• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayenen öyle kndine toz kondurmak istemiyor...ewet ateşilı hastalık geçiren bnmkiydi...kaynanm işte babası götürmedi ondan spermleri düştü..evledinğinden beri de variksoeli başlamıl olmalı diyor..bnde madem kayınbbam götürmedi sen götürseydin dedin oku yazma var herügn de kendin için hastanedsin..ama takmıyor ...varikosel de evledğimizde başladıyda önce spermeri yerinde olsaydı sağlılı olaydı zaten varikoseli başlamadan şimdi anne olmutum dedim..ama işte o an susuyor sonra eskisi gib...
ahh şu sıgara illeti ...eşlerimizi kendine iyice çekmiş..siz daha ameliyat olmadınız yanılmıyorsan ameliyattan oldugunuz doktor da eşine söylesin...bnde ameliyat tan önce ço söyledim ama hiç takma ne alaka arkadaşalrım sofur sofur içyor onların çocuğu var diyor...sağlık lı insanın içmesiyle varikoseli olanın içmsi farklı diyordum sen içme ama nerde..ameliyat günü bıraktı ...kısa bir sürliğine diyorr...

Benim ki de hic oglunda olacagini sanmiyordu surekli bana diyordu hatta ameliyat olmasin ilac kullansin falan dedi yok dedim ilacla falan duzelmiyomus ya ameliyat olcak sansimizi denicez yada cocuk beklemiceksiniz dedim artik birgun.Sigaraya gelincede zikkimin kokunu ic diyesim geliyor bazen sigara yuzunden cok tartisiyoruz ama onlar dinlemiyor iste.Kaynanam bile ne dedi biliyormusun bi tanidiklari var adam asiri zayif habire cay kahve sigara dogru duzgun yemek yemez cok calisir ama 5 tane cocugu var sigarayla alakasi yok dyo ya sen ogluna destek olacagina ne diyosun be kadin.Bende dedimki herkesin vucudu farkli esimin bu durumda birakmasi lazim hem saglik acisindan da kotu diyorum sonra bana tabi tabi diyo sabir yarabb.Bugun cok kotu hissediyorum kendimi kalkinca sanki biri kulagima fisildadi gibi geldi yada ben ruya gordum "neden evlendin"diye sabah sabah aglamakli oldum.:43:Belki de bugun adet gunun kesin geliyor hissediyorum ondan hassaslastim.

Kizlarr esim kismetse yarin test yapacak sonuclari en erken cuma cikar heralde.. icimi korku sardi :(( insallah degerleri yukselmistir... sonucu alir almaz yazarim size..

Insallah yukselmistir cnm hemen yaz ogrenince bize.Guzel haberler duymaya ihtiyacim var benim.Allah yardimcimiz olsun

arkadaslar varikoselle bizde mucadele ediyoruz 1. derece oldugu icin ameliyet pek tavsiye edilmiyor..ingilizce forumlarin birinde bir bayan esinin testislerine buz torbasi tedavisi yaptigini yazmisti ve olumlu sonuc almislar boyle biseyi deneyen var mi aranizda? o bolgenin isisini dusurmek adina mantikli geliyor banada arada esime su sicak/soguk olan torbalardan veriyorum ya ustune koysun ya otursun diye...

arkadaslar varikoselle bizde mucadele ediyoruz 1. derece oldugu icin ameliyet pek tavsiye edilmiyor..ingilizce forumlarin birinde bir bayan esinin testislerine buz torbasi tedavisi yaptigini yazmisti ve olumlu sonuc almislar boyle biseyi deneyen var mi aranizda? o bolgenin isisini dusurmek adina mantikli geliyor banada arada esime su sicak/soguk olan torbalardan veriyorum ya ustune koysun ya otursun diye...

canım geçmiş olsun.. peki 1. derece varikosel sperm degerlerinize etkiledi mi?

Benim ki de hic oglunda olacagini sanmiyordu surekli bana diyordu hatta ameliyat olmasin ilac kullansin falan dedi yok dedim ilacla falan duzelmiyomus ya ameliyat olcak sansimizi denicez yada cocuk beklemiceksiniz dedim artik birgun.Sigaraya gelincede zikkimin kokunu ic diyesim geliyor bazen sigara yuzunden cok tartisiyoruz ama onlar dinlemiyor iste.Kaynanam bile ne dedi biliyormusun bi tanidiklari var adam asiri zayif habire cay kahve sigara dogru duzgun yemek yemez cok calisir ama 5 tane cocugu var sigarayla alakasi yok dyo ya sen ogluna destek olacagina ne diyosun be kadin.Bende dedimki herkesin vucudu farkli esimin bu durumda birakmasi lazim hem saglik acisindan da kotu diyorum sonra bana tabi tabi diyo sabir yarabb.Bugun cok kotu hissediyorum kendimi kalkinca sanki biri kulagima fisildadi gibi geldi yada ben ruya gordum "neden evlendin"diye sabah sabah aglamakli oldum.:43:Belki de bugun adet gunun kesin geliyor hissediyorum ondan hassaslastim.

günaydın canmmm..takma kafanı kaynannı diyecem ama insan ister istemez takıyor işte...eşin ameliyat olunca bırakmayı daha doğrusu ara vermeyi düşünmez mi...aman allahtan benım kaynanam da sıgaraya karşı ... aman herkesi birbiryle kıyaslamaları yok mu sanki bünyee aynı ..sanki sağlık aynı.... sigara her şeye kötü...ki biz yok kalbine kötü bırksın demiyoruz ki herkeste kalp var desinler.....çocuk için kötü diyoruzz bir süreç boyu ismesnler yeter...sonraa ne kadr içseler de umrumuzd deği...bizimki sigarayı bıraktığımı sanma değlrle düzelmezse içerim...ya da çocuk olunca içerim...bde çocuk olsunda ne kdr içersen iç diyorum..
neden evlendin diyee kendi kndine eziyet etme...bn de evlendim 3 yıl olacak o soruyu kendime sora sora şimdi sıkıntım sürekli mideme vuruyor..doktora gittim sinir hapı verdi sıkıntını alır dedi..uyuşturup bırakıyor kolumu kıpırdatanıyorum içince ...:( o adet günü yok mu...bn 1 hafta kala kndimle savaşıyorum sanki...olursan üzlmee kısmet bu y değilmiş demek ki... ALLAHIMMM SESİMİZİ DUYARDAAA BU SIKINTILI GÜNLERİ ATLATIR İNŞALLAH...

hoş geldin canm ..geçmiş olsun...varkoeliniz 1 dereceden olugu için ameliyat tavsiye edilmiyor dedin...değerlerniz kaç acaba...buz torbası hakında bi bilgim yok..

kizlarr esim kismetse yarin test yapacak sonuclari en erken cuma cikar heralde.. Icimi korku sardi :(( insallah degerleri yukselmistir... Sonucu alir almaz yazarim size..

inşallah değrleriniz yükselmiştir caımm ..iyi haberlerle gelirin umarımm..siz 30 nsanda ameliayt olmuştunuz..ilk testiniz mi yarın yapacağınızz..

zannediyorum ki eşim aylardır baktı bebek olmuyor kendi hastalığını araştırmaya koyulmuş. O zaman anlamış spermi etkilediğini. Ve bana yeni söyledi. şimdilerde ağrım var diyor.
Havuç suyu sıkıp içiriyorum her akşam bir bardak. Keçiboynuzuna yarın aç karnına başlatacağım inşallah canım.

hmmm..anladım siz amelityt olmamııştınız olmayı düşüyor mu.sayınız normaldı sanırım.doktorlar ne dedi..ağrısı için..ilerler mi acaba..inşallah faydasını görürsünz kürlerin..

Yok tatlim bu 2. Testimiz olacak. Herseye hazirlikli olmaya calisiyorum umarim uzulmem :(( hepimiz icin hayirlisi olsun insallah..

ameliyattan önceki değerlerniz nasıldı..ameliyattan sonraki ilk tetinzde değrler nasıl dı..canım kusura bakma blki yamzısındır ama tekrar yazar mısn..

ameliyattan önceki değerlerniz nasıldı..ameliyattan sonraki ilk tetinzde değrler nasıl dı..canım kusura bakma blki yamzısındır ama tekrar yazar mısn..

Tabii ki yazarim canim.. onceki test toplam sayi 12 milyon ileri hiz 0 morfoloji 6 idi. Sonraki test toplam sayi 15 milyon ileri hiz % 2 morfolojide % 7 olmustu cok az bi artis... insallah simdi normal degerlere yaklasmistir

Tabii ki yazarim canim.. onceki test toplam sayi 12 milyon ileri hiz 0 morfoloji 6 idi. Sonraki test toplam sayi 15 milyon ileri hiz % 2 morfolojide % 7 olmustu cok az bi artis... insallah simdi normal degerlere yaklasmistir

hmm ewet az bir artış ama olmamasından iyidir..inşALLAH ŞİMDİ YÜZÜNÜ GÜLDERECK BİR ARTIŞLA KARŞILAŞIRSINIZ..

hmmm..anladım siz amelityt olmamııştınız olmayı düşüyor mu.sayınız normaldı sanırım.doktorlar ne dedi..ağrısı için..ilerler mi acaba..inşallah faydasını görürsünz kürlerin..

inşallah canım.doktorlar bu tür kürleri reddediyor asla sperme etkisi yoktur diyor.

eşim karar verirsek hemen ameliyat olacak. benim ne düşündüğümü soruyo sürekli çünkü o da kararsız. sayı 40 milyona yakın.orta halli yani. netice de hastalık bu. zamanla kayıplara sebep olacak. zaten onca yıl umursamamış, artık adam akıllı tekrar muayene olmasını söylüyorum ama başka bir ile gitmek için izin lazım bakalım. imkansızlıkta çok zor kızlar. düşünün öyle bir yerde yaşıyorsunuz ki her doktordan,her üründen,vs. bir tek şansınız var. ya aldın ya öldün.... o kadar yani

üzülme canım. benimde eşimin annesi oğlunda bir şey çıkacak diye aklı çıktı.bana diyor ki ''çok ilaç kullanıyorsun sende kist yapmıştır,senin muayenelerin ne ki erkeklerin ki daha zor,oğlum hassatır üzülür,alt tarafı alttan ultrason bakarlar sana.''. sonra özel hastaneden sipermiogram sonuçlarını almayı bekliyorduk, bana dedi ki ''sonucu kötü çıkarsa ben asla inanmam güvenmem hastanelere, benim oğlumda hiç bir şey yok'' dedi.''çocuğum üzülmesin ben üzülürüm onun yerine'' dedi. o kadar incindim ki anlatamam. ben de bir insan evladıyım dedim içimden. onun annesi her şeyde yanımızda ona destekti ama ben hep tek başıma hissediyordum kendimi.
diyorum ki Rabbim hepimiz bir insandan geldik dünyaya. neden evladı yerine koyup büyüklük edemiyorlar. ben eşimin sonucu çok iyi olmasa bile kayınvalideme oğlunun sonuçlarının gayet iyi olduğunu söyledim.

Son düzenleme:
Back
X