• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol taim..senin kac yum olnustu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 yumi olmustu canim (34 yasindayim) 5 i dollendi, 2 si 6. gune kadar gidip blastoskist seviyesine gelince donduruldu..1 transfer ettirdik..otekide buzlukta:) yasin genc hatirladigim kadariyla bence 1 transfer ettir canim, tabi illa ikiz isterim diyorsan iki ettir ama etmiyorlar sanirim tr de belli sartlar saglanmayinca...

25 tane yum toplandı,21 i olgun çıkıp 18 i döllendi.17 tanesi 4. güne kadar geldi ve 5. gün 12 tanesi öldü:(1 tane transfer edildi 4 tane donduruldu:)

Masallh kiz 25 yum toplanmis ne hormon varms srnde....

Dondurulanlari kulnmak istetsrn bir yil snra diyelim ucrey yine tam tup bebek ucreti mi alirlar.n

6 yumi olmustu canim (34 yasindayim) 5 i dollendi, 2 si 6. gune kadar gidip blastoskist seviyesine gelince donduruldu..1 transfer ettirdik..otekide buzlukta:) yasin genc hatirladigim kadariyla bence 1 transfer ettir canim, tabi illa ikiz isterim diyorsan iki ettir ama etmiyorlar sanirim tr de belli sartlar saglanmayinca...

Aslinda iki tane istedim de merkz kabul eiyormus..kismeyte varsa tek yyum dan bile cift ckabilir..hayirlisi ile olsunda tek cift..

Aslinda iki tane istedim de merkz kabul eiyormus..kismeyte varsa tek yyum dan bile cift ckabilir..hayirlisi ile olsunda tek cift..

kismetimde varsa 1 tane ilede olur deyip bi tane transfer istemistim ben, ikiz nedense hep korkutuyor beni..heralde yurt disinda ve yalniz oldugum icin..hakkinda hayirlisi canim..guzel haberlerini bekliyorummm:16::16: saglikli olsunlarda tek dilegimzi o, haftaya cinsiyet ogrenicez biz hepsi ayri bir heyecaan:) Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahhh:16::16:

kismetimde varsa 1 tane ilede olur deyip bi tane transfer istemistim ben, ikiz nedense hep korkutuyor beni..heralde yurt disinda ve yalniz oldugum icin..hakkinda hayirlisi canim..guzel haberlerini bekliyorummm:16::16: saglikli olsunlarda tek dilegimzi o, haftaya cinsiyet ogrenicez biz hepsi ayri bir heyecaan:) Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahhh:16::16:

Tek istegim olmasi simdilik..kucuklugumden beri ikiz bebegim olsun isteerim .ama nasip..

Cinsiyet mmi..ayy bu bebek isi de bastan sona Br heyecan olackmi olnayacak mo..kiz mi erkek mi..sagliklo mi degil mi..kime bmziyeck..guzel cirkin dogum telasi...ne mukamml bir heyecandir ya..Allhim nasip edr insallh herkzr

Tek istegim olmasi simdilik..kucuklugumden beri ikiz bebegim olsun isteerim .ama nasip..

Cinsiyet mmi..ayy bu bebek isi de bastan sona Br heyecan olackmi olnayacak mo..kiz mi erkek mi..sagliklo mi degil mi..kime bmziyeck..guzel cirkin dogum telasi...ne mukamml bir heyecandir ya..Allhim nasip edr insallh herkzr

olucak canim insallah, saglikli sihhatli alacaksin kucagina..inan yeterkiii:16::16:

bende istiyorum ikiz - ama ucuzden korkuyorum :) hayirlsii saglikli olsunda bebisler tutsun ikiz tek ne olursa .. hakikaten ne heyecanlar sonrasinda da bizi bekliyor .. cirkin bisey olucaklari kesin dogunca zaten genelde cirkin oluyorlar :) olsun bize guzel gelicek ya sorun yok :) amin canim dualasalim

nasilsiniz kizlar ? bir b agriniz siziniz var mi ? benim hafif karnim agriyor kasiklarim sanki . uykum geliyor yarina dr a gidicem bakalim ne dicek ? siz neler yapiyorsunuz .. bakalim asilama ne zaman olucak ? asilamadan sorna yatmamiz gerekiyormu size dr ne demisti ? sadece o gun mu yaticaz ? ben asilamaya arabayla gitsem donuste araba kullansam sorun olur mu sizce - taksiyle mi doneyim ? sorucam dr a ama siz ne dersiniz ? size dr bisey dedimi asilama ne aman olcak belli mi >

merhaba canım,
benim herhangi bir ağrım sızım yok şükür.klomene devam ediyorum şimdilik.aşılamadan sonra illaki yatmana gerek yok.yani önceki aşılamamda doktor öyle bir tavsiye vermedi.sadece bugün işe gitmesen iyi olur dedi ve o günlük rapor vermişti.bende sadece o gün yattım.diper günlerde normal hayatıma devam ettim.araba kullanmanın sıkıntı olacağını sanmıyorum ama aşılama günü eşinde yanında olur muhtemelen o kullansa daha iyi olur bence.

kızlar basladınız sanırım asılamaya .hadı hayırlı olsun.

benım aklımda bi kac soru var.

simdi yumurtayı buyutmek için ıgne vuruyorlar catlamaması ıcın de ayrı bı ıgne mı vuruyorlar

bır de yumurtaların en fazla kac tane olması lazım 5 tane olunca mı asılama ıptal oluyo?

ne sıklıkla cagırıyo doktor.

benım doktor sanrım bı adetın 3. gunu bıde 10. gunu cagıracakmıs o arada cok yumurta olursa ıptal olursa ya asılama nasıl dengelıyolar yumruta ısını.

bı de ıkız olma ıhtımalı var de gıl mı asılama da da

simdi yumurtayı buyutmek için ıgne vuruyorlar catlamaması ıcın de ayrı bı ıgne mı vuruyorlar

bır de yumurtaların en fazla kac tane olması lazım 5 tane olunca mı asılama ıptal oluyo?

benım doktor sanrım bı adetın 3. gunu bıde 10. gunu cagıracakmıs o arada cok yumurta olursa ıptal olursa ya asılama nasıl dengelıyolar yumruta ısını.

Canim ben iğneyle aşılama olmadığım için bilemiyorum.ama ilaçlı aşılama da zaten ilaç bittikten 2 gün sonra gidiyorsun o zamana kadarda catlamamis oluyor zaten yumoslar.onceki asılama da 9.gun kontrole cagirdi 11.gun çatlatma iğnesini yaptı. Bu seferde ilaca geç başladığım için 11.gun çağırdı. Belki 11.gun yumoslar büyümüş se hemen yapar çatlatma ignesini bilemiyorum.kac yumurta olunca iptal ediyorlar bilmiyorum.bana 3 yumurtayla yaptılar önceki asılama mı. Jonguil var topikte biliyorsun onun geçen ay 5 yum olduğu için iptal oldu asilamasi.yani 3e yapiyorlar 5e yapmiyorlar 4 yumos varsa ne oluyor bilmiyorum.belki doktor kendi insiyatifine göre karar veriyordu 4 yumurta olduğunda. ikiz olmasi da Rabbimin nasibini. Hakkımızda hayırlısı versin inşallah. ..

Canım bende dr ma sormuştum kaç yumurta oluşması lazım diye. 3 ün üzerinde olursa iptal ederiz aşılamayı demişti dr um.
ama benim tek yumurtam oluştu :43:
Beni reglin 2.günü çağırdı 3.günü iğnelere başladık 8 gün sonra kontrole gittim o gece çatlatma iğnemi verdi 36 saat sonrada aşılama yapıldı canım

Canım bende dr ma sormuştum kaç yumurta oluşması lazım diye. 3 ün üzerinde olursa iptal ederiz aşılamayı demişti dr um.
ama benim tek yumurtam oluştu :43:
Beni reglin 2.günü çağırdı 3.günü iğnelere başladık 8 gün sonra kontrole gittim o gece çatlatma iğnemi verdi 36 saat sonrada aşılama yapıldı canım

Rabbım vermek ısterse aslında tek yumurta bıle yeterlı.

iğnelerın dozları mı var?

dozları neye göre ayarlıyo? 3. gunu yumurtaya bakıp mı anlıyo

bende istiyorum ikiz - ama ucuzden korkuyorum :) hayirlsii saglikli olsunda bebisler tutsun ikiz tek ne olursa .. hakikaten ne heyecanlar sonrasinda da bizi bekliyor .. cirkin bisey olucaklari kesin dogunca zaten genelde cirkin oluyorlar :) olsun bizey guzel gelicek ya sorun yok :) amin canim dualasalim
Yok kiz ne cirkkini dunya guzelu olurlar..ucuzz mu o da beni korkutur nasil bakilur..

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx

Optimist_4

Ayla_34__ 5

Jonguil__3

evlimutlu44__1

.littrebirdie__3

Burcumx__1

Kızlar nasılsınız tedavileriniz nasıl gidiyor? Benim bugün klomen ilacım bitti salı günü kontrolüm var .Bu arada delinefsim 3 tane meryem süresi okudum allah kabul etsin

Kızlar nasılsınız tedavileriniz nasıl gidiyor? Benim bugün klomen ilacım bitti salı günü kontrolüm var .Bu arada delinefsim 3 tane meryem süresi okudum allah kabul etsin

merhaba kizlar dr dan simdi geldim .. hersey yolunda dedi 6 tane yumurta gordu - hepsi ayni oranda buyumus bu onemliymis .. rahim kalinligi iyi dedi o da muhimmis .. ptesi kontrolum var carsamba yada persembe asilama olur dedi .. ilacin dozunu 100 den 125 e cikartti sadece .. spermlerin yikamadan asilama yapiyor .. - yikaninca 2 saat laboratuarda duruyolar onlardan cok hayir gelmiyor diyor - benim eskiden 5 yil yikanma islemiyle yaptim 1 tane tuttu asilama diyor ama simdi ayda 5 tane yaparsam 4 tanesi falan tutuyor diyor - spermlerin hepsini enjekte edicek . ben inandim .. kongrelere giden bir dr - bunuda bu konuda cok etkin bir prof soylemis bu iste en iyilerden birisi ondan sonra uyguluyormus .. bana iyi hersey dedi - MASALLAH deyin .. DUAYA DEVAM .. Bu kadar benden haberler ...

Rabbım vermek ısterse aslında tek yumurta bıle yeterlı.

iğnelerın dozları mı var?

dozları neye göre ayarlıyo? 3. gunu yumurtaya bakıp mı anlıyo

benim kilomu sordu 100 iu ile baslatti .. ctesi basladim bugun persembe yani adetimin 8 gunu ilk kontroldu .. buyumelerine bakti dozu arttirdi .. puregon kullaniyorum ben kalem gibi ignesi acimiyor .. simdi 125 e cikartlim dedi ptesi yine gidicem insallah adetin 14-15 gunu de asilama yapiliyor yaklasik yumurtlama gunune denk geliyor nerdeyse ama her doktorun sistemi farkli - sen nerde yasiyordun ? istanbul avrupa yakasindaysan benim dr u onerebilirim istersen bana yaz

Back
X