Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ılac konusunda ben aynı soluyorum zaten doktordan kendısı ıstedı ilacları keciboynuzu kuru yap dıyo bana ama ben yapımyrum denedık cunku bı faydası olmadı amelıyat olsun butun herseyı yapcm

annesi babası amelıyata karsılar bızde mikrocerrahı ıstıyoruz amelıyat olcaksa acıbademde olsun ıstıyolar bence doktor secımı daha onemlı nedr yanı. sımdı işte bi akrabadan doktor tavsıye alıcaz esiminde kafasını karstrdılar onları ıkna etmek zorundamıyız ya hayatımıza kımse mudahale etmesın ben kocama bısey olsun ıstermıyım

canım hosgeldın bende senın gıbı kımyasal gebelık yasadım sonra umutlu bekleyıs ama olmadı bı sene sonra bos gebelık gecrdım sonra asılama yaptrdım 4 ay once malesef tutmadı anladıkkı artık esım amelyat olmalı sizde ilaç tedavisinı deneyın derm ben asılamada kesın sonuc vermıyo sureklı beklemek zorunda kalıyoruz hanı bıkere dollenme oldu dıye asılama onermıstr doktorunuz

canım ılac konusunda ben aynı soluyorum zaten doktordan kendısı ıstedı ilacları keciboynuzu kuru yap dıyo bana ama ben yapımyrum denedık cunku bı faydası olmadı amelıyat olsun butun herseyı yapcm

canım ameliyattan once bızde denedık kecı boynuzu kurunu ama hıc bı işe yaramadı. Boşuna ugraşma ameliyatı olsun da ona gore yaparsın..

canım ameliyattan once bızde denedık kecı boynuzu kurunu ama hıc bı işe yaramadı. Boşuna ugraşma ameliyatı olsun da ona gore yaparsın..

dogru haklısın bende ole soluyorum sımmdı ilaçta kullanıyo artk bosverdm cok üstüne gıdıyomusum napayım anlamadım

tatlım eşinde bir an once ameliyat olsun. dr um esımın son test sonuclarına gore 10 yılda 1 kere gebelık gercekleşebılır dedi. 6 aydır ilaç tedavısı yapıyoruz. ben zaten aşılama istemiyorum direk tup e gecmek istedim ama dr um once aşılama dıyor. canım cok sıkılıyor beklemekten o yuzden hemen tup u denemek ıstıyorum olacaksa hemen olsun :)))

yanı artk insan garantcı olmak istıyo zaman kaybetmek yerıne yapılması gereken neyse o olsun

yanı artk insan garantcı olmak istıyo zaman kaybetmek yerıne yapılması gereken neyse o olsun

evet canım ameliyat olunması gerekiyorsa ilk ameliyat olmak lazım,daha sonra ilaç kür hatta aşılama ya da tüp ne yapılacaksa ondan sonra yapılmalı ,ondan önce yapılanlar boşuna oluyor bizde ilaç kür kullandık ama etki etmedi...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba;
yeni katıldım aranıza.1.5 yıldır evliyiz bende pko var;eşimdeyse sperm sayısı iyi fakat ileri hareketlilik sıfır yavaş olan 28. doktor doppler ultrasonda 3.1 lik varikosel olduğunu söyledi fakat kanımca varikosel elle daha iyi tespit ediliyormuş. sizce ille ameliyat mı yoksa ameliyatsız olur mu...inanın çok etkilendik bende pko olmasından dolayı hazırlıklıydık ama eşimdekini hiç beklemiyorduk. şimdilik keçiboynuzu pekmezine başladık umarım işe yarar.önerebileceğiniz başka şeyler var mı...

Canim gecmis olsun. Benim esimded de 3.1lik varikosrl vardi bizim de ileri hiz 0 di yavas olanda 10 du illede elle muayenede tespit edilecek diye bisey yok demisti doktor ve hic bosuna zaman kaybetmeden ameliyati onerdi ve 6 ay once ameliyat oldu esim.. ameliyat olmadan once hem keci boynuzu kuru hemde proxeed plus kullandi esim ama varikoseli ortadan kaldirmadan hic bi ise yaramadi kullandiklari..

bu arada canım ..ameliyat tarihini tam yazar mısn liste yapmışız seni ekliyelim...

17 temmuz da oldu toplam hareket:%33 du %51 e çıktı ileri hareket%21 di %32 ye cıktı hareketsiz %67 di %49 düştü morf:%5 di %7 ye çıktı bu arada geçen ay 5inde adet oldum bugün yarın olmam gerekiyor inş olmam...

Nerdeyse ayni durumumuz hamilelik var mi peki canim...

evet oldu ben yazdım keçiboynuzu pekmezi içir benım eşim ameliyatdan çıktı evde yataga yatırır yatırmaz eline taze fındık verdim kilo kilo yedi bide apitera(arısütü bal polen) alın çok faydalı bide doktorun eşime bi tavsiyesi vardı slip çamaşır giyceksin bundan sonra dedi bol değil ama.

arkadaşlarım hepinize selamlar ;

yardımınızı ihtiyacım var.

doktor eşimden tunll testi istemiş.daha önce yaptırmış olan var mı?

dna testi demiş açıklamasına...

biz iki dr gittik ilki ultrasyonla baktı varikosel dedi ikinci gittiğimiz varikoseli elle muayene yapılmadan ameliyat denmez demişti biz mikrocerrahi yontemi istiyorduk doktorumuz elle muayene sonucu gerek yok dedi varis cok ele geliyor normal cerrahi operasyonla yaptılar biz korkuyoduk sonuç iyi olmaz diye ama iyi gidiyor şükür..

Henuz yok tatlim ama degerlerde duzelme basladi haftaya ikinci testi yaptiracak esim.. bence ameliyatinizi olun sadece hiz da sorun var ise hamilelik daha cabuk olur. Bizim sayimizda cok dusuktu canim..

Allah hepimizn gönlüne göre versin...sanırım çare yok ameliyattan başka umarım bir an önce haamilelik haberlerini duyarız.eşimin durumunu halledersek bende ki pko tedavisine başlıyacaz;çok gergin ve zor bi süreç Allah kimseyi sınamasın bununla...

Canim bizimde mikro cerrahi ile yapilmadi ben oyle istedim ama biz kibrista yasiyoruz ve daha o yontemle ameliyat yapmiyorlarmis. Bizde cok korktuk ise yaramayacak diye ama bizde sizinki gibi artis olmadi cok az bi artis oldu

benim esimde de cifttarafliyidi doktor elle muayenede ameliyat gerek dedi ve 20 gun once mikrocerrahiyle ameliyyat etdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…