarda tek dilegimzi o, haftaya cinsiyet ogrenicez biz hepsi ayri bir heyecaan:) Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahhh
Tek istegim olmasi simdilik..kucuklugumden beri ikiz bebegim olsun isteerim .ama nasip..
Cinsiyet mmi..ayy bu bebek isi de bastan sona Br heyecan olackmi olnayacak mo..kiz mi erkek mi..sagliklo mi degil mi..kime bmziyeck..guzel cirkin dogum telasi...ne mukamml bir heyecandir ya..Allhim nasip edr insallh herkzr
olucak canim insallah, saglikli sihhatli alacaksin kucagina..inan yeterkiii
Tek istegim olmasi simdilik..kucuklugumden beri ikiz bebegim olsun isteerim .ama nasip..
Cinsiyet mmi..ayy bu bebek isi de bastan sona Br heyecan olackmi olnayacak mo..kiz mi erkek mi..sagliklo mi degil mi..kime bmziyeck..guzel cirkin dogum telasi...ne mukamml bir heyecandir ya..Allhim nasip edr insallh herkzr
nasilsiniz kizlar ? bir b agriniz siziniz var mi ? benim hafif karnim agriyor kasiklarim sanki . uykum geliyor yarina dr a gidicem bakalim ne dicek ? siz neler yapiyorsunuz .. bakalim asilama ne zaman olucak ? asilamadan sorna yatmamiz gerekiyormu size dr ne demisti ? sadece o gun mu yaticaz ? ben asilamaya arabayla gitsem donuste araba kullansam sorun olur mu sizce - taksiyle mi doneyim ? sorucam dr a ama siz ne dersiniz ? size dr bisey dedimi asilama ne aman olcak belli mi >
merhaba canım,
benim herhangi bir ağrım sızım yok şükür.klomene devam ediyorum şimdilik.aşılamadan sonra illaki yatmana gerek yok.yani önceki aşılamamda doktor öyle bir tavsiye vermedi.sadece bugün işe gitmesen iyi olur dedi ve o günlük rapor vermişti.bende sadece o gün yattım.diper günlerde normal hayatıma devam ettim.araba kullanmanın sıkıntı olacağını sanmıyorum ama aşılama günü eşinde yanında olur muhtemelen o kullansa daha iyi olur bence.
kızlar basladınız sanırım asılamaya .hadı hayırlı olsun.
benım aklımda bi kac soru var.
simdi yumurtayı buyutmek için ıgne vuruyorlar catlamaması ıcın de ayrı bı ıgne mı vuruyorlar
bır de yumurtaların en fazla kac tane olması lazım 5 tane olunca mı asılama ıptal oluyo?
ne sıklıkla cagırıyo doktor.
benım doktor sanrım bı adetın 3. gunu bıde 10. gunu cagıracakmıs o arada cok yumurta olursa ıptal olursa ya asılama nasıl dengelıyolar yumruta ısını.
bı de ıkız olma ıhtımalı var de gıl mı asılama da da
Senden de razi olsn..okuyabiliyoeaan srnde oku..okudugun kadrini yaz..eklerim..
kızlar basladınız sanırım asılamaya .hadı hayırlı olsun.
benım aklımda bi kac soru var.
simdi yumurtayı buyutmek için ıgne vuruyorlar catlamaması ıcın de ayrı bı ıgne mı vuruyorlar
bır de yumurtaların en fazla kac tane olması lazım 5 tane olunca mı asılama ıptal oluyo?
ne sıklıkla cagırıyo doktor.
benım doktor sanrım bı adetın 3. gunu bıde 10. gunu cagıracakmıs o arada cok yumurta olursa ıptal olursa ya asılama nasıl dengelıyolar yumruta ısını.
bı de ıkız olma ıhtımalı var de gıl mı asılama da da
Canım bende dr ma sormuştum kaç yumurta oluşması lazım diye. 3 ün üzerinde olursa iptal ederiz aşılamayı demişti dr um.
ama benim tek yumurtam oluştu
Beni reglin 2.günü çağırdı 3.günü iğnelere başladık 8 gün sonra kontrole gittim o gece çatlatma iğnemi verdi 36 saat sonrada aşılama yapıldı canım
Rabbım vermek ısterse aslında tek yumurta bıle yeterlı.
iğnelerın dozları mı var?
dozları neye göre ayarlıyo? 3. gunu yumurtaya bakıp mı anlıyo
Yok kiz ne cirkkini dunya guzelu olurlar..ucuzz mu o da beni korkutur nasil bakilur..bende istiyorum ikiz - ama ucuzden korkuyorum :) hayirlsii saglikli olsunda bebisler tutsun ikiz tek ne olursa .. hakikaten ne heyecanlar sonrasinda da bizi bekliyor .. cirkin bisey olucaklari kesin dogunca zaten genelde cirkin oluyorlar :) olsun bizey guzel gelicek ya sorun yok :) amin canim dualasalim
canım çalışıyorum imkanım oldukça tabi ki okurum. şimdilik 1 tane okudum canım
Kızlar nasılsınız tedavileriniz nasıl gidiyor? Benim bugün klomen ilacım bitti salı günü kontrolüm var .Bu arada delinefsim 3 tane meryem süresi okudum allah kabul etsin
Rabbım vermek ısterse aslında tek yumurta bıle yeterlı.
iğnelerın dozları mı var?
dozları neye göre ayarlıyo? 3. gunu yumurtaya bakıp mı anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?