- Konu Sahibi delinefsim
-
canım benim doktor bizede ameliyat öncesi prooxeed plus verdi 3 ay kullandık ama maalesef değerlere hiç etki etmedi boşuna masraf ve zaman kaybı oldu...ilacı kendiniz mi aldınız yoksa doktor mu verdi? bence ameliyattan sonra için o ilaçları anladığım kadarıyla varikosel varsa ilk varikoselden kurtulmak lazım daha sonra ilaç içilmeli çünkü o ilaç baya etkili ilaç ama bizim sorunumuz olduğu için ameliyat öncesi etki etmedi...
hayırlı olsu yeni üyeliğin..ewet yükselme ihtimali var biliyorum..zaten inanmasam eşimi ameliyata ikna etmezdim...nasip...ewet ameliyatn mikrocerrahi olmasına özen göserin canm..ailesi ameliyat olmasına mı yoksa mikrocerrahi olmamamsına mı karşı çıktı..
Arkadaşlar merhabalar.. Aylardır sızı takıp edıyorum. Ben 1 yıl once kımyasal gebelik yasadım.. Daha sonra eşımde varıkosel oldugunu ogrendik toplam sayı 12 milyon, ileri hızlı % 0 ve morfolojı % 6 ydı ve 30 nısanda ameliyat oldu. Ameliyattan sonra 3 ay proxeed plus, e vitamini kullandı ve ilk testımızı yaptırdık. Degerlerde pek değişiklik olmadı toplam sayı 15 milyon ileri hızlı % 2 morfolojıde %7 olmustu. Asılamaya bıle yetecek kadar artıs olmadı. Proxeed plus ı bırakıp gnc argınmax kullanmaya basladık. Doktor ilaç olarak trentali ekledi. 10 gun sonra ikinci testi yapacak eşim.. Yıne bır artıs olmadıysa ben tup bebek yaptırmayı istiyorum ama doktorum once asılama deneyelım dedi... İnsallah hepimiz için hayırlı sonuclar alırız..
canım ılac konusunda ben aynı soluyorum zaten doktordan kendısı ıstedı ilacları keciboynuzu kuru yap dıyo bana ama ben yapımyrum denedık cunku bı faydası olmadı amelıyat olsun butun herseyı yapcm
canım ameliyattan once bızde denedık kecı boynuzu kurunu ama hıc bı işe yaramadı. Boşuna ugraşma ameliyatı olsun da ona gore yaparsın..
canım hosgeldın bende senın gıbı kımyasal gebelık yasadım sonra umutlu bekleyıs ama olmadı bı sene sonra bos gebelık gecrdım sonra asılama yaptrdım 4 ay once malesef tutmadı anladıkkı artık esım amelyat olmalı sizde ilaç tedavisinı deneyın derm ben asılamada kesın sonuc vermıyo sureklı beklemek zorunda kalıyoruz hanı bıkere dollenme oldu dıye asılama onermıstr doktorunuz
tatlım eşinde bir an once ameliyat olsun. dr um esımın son test sonuclarına gore 10 yılda 1 kere gebelık gercekleşebılır dedi. 6 aydır ilaç tedavısı yapıyoruz. ben zaten aşılama istemiyorum direk tup e gecmek istedim ama dr um once aşılama dıyor. canım cok sıkılıyor beklemekten o yuzden hemen tup u denemek ıstıyorum olacaksa hemen olsun :)))
yanı artk insan garantcı olmak istıyo zaman kaybetmek yerıne yapılması gereken neyse o olsun
arkadaşlar merhaba;
yeni katıldım aranıza.1.5 yıldır evliyiz bende pko var;eşimdeyse sperm sayısı iyi fakat ileri hareketlilik sıfır yavaş olan 28. doktor doppler ultrasonda 3.1 lik varikosel olduğunu söyledi fakat kanımca varikosel elle daha iyi tespit ediliyormuş. sizce ille ameliyat mı yoksa ameliyatsız olur mu...inanın çok etkilendik bende pko olmasından dolayı hazırlıklıydık ama eşimdekini hiç beklemiyorduk. şimdilik keçiboynuzu pekmezine başladık umarım işe yarar.önerebileceğiniz başka şeyler var mı...
bu arada canım ..ameliyat tarihini tam yazar mısn liste yapmışız seni ekliyelim...
Canim gecmis olsun. Benim esimded de 3.1lik varikosrl vardi bizim de ileri hiz 0 di yavas olanda 10 du illede elle muayenede tespit edilecek diye bisey yok demisti doktor ve hic bosuna zaman kaybetmeden ameliyati onerdi ve 6 ay once ameliyat oldu esim.. ameliyat olmadan once hem keci boynuzu kuru hemde proxeed plus kullandi esim ama varikoseli ortadan kaldirmadan hic bi ise yaramadi kullandiklari..
kızlar bu 3 aylık bekleme suresınde siz kendınız ıcın neler yapıyorsunuz eslerimizde duzelme oldumu bizlerde hazırlıklı olalım dımı iltihap olmaması lazım yumurttalrımız kalıtelı olmalı kurler deneneyelım hamılelıge engel ne varsa yok edelım dua edelım meryem suresını okuyalım bırbırımıze destek olalım yoksa usenıyorum ben
Nerdeyse ayni durumumuz hamilelik var mi peki canim...
Canim gecmis olsun. Benim esimded de 3.1lik varikosrl vardi bizim de ileri hiz 0 di yavas olanda 10 du illede elle muayenede tespit edilecek diye bisey yok demisti doktor ve hic bosuna zaman kaybetmeden ameliyati onerdi ve 6 ay once ameliyat oldu esim.. ameliyat olmadan once hem keci boynuzu kuru hemde proxeed plus kullandi esim ama varikoseli ortadan kaldirmadan hic bi ise yaramadi kullandiklari..
Henuz yok tatlim ama degerlerde duzelme basladi haftaya ikinci testi yaptiracak esim.. bence ameliyatinizi olun sadece hiz da sorun var ise hamilelik daha cabuk olur. Bizim sayimizda cok dusuktu canim..
biz iki dr gittik ilki ultrasyonla baktı varikosel dedi ikinci gittiğimiz varikoseli elle muayene yapılmadan ameliyat denmez demişti biz mikrocerrahi yontemi istiyorduk doktorumuz elle muayene sonucu gerek yok dedi varis cok ele geliyor normal cerrahi operasyonla yaptılar biz korkuyoduk sonuç iyi olmaz diye ama iyi gidiyor şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?