- Konu Sahibi delinefsim
-
evet canım ameliyat olunması gerekiyorsa ilk ameliyat olmak lazım,daha sonra ilaç kür hatta aşılama ya datüp ne yapılacaksa ondan sonra yapılmalı ,ondan önce yapılanlar boşuna oluyor bizde ilaç kür kullandık ama etki etmedi...
hmmm... inş sizdede artış olur RABBİM herkesin gönlündekini verir inş eşime değerleri yğkseldi ama dr yinede takviye kullanmak istersen tribestan al dedi onuda kullanıyo şuan eşim..Canim bizimde mikro cerrahi ile yapilmadi ben oyle istedim ama biz kibrista yasiyoruz ve daha o yontemle ameliyat yapmiyorlarmis. Bizde cok korktuk ise yaramayacak diye ama bizde sizinki gibi artis olmadi cok az bi artis oldu
ya bu amelıyatta ne varda bukadar buyyutuluyo ben kurtaj oldum ınankı bundan daha kotu degıldr zaman hep bizim aleyhımızecok sıkıldım artk etfamdakılere dert anlatmaktan bıktım sürekli onu yapalım bunu yapalım demekten yoruldum.
arginmax ı devlet karşılıyor mu canım ne kadar ücreti? test sonucunuzu alır almaz yaz canım inş artmıştır...size bu ilacı doktor mu verdi?
canım ılac konusunda ben aynı soluyorum zaten doktordan kendısı ıstedı ilacları keciboynuzu kuru yap dıyo bana ama ben yapımyrum denedık cunku bı faydası olmadı amelıyat olsun butun herseyı yapcm
tatlım eşinde bir an once ameliyat olsun. dr um esımın son test sonuclarına gore 10 yılda 1 kere gebelık gercekleşebılır dedi. 6 aydır ilaç tedavısı yapıyoruz. ben zaten aşılama istemiyorum direk tup e gecmek istedim ama dr um once aşılama dıyor. canım cok sıkılıyor beklemekten o yuzden hemen tup u denemek ıstıyorum olacaksa hemen olsun :)))
Canim 10 milyonun altinda olmayinca asilama olmuyomus yazmissin.Eee bana da doktor dediki asilama sperm yikama yontemini onerdi direk acaba orda farkli burda faklimi dicem ama aynidir.esimin en fazla 6 milyon en dusuk 2 milyon cikti testleri.10 milyonun altinda olanlar nasil cocuk sahibi olcak ozaman yaa
Bende habire keciboynuzu kuru pekmezi vs veriyorum ama aynen sanmiyorum degisiklik olacagini tabi bellide olmaz sans belkide gorunen koy klavuz istemez.Su aralar oyle ruhum yorgun ki kur hazirlamayi bile biraktim useniyorum artik canim birsey istemiyor
sana yine 10 yil demis bizim cani doktor 15 yil dedi nasil aglamistim.Gerci adam napsin gercekleri soyluyo da gercekleri duymak agir geliyor bazen.Bana da hemen basla asilama denemeye dediler ben ameliyattan sonra 1 sene daha denemek istiyorum dogal yolla olmazsa oyle dedim sana kalmis bisey dedi
canım neden uzatıyorsunuz ameliyat olayını ?basit bi operasyon korkmayın.. eşin mi istemiyor? aynen valla her gün ayrı bi kişi çocuk soruyor bıktım usandım, eve gelene kadar çocuk sorusu sormayan olunca ohh bee diyorum yani...
Canim bana dr um 10 milyon olmasi lazim ki yikama isleminden sonra elimizde 5 milyon un ustunde ciksin sperm sayisi dedi gecen hafta asilama icin. Bende anlamadim ki her biri bisey diyor :) ama sen mutlaka ameliyattan sonra 1 yil bekle.. benim yasim cok musait deil bana gore :)) ben o yuzden beklemeyi istemiyorum ama tup e gececeksem zaten toplamda 8-9 ayi beklemis olacayim.. bende bu son 5 ay cok agladim ama simdi takmiyorum elbet olacak biraz gecikmelide olsa :) cocuk soranada biz dusunuyoruz ama cocuk simdilik bizi dusunmuyor, olmuyor diyorum. Ben uzulmuyorum. Onlar beni uzdugunu sanip kendileri uzuluyor :))))
of canım ya esim istiyo ama ailesi karsı anlıycan bu amelıyat işini cok buyuttuler ben anlatıyorum ama ne fayda bosuna
Canim ailesine ne ki? Onlara ne niye karisiyorlar? Biz ailesine bile soylemedik sabah gittik ameliyati olduk ogleden sonra da eve geldik. 6 ay oldu hala bilmiyorlar bizim ozel sorunumiz bu onlari dinlemeyin.. bos yere vakit kaybetmeyin canim..
Canim 10 milyonun altinda olmayinca asilama olmuyomus yazmissin.Eee bana da doktor dediki asilama sperm yikama yontemini onerdi direk acaba orda farkli burda faklimi dicem ama aynidir.esimin en fazla 6 milyon en dusuk 2 milyon cikti testleri.10 milyonun altinda olanlar nasil cocuk sahibi olcak ozaman yaa
of canım ya esim istiyo ama ailesi karsı anlıycan bu amelıyat işini cok buyuttuler ben anlatıyorum ama ne fayda bosuna
Canim ailesine ne ki? Onlara ne niye karisiyorlar? Biz ailesine bile soylemedik sabah gittik ameliyati olduk ogleden sonra da eve geldik. 6 ay oldu hala bilmiyorlar bizim ozel sorunumiz bu onlari dinlemeyin.. bos yere vakit kaybetmeyin canim..
aynen biz de söylemedik 4 ay geçti hala haberleri ...bence eşin istiyorsa gidin ameliyat günü alın,olun ameliyatınızı söylemeyin ne bilecekler ameliyat olduğunu...
ee evde dinlenme suresınde napcaz esim lokantada calısıyo aıle işi sonucta sızın esınız ne kadar dınlendı evde ???
ee evde dinlenme suresınde napcaz esim lokantada calısıyo aıle işi sonucta sızın esınız ne kadar dınlendı evde ???
Canim bana dr um 10 milyon olmasi lazim ki yikama isleminden sonra elimizde 5 milyon un ustunde ciksin sperm sayisi dedi gecen hafta asilama icin. Bende anlamadim ki her biri bisey diyor :) ama sen mutlaka ameliyattan sonra 1 yil bekle.. benim yasim cok musait deil bana gore :)) ben o yuzden beklemeyi istemiyorum ama tup e gececeksem zaten toplamda 8-9 ayi beklemis olacayim.. bende bu son 5 ay cok agladim ama simdi takmiyorum elbet olacak biraz gecikmelide olsa :) cocuk soranada biz dusunuyoruz ama cocuk simdilik bizi dusunmuyor, olmuyor diyorum. Ben uzulmuyorum. Onlar beni uzdugunu sanip kendileri uzuluyor :))))
kızlar asılama için yıkama sonrası kalan sperm sayısı onemlı. yıkama sonrası en az 5 mılyon sperm olması gerekıyo asılamann işe yaraması için kalıtelı spermler seciliyo tutma sansida %20 aklınızda bulunsun
o zaman tüp yapıyorlar işte en son çare tüp kalıyor canım...bizim de aşılama için hareket yetmiyor ama ameliyattan sonra değerler artıysa belki o zaman aşılama hatta normal bile olur...
Canim sizlerede gecmis olsun.. biz13 aylik evliyiz ilk ay hamile kaldim kimyasaldi bi daha olmadi. Proxeed plus bizde pek etkili olmadi Gnc arginmax kullaniyoruz testin sonuclarini sizle paylasirim umarim artis olur. Esimde varikosel 2. Dereceydi acik ameliyat yapildi biz kibris ta yasiyoruz ve burda cerrahi yontemle ameliyat yapilmiyor insallah basarili olmustur.
Buyuk ihtimal oyle sanirim canim tamda havalarin duzensiz oldugu mevsim.Insallah bi surprizle yanilirim ama sanmiyorum umidim yok hic
canım ılac konusunda ben aynı soluyorum zaten doktordan kendısı ıstedı ilacları keciboynuzu kuru yap dıyo bana ama ben yapımyrum denedık cunku bı faydası olmadı amelıyat olsun butun herseyı yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?