Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba canım;
Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim.Yazdıklarını okuyunca dayanamadım resmen. :) Aşağı yukarı aynı şeyleri duyuyorum bende.Geçen yıl olumsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu beklemedeyiz.Tabi eşimin ailesi ameliyattan habersiz.Geçen yıl yaşadığım hamilelikten beri kayınvalidem sürekli benim kusurumu arıyor.Sürekli soruyor sende şu olmasın bu olmasın diye.Yapılan testlerde hiçbirşey çıkmadı diyorum ama yok sürekli beni doktora götürme derdinde yalan söylüyorum ya.En son eşimin testlerinde düşüklük olduğundan falan bahsetmeye başladık hani belki beni rahat bırakır diye ama hiç etkilenmedi çünkü inanmıyor.Tabi ben sorunlu ve hasta olabilirim ama onun biricik evladının sorunu olamaz.Kesinlikle kondurmuyor üzülmesin diye aklı çıkıyor nasıl olsa ben üzülsem sorun olmaz.Ya yazsam neler çıkar yazarken bile yaşıyorum sanki cümleler kopuk oluyor yazamıyorum.Diyeceğim yani seni çok iyi anlıyorum canım.Aslında bende çok iyi cevap veririm ama eşim incinsin istemiyorum zira pek sevgili kayınvalidem kırılmasın diye uğraştığı oğlunu en mahremimize soktuğu burnunla fazlasıyla kırıyor.Allah herkese inşallah gönlündekini nasip etsin.Rabbimden şifa diliyorum tüm bekleyenlere...

Çok üzüldüm canım. Sizlere destek olup umut vereceğine her şeyi daha da zorlaştırıyorlar. Allah herkese vicdan nasip etmemiş işte. Onlara en kısa zamanda merhamet ihsan etsin.

merhaba cnm...moralini yüksek tut...sayınız gzl yükselmi..hangi ilaçları kllndınız...kürlerde denedin mi. işallah ne aşılamaya ne tüp gerek klamadan hamile klırsın...

aa çok sevndim canm... inşallah mutluluğun bu AY sana bir süprizle devam edr ...gnc arginmax ilacıı doktor mu verdi ...kür olark ne kuldn..

vrikosel illeti her şeyi bozuyor..hızıda morfolojıyı de sayıyıda...hakkınızda hayırlısı olsun cnm..

Canim tesekkur ederim.. insallah bebek de fazla bekletmez bizi... ama onerdigim takviye vitamini mutlaka deneyin.. insallah hepimiz cok beklemeden kavusuruz meleklerimize...

canım sen o vitamini doktor tavsiyesiylemi kullandın yoksa kendin biyerde okudunda filan öylemi başladınız

canım senin eşin sigara içiyormu bu kınuda bi sorun filan oldumu sizde
benim eşim çok içiyor ne yapcam bilmiyorum beni hiç dinlemiyor ya

Merhaba arkadaşlar, biz de bu hafta emin olabilmek için 2. sperm testini yaptıracağız. bu arada önerdiğiniz gnc vitaminlerini de almayı planlıyorum . bunların fiyatı ne kadar bilgi verebilir misiniz.
bir de çakşır suyu kullanan arkadaşlar aktardan nasıl almak daha faydalı olur otunu mu suyunu mu ? otunu alsam nasıl kullanılıyor ? suyu kimyasal işlem görmüş yazanlar var o zaman bunun faydası yok mu kafam çok karıştı bana yardımcı olur musunuz?
bir de bu hafta sonu ahmet marankinin kürünü de yapmayı istiyorum.

Canim ben yine forumlarda okudum ve doktora danistim kullanin bitkisel vitamindir ve hic bi zarari olmaz demisti..

hımm anladım canım eczanedemi satılıyor
benim eşim önümüzdeki hafta sonu ameliyat olcak sence bende başlamalımıyım
başka ilaçlarda vercekmiş doktor

canım senin eşin sigara içiyormu bu kınuda bi sorun filan oldumu sizde
benim eşim çok içiyor ne yapcam bilmiyorum beni hiç dinlemiyor ya

Tatlim benim esim gunde 6-7 tane sarma sigara iciyordu.. icme dedikce de daha cok iciyordu.. bu arada esimin toplam sayisi 15 milyondan 150 milyona cikmis.. detaylari eve gidince yazarim..

merhaba canm.siz daha ameliyat olmamıştınız sanırım..ameliyattan olmayı düşünüyorsaız olduktan herşeyi deneyin bnce..çünkü biz ameliayyttan önce ne kadr kür ilaç kulandıysak fayda etmedi..pek kimsede de fayda etmiyor sanırım...

Tatlim benim esim gunde 6-7 tane sarma sigara iciyordu.. icme dedikce de daha cok iciyordu.. bu arada esimin toplam sayisi 15 milyondan 150 milyona cikmis.. detaylari eve gidince yazarim..

içiyordu derken canım ameliyattan sonra ya da öncesinde bıraktımı onu merak ettim
bizim sayı 25 milyon ancak morfoloji yüzde 5 canım ya

hımm anladım canım eczanedemi satılıyor
benim eşim önümüzdeki hafta sonu ameliyat olcak sence bende başlamalımıyım
başka ilaçlarda vercekmiş doktor

Canim doktor esimede ilac vermisti.. trental evicap.. ama arginmax ilac deil vitamindir.. mutalaka kullanin gnc lerde bulursun canim.. gnc de yetkili bayana durumumuzu anlattigimda gunde 6 tane kullanin 1 ayda etki eder testinizi yapip yanima gelin dedi.. gercektende oyle oldu sayi 10 kat artti..

150 milyona mı çıkmış..50 yazmıştın daha önce..çok sevnimm.. :)

yok canım henüz olmadık ameliyat, 2. testi bekliyoruz bizde hiç sperm çıkmadı azosperm ve ileri derecede varikosel solda 3 sağda 2 yada 1 di. bende geçen hafta keçi boynuzu kürüne başladım. bu hafta da bişeyler denemek istiyorum çok geç olmadan başlayalım 3 ay sonra etkisini gösteriyor diye. ben 1-2 hafta içinde ameliyat olmasını istiyorum eşimin , o biraz çekiniyor aslında ama benim üzüldüğümü görünce çok fazla kızamıyor normalde çok asabidir. bazen sinirleniyor içmicem yapmıcam ameliyat olmicam diyor ama ben çok istiyorum bebek

Yok tatlim hala iciyor :)) hic birakmadi.. morfolojiniz de cok kotu deil ki ama arginmax ile oda yukseldi bizde..

anladım canım kusura bakma bişey daha sorcam sana
nette satılan bu arginmax lar orjinalmi sence
ben senin dediğin gibi gnc diye bir yer görmedim çünkü

inşALLAH OLUR CANM..KÜRLERE FALAN BAŞLAMIŞSAN AMELİYATI DA BİRAN ÖNCE OLUN..ÇÜNKÜ AMELİYAT OLMADAN KÜRLER İLAÇALR PEK İŞE YARAMIYR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…