- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
arkadaşlar merhaba;
yeni katıldım aranıza.1.5 yıldır evliyiz bende pko var;eşimdeyse sperm sayısı iyi fakat ileri hareketlilik sıfır yavaş olan 28. doktor doppler ultrasonda 3.1 lik varikosel olduğunu söyledi fakat kanımca varikosel elle daha iyi tespit ediliyormuş. sizce ille ameliyat mı yoksa ameliyatsız olur mu...inanın çok etkilendik bende pko olmasından dolayı hazırlıklıydık ama eşimdekini hiç beklemiyorduk. şimdilik keçiboynuzu pekmezine başladık umarım işe yarar.önerebileceğiniz başka şeyler var mı...
arkadaşlarım hepinize selamlar ;
yardımınızı ihtiyacım var.
doktor eşimden tunll testi istemiş.daha önce yaptırmış olan var mı?
dna testi demiş açıklamasına...
benim esimde de cifttarafliyidi doktor elle muayenede ameliyat gerek dedi ve 20 gun once mikrocerrahiyle ameliyyat etdi
Tatlim ne buldumsa yedirdim ama kisa sureli 2 hafta bal polen arisutu propolis karisimi, 1 ay caksir koku tozu bal polen pekmez karisimi, 1 ay q 10 coenzym ama artik vermiyorum o kadar cok vitamin destegi aliyor ki doktorum dalga gecti insandan fil mi yaratmayi dusunuyorsun diye :))) bende sadece gunde 6 tane arginmax bi tane antioksidan bisy haftada 3 defa e vitamini ve cinko bi tane ilac olarak trental 2 gun oncede l-carnitini basladim ama hafta da bi iki caksir karisimini da veriyorummmm uffff yazmaktan yoruldummm :))))) bunlari 3 ay icinde yaptim bi ise yarasalar barii...sağol canımm.. vaeikosel in hepsi alınmışmı..brde yorumlarda okudugum kadarıyla daha 6 7 ay olmuş aeliyat olalı..zaten ilk 6 bekleme süresi..bu sürede gebelik olabilir ama 6 sonunda daha yüksek şansınız..bitkisel olarak herhangi kür fln kullanıyor musun..
o zaman tüp yapıyorlar işte en son çare tüp kalıyor canım...bizim de aşılama için hareket yetmiyor ama ameliyattan sonra değerler artıysa belki o zaman aşılama hatta normal bile olur...
selamalr canımm..hayır hiç yapmadık ...ama okudugum kadrıyla Bazen sperm sayısal olarak normal olsa dahi çeşitli etkiler nedeniyle kısmi veya tam dejenerasyon gösterebilir, bu test ile böyle bir durumun varlığı belirlenebilir ...
merhaba canım..gçmiş olsun..ne zamn ameliyat oldunuz..tarih olarak..birde değerleriniz nasıl..ameliyat tarıhını yazarsan senin de listeye ekliyeyim..
merhaba canım nasılsın?
belki hatırlıyorsundur...eşim azospermiden sprem çıkışı olup varikosel saplatanım ameliyat olmayıp bekleyenlerdendim.
doktor 3 ay vermişti eğer olmazsa gelin demişti.tabiki bir tedavi sürecemizi oldu.
inanılmaz bir şey oldu 7 milyondan 130 milyona spremler çıktı.biz varikosel ameliyatı olalım mı diye düşünürken....
diğer değerlerde fena değil sadece morfoloji %1 doktor bu hiç değişmedi.ameliyatlık bir durum görmüyorum demiş doktor bu değerlerle...
ama demiş benim için eşiniz normal yoldan olmasını beklemek istemeyebilir o zaman tüp bebeğe geçiş olabilir demiş.
aşılamayı demeden ya da eşim anlamadı.
yazdığım bu testi yapın bu göre hafta sonuda benimle yani eşinle gel demiş doktor karar verelim...
ben heyecanladım ne beklerken neler oluyor biz ameliyat olcak beklicem sanıyordum.
başka bir senaryo oluşmaya başladı birazda endişelim senin ve diğer arkadaşlarımda görüşlerini almak isterim.
yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Canim gecmis olsun.. ne kullandiniz da bu kadar guzel artis oldu.. ama bence tup icin beklemelisin sayi arttikca saglikli spermler de artabilir...
merhaba canım nasılsın?
belki hatırlıyorsundur...eşim azospermiden sprem çıkışı olup varikosel saplatanım ameliyat olmayıp bekleyenlerdendim.
doktor 3 ay vermişti eğer olmazsa gelin demişti.tabiki bir tedavi sürecemizi oldu.
inanılmaz bir şey oldu 7 milyondan 130 milyona spremler çıktı.biz varikosel ameliyatı olalım mı diye düşünürken....
diğer değerlerde fena değil sadece morfoloji %1 doktor bu hiç değişmedi.ameliyatlık bir durum görmüyorum demiş doktor bu değerlerle...
ama demiş benim için eşiniz normal yoldan olmasını beklemek istemeyebilir o zaman tüp bebeğe geçiş olabilir demiş.
yazdığım bu testi yapın bu göre hafta sonuda benimle yani eşinle gel demiş doktor karar verelim...
ben heyecanladım ne beklerken neler oluyor biz ameliyat olcak beklicem sanıyordum.
başka bir senaryo oluşmaya başladı birazda endişelim senin ve diğer arkadaşlarımda görüşlerini almak isterim.
Tatlim ne buldumsa yedirdim ama kisa sureli 2 hafta bal polen arisutu propolis karisimi, 1 ay caksir koku tozu bal polen pekmez karisimi, 1 ay q 10 coenzym ama artik vermiyorum o kadar cok vitamin destegi aliyor ki doktorum dalga gecti insandan fil mi yaratmayi dusunuyorsun diye :))) bende sadece gunde 6 tane arginmax bi tane antioksidan bisy haftada 3 defa e vitamini ve cinko bi tane ilac olarak trental 2 gun oncede l-carnitini basladim ama hafta da bi iki caksir karisimini da veriyorummmm uffff yazmaktan yoruldummm :))))) bunlari 3 ay icinde yaptim bi ise yarasalar barii...
doktor yazmıştı proexx plus yanlış yazmış olabilirim adını...
klomen kullandı.
keçiboynuzu kürü.
bol incir ceviz fındık baden meyve sebze kuzu eti nohut ....
yüzme yürüyüş böyle sıraya koyduk hepsini...
inan şaşkınlık içindeyim ben.biz ameliyat tarihi almaya gitmiştik varikosel için beklemeyi aklıma kalbime yazmıştım bile.
şimdi endişe içindeyim bilmediğim başka bir yol oldu ...iyi oldu şükürler olsun ama ne yapsak???
%1 lik morfoloji düşündürücü böyle hamile kalan mı bilmiyorum...tüm değerlerde değişme var ama bunda tek tık oynamadı.
yeme beslenme çok önemli gerçekten takviye ilaçlarda...inşh bunlara dikkat edip sizinde yükselir.
canımmm inşALLAH EMEKLERİN BOŞA ÇIKMAZZ...test yaptınız mı yad ane zman yaptırmayı düşünüyorsunz..
merhaba canım nasılsın?
tesekkur ederim esim 15 ekimde ameliyat oldu hatta kurban bayrami gunu biz hastanedeydik esimin degerleri 2 milyondu bu arada yaklasik 2 aydir esime kurler de uyguluyorum
canim bu hafta sonunda yaptirmayi dusunuyoruz sonuclari yazarim sizede..
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın direk muhabbete girmiş gibi oldum
bende 1 yıldır bekliyorum ve en sonunda eşim doktora gitti
sol tarafta varikosel teşhisi koydu
5 milyon sperm
ancak morfoloji bozuk kızlar
100 de 5 sağlam dedi sadece
varikosel ameliyatı ile morfoloji düzelebilir dedi şu an normal gebelik şansı yok gibi bişey dedi
sizler ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?