- Konu Sahibi delinefsim
-
tamam canım. biraz yedirip içireyim en son çare onun ameliyatına kalsın. ben de daha hsg çektirmedim. bir yıl doldurmadan çekmiyolar.
ayenen öyle kndine toz kondurmak istemiyor...ewet ateşilı hastalık geçiren bnmkiydi...kaynanm işte babası götürmedi ondan spermleri düştü..evledinğinden beri de variksoeli başlamıl olmalı diyor..bnde madem kayınbbam götürmedi sen götürseydin dedin oku yazma var herügn de kendin için hastanedsin..ama takmıyor ...varikosel de evledğimizde başladıyda önce spermeri yerinde olsaydı sağlılı olaydı zaten varikoseli başlamadan şimdi anne olmutum dedim..ama işte o an susuyor sonra eskisi gib...
ahh şu sıgara illeti ...eşlerimizi kendine iyice çekmiş..siz daha ameliyat olmadınız yanılmıyorsan ameliyattan oldugunuz doktor da eşine söylesin...bnde ameliyat tan önce ço söyledim ama hiç takma ne alaka arkadaşalrım sofur sofur içyor onların çocuğu var diyor...sağlık lı insanın içmesiyle varikoseli olanın içmsi farklı diyordum sen içme ama nerde..ameliyat günü bıraktı ...kısa bir sürliğine diyorr...
Kizlarr esim kismetse yarin test yapacak sonuclari en erken cuma cikar heralde.. icimi korku sardi( insallah degerleri yukselmistir... sonucu alir almaz yazarim size..
çeken yerler vardır aslında ben 1 yıl dolmadan cektrdim
arkadaslar varikoselle bizde mucadele ediyoruz 1. derece oldugu icin ameliyet pek tavsiye edilmiyor..ingilizce forumlarin birinde bir bayan esinin testislerine buz torbasi tedavisi yaptigini yazmisti ve olumlu sonuc almislar boyle biseyi deneyen var mi aranizda? o bolgenin isisini dusurmek adina mantikli geliyor banada arada esime su sicak/soguk olan torbalardan veriyorum ya ustune koysun ya otursun diye...
Canım yaşadığım şehirde tek hastane iki kadın doğumcumuz var. çektirebilmem için başka şehre gitmem lazımbo doktorda inat etti mikrop kaparsın deyip duruyo
Benim ki de hic oglunda olacagini sanmiyordu surekli bana diyordu hatta ameliyat olmasin ilac kullansin falan dedi yok dedim ilacla falan duzelmiyomus ya ameliyat olcak sansimizi denicez yada cocuk beklemiceksiniz dedim artik birgun.Sigaraya gelincede zikkimin kokunu ic diyesim geliyor bazen sigara yuzunden cok tartisiyoruz ama onlar dinlemiyor iste.Kaynanam bile ne dedi biliyormusun bi tanidiklari var adam asiri zayif habire cay kahve sigara dogru duzgun yemek yemez cok calisir ama 5 tane cocugu var sigarayla alakasi yok dyo ya sen ogluna destek olacagina ne diyosun be kadin.Bende dedimki herkesin vucudu farkli esimin bu durumda birakmasi lazim hem saglik acisindan da kotu diyorum sonra bana tabi tabi diyo sabir yarabb.Bugun cok kotu hissediyorum kendimi kalkinca sanki biri kulagima fisildadi gibi geldi yada ben ruya gordum "neden evlendin"diye sabah sabah aglamakli oldum.Belki de bugun adet gunun kesin geliyor hissediyorum ondan hassaslastim.
arkadaslar varikoselle bizde mucadele ediyoruz 1. derece oldugu icin ameliyet pek tavsiye edilmiyor..ingilizce forumlarin birinde bir bayan esinin testislerine buz torbasi tedavisi yaptigini yazmisti ve olumlu sonuc almislar boyle biseyi deneyen var mi aranizda? o bolgenin isisini dusurmek adina mantikli geliyor banada arada esime su sicak/soguk olan torbalardan veriyorum ya ustune koysun ya otursun diye...
anladımm ben sayı için dememiştim zaten bizim şükür sayıda sorun yok allah hepimize tez zamnda anne olmayı nasip etsin
amin canımm inşALLAH..SİZ ŞİMDİ BEKLEME SÜRECİNDE MİSİNİZ...
kizlarr esim kismetse yarin test yapacak sonuclari en erken cuma cikar heralde.. Icimi korku sardi( insallah degerleri yukselmistir... Sonucu alir almaz yazarim size..
zannediyorum ki eşim aylardır baktı bebek olmuyor kendi hastalığını araştırmaya koyulmuş. O zaman anlamış spermi etkilediğini. Ve bana yeni söyledi. şimdilerde ağrım var diyor.
Havuç suyu sıkıp içiriyorum her akşam bir bardak. Keçiboynuzuna yarın aç karnına başlatacağım inşallah canım.
dün itibariyle tüp bebek yaptırma kararı aldıkkk aralıkda başlayacağız parayı hazırladık
hakkınızda hayırlısı canm..inşallah gerek kalmadan hamile kalrsn...
inşallah değrleriniz yükselmiştir caımm ..iyi haberlerle gelirin umarımm..siz 30 nsanda ameliayt olmuştunuz..ilk testiniz mi yarın yapacağınızz..
Yok tatlim bu 2. Testimiz olacak. Herseye hazirlikli olmaya calisiyorum umarim uzulmem( hepimiz icin hayirlisi olsun insallah..
ameliyattan önceki değerlerniz nasıldı..ameliyattan sonraki ilk tetinzde değrler nasıl dı..canım kusura bakma blki yamzısındır ama tekrar yazar mısn..
Tabii ki yazarim canim.. onceki test toplam sayi 12 milyon ileri hiz 0 morfoloji 6 idi. Sonraki test toplam sayi 15 milyon ileri hiz % 2 morfolojide % 7 olmustu cok az bi artis... insallah simdi normal degerlere yaklasmistir
hmmm..anladım siz amelityt olmamııştınız olmayı düşüyor mu.sayınız normaldı sanırım.doktorlar ne dedi..ağrısı için..ilerler mi acaba..inşallah faydasını görürsünz kürlerin..
Benim ki de hic oglunda olacagini sanmiyordu surekli bana diyordu hatta ameliyat olmasin ilac kullansin falan dedi yok dedim ilacla falan duzelmiyomus ya ameliyat olcak sansimizi denicez yada cocuk beklemiceksiniz dedim artik birgun.Sigaraya gelincede zikkimin kokunu ic diyesim geliyor bazen sigara yuzunden cok tartisiyoruz ama onlar dinlemiyor iste.Kaynanam bile ne dedi biliyormusun bi tanidiklari var adam asiri zayif habire cay kahve sigara dogru duzgun yemek yemez cok calisir ama 5 tane cocugu var sigarayla alakasi yok dyo ya sen ogluna destek olacagina ne diyosun be kadin.Bende dedimki herkesin vucudu farkli esimin bu durumda birakmasi lazim hem saglik acisindan da kotu diyorum sonra bana tabi tabi diyo sabir yarabb.Bugun cok kotu hissediyorum kendimi kalkinca sanki biri kulagima fisildadi gibi geldi yada ben ruya gordum "neden evlendin"diye sabah sabah aglamakli oldum.Belki de bugun adet gunun kesin geliyor hissediyorum ondan hassaslastim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?