- Konu Sahibi delinefsim
-
jonguil ben busrakoc sen naptın test yaptrdınızmı sonuc ne merak edıyroum???bizim ameliyat daha bellı degıl ıyı bı doktor bulmamız gerekıyomus
Arkadaşlar merhabalar.. Aylardır sızı takıp edıyorum. Ben 1 yıl once kımyasal gebelik yasadım.. Daha sonra eşımde varıkosel oldugunu ogrendik toplam sayı 12 milyon, ileri hızlı % 0 ve morfolojı % 6 ydı ve 30 nısanda ameliyat oldu. Ameliyattan sonra 3 ay proxeed plus, e vitamini kullandı ve ilk testımızı yaptırdık. Degerlerde pek değişiklik olmadı toplam sayı 15 milyon ileri hızlı % 2 morfolojıde %7 olmustu. Asılamaya bıle yetecek kadar artıs olmadı. Proxeed plus ı bırakıp gnc argınmax kullanmaya basladık. Doktor ilaç olarak trentali ekledi. 10 gun sonra ikinci testi yapacak eşim.. Yıne bır artıs olmadıysa ben tup bebek yaptırmayı istiyorum ama doktorum once asılama deneyelım dedi... İnsallah hepimiz için hayırlı sonuclar alırız..
yok canım yaptıramadık doktor gitmiş ..ilçe de oturuyoruz il e gitmek için bekliyoruz işte ne zaman gideriz belli değil...evet canım doktor çok önemli bi de hangi yöntem ile yaptığını sorun..mutlaka mikrocerrahi yöntemm ile ameliyat olun...
aslında bız o doktorda karalıydk mıkrocerrahı yontemle yapmıyomus oyuzden vazgectk sımdı doktor arastrması yapıyoruz bakalım buarada esim proxeed plusa basladı amelıyattan once bı yararı olurmukı
hmmm haklısın canım..geçmiş olsunn canımm..
canm ben busrakoc yenı uyelık aldım emin ol degerler yukselcek demıstm ya tanıgım amelıyat oldu dıye onunda cok yukselmıs bıraz sabır artk. bızde sımdı istanbulda amelıyat olmayı dusunuyoruz mıkrocerrahı ıle amelıyat yapmıyomus gittğimiz doktor bıraz cekındık vazgectık bıde zateen aılesı karsı cıktı mıllet onu dedı bılmem ne işte herkes aynı durumu yasıyo mutlaka
Sagolasin canim benim.Vucudum iyice dengesizlesti agrilar gelip gidiyo bazen daha 6 gun de var anlamadim noluyor kasiklarima batma adet agrisi gibi biseyler oluyorum dinlenince kendimi sicak tutunca geciyor hayirlisi insallah
Canim dr um asilama olmasi icin ml de en az 10 milyon olmasi gerektigini soyledi bizim 7 bucuk milyon.. bi de yasim 32 daha fazla beklemek istemiyorum :) ama moralimife bozmuyorum elbet bende hamile kalacagim sizde moralinizi yuksek tutun..geçmiş olsun canım...dur canım daha ameliyat olalı 6 7 ay olmuş? morfolojiniz güzel sayılılır canım...ikinci testinizin sonucunu yaz cannım..bu arada bildiğim kadarı ile sayı 10 milyon ve üstü olunca aşılama oluyor...
Canim dr um asilama olmasi icin ml de en az 10 milyon olmasi gerektigini soyledi bizim 7 bucuk milyon.. bi de yasim 32 daha fazla beklemek istemiyorum :) ama moralimife bozmuyorum elbet bende hamile kalacagim sizde moralinizi yuksek tutun..
Arkadaşlar merhabalar.. Aylardır sızı takıp edıyorum. Ben 1 yıl once kımyasal gebelik yasadım.. Daha sonra eşımde varıkosel oldugunu ogrendik toplam sayı 12 milyon, ileri hızlı % 0 ve morfolojı % 6 ydı ve 30 nısanda ameliyat oldu. Ameliyattan sonra 3 ay proxeed plus, e vitamini kullandı ve ilk testımızı yaptırdık. Degerlerde pek değişiklik olmadı toplam sayı 15 milyon ileri hızlı % 2 morfolojıde %7 olmustu. Asılamaya bıle yetecek kadar artıs olmadı. Proxeed plus ı bırakıp gnc argınmax kullanmaya basladık. Doktor ilaç olarak trentali ekledi. 10 gun sonra ikinci testi yapacak eşim.. Yıne bır artıs olmadıysa ben tup bebek yaptırmayı istiyorum ama doktorum once asılama deneyelım dedi... İnsallah hepimiz için hayırlı sonuclar alırız..
Canim sizlerede gecmis olsun.. biz13 aylik evliyiz ilk ay hamile kaldim kimyasaldi bi daha olmadi. Proxeed plus bizde pek etkili olmadi Gnc arginmax kullaniyoruz testin sonuclarini sizle paylasirim umarim artis olur. Esimde varikosel 2. Dereceydi acik ameliyat yapildi biz kibris ta yasiyoruz ve burda cerrahi yontemle ameliyat yapilmiyor insallah basarili olmustur.hoş geldin canımm..öncelikle geçimş olsun..İNŞALLAH EN KISA ZAMNDA HAYIRLI HABERLERİNİ BKLERİZ..ne zamndan beri çocuk düşünüyorsunuz..birde umutsuzluğa kapılma bizim sayımız 1 milyon..45 gün önce ameliyat olduk..henüz test yapmadık..bize doktr proxed plus kulanmamızı istiyecekti ama daha sonra onun sadece vitamin ilacı faln oldunu söyledi ...önce bize arimidex diye bir hormon ialcı verdi..bakalım 1.5 ay sonra test yapacaz..bzde 2.5 yıldır çocuk düşünüyorz..amliyat oldugumuzdan beri umudumuz var..3 ay içinde sayınızda 3 milyon..morfolajı %1 hızınızda 2 artmış blki az ama yinede gelişme oluyor..tkrar test yapınca onun sonucu da inşallah daha çok artış olmuştur ve aşılama ve ya tüpe geek klmaz..seni de vrikoselde ameliyat olanların listesine ekliyecem..RABBİM HEPİMİZN HAKKINDA HAYIRLISI VERİR VERİR..VE İNŞALLAH BİRAN ÖNCE MUCİZE LERİMZE KAVUSURUZ..
geçmiş olsun canım...dur canım daha ameliyat olalı 6 7 ay olmuş? morfolojiniz güzel sayılılır canım...ikinci testinizin sonucunu yaz cannım..bu arada bildiğim kadarı ile sayı 10 milyon ve üstü olunca aşılama oluyor...
Canim sen baska bir topikte arginmax kullanan var mi diye sormustun biz kullaniyoruz ve onumuzdeki hafta test yapacak esim arginmax in faydasini o zaman anlariz. Sonuclar cikar cikmaz size yazarim arginmax yaninda sabahlari 1 tane phychonol kullaniyor esim antioksidan olarak.
arginmax ı devlet karşılıyor mu canım ne kadar ücreti? test sonucunuzu alır almaz yaz canım inş artmıştır...size bu ilacı doktor mu verdi?
Canim biz kibrisliyiz ve kibris ta yasiyoruz. Burada devlet karsilamiyor cogu seyi ki bunlar vitamin tr de de karsilamiyorlar. Bizde fiyati daha ucuz burada 80 lira gecen ay ankaraya gitmistim orada 112 liraydi. Bir kutuda 90 tane var gunde 6 tane iciliyor 15 gun gidiyor kutusu. Pahali ama proxeed plus in yari fiyati. Doktora danisarak kullanmaya basladik proxeed bizde ise yaramadigi cin bunu deniyoruz. Sonuclari alir almaz yazarim tabii sonuclara gore sizde karar verirsiniz. Ama doktorun bisey vermesini beklemeyin mutlaka takviye kullanin canim. Iyilesme suresini kisaltabiliriz belki..
6 ay duzenli kullanilmasi gerekiyormus ama gnc de yetkili bayan 1 ayda etkisini gorursunuz dedi onumuzdeki hafta 1 bucuk ay olacak kullanali artis olup olmadigini gorecegiz. Esinede arginmax in ilac olmadigini ve her saglikli erkegin bile kullanmasi gerektigini anlat canim belki fikri degisir. Benim garibim ne versem iciyor :))peki bu ilacı ne kadar kullanmak gerekiyor? evet bende takviye bir şeyler kullanmak istiyorum ama eşim, doktor vermediği için kullanmak istemiyor...
6 ay duzenli kullanilmasi gerekiyormus ama gnc de yetkili bayan 1 ayda etkisini gorursunuz dedi onumuzdeki hafta 1 bucuk ay olacak kullanali artis olup olmadigini gorecegiz. Esinede arginmax in ilac olmadigini ve her saglikli erkegin bile kullanmasi gerektigini anlat canim belki fikri degisir. Benim garibim ne versem iciyor :))
belki soğuk almışsın dır ondan olabilir..bnde soğuk aldıgmda 10 gün kalsa bile olacağıma dair ağrılar geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?