Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
direkt ameliyat olun canım ,doğru demiş doktorunuz...fakat varikosel olduğunu kesin anlayın daha sonra gerçekten varikosel varsa beklemeden ameliyat olun derim...

canım msjı düzelttim ben ya yanlış yazmışımda pardon
25 milyon sperm diyecektim
sayılar iyi basmamış
canım başka bir doktora daha gidecek eşim bugün tanıdık birine
birde o bakacak sanırım
morfolojiye etkisi olurmu tam emin değilim ben açıkçası

canım çok sağol tüp bebek için değil tahililer...
tunnel diye bir test dna asını araştırmak içinmiş.doktor ısrarla normal yollla olmasını bekleyin diyor ama hanımlar beklemek istemez o yüzden testin sonucuna göre hafta sonu gelin konuşalım demiş.
varikosel var ileri derecede değişr mi değerle bilmiyorum.ben tüp bebek sürecine hemen başlamak istemem.
kapam çoook karıştı.morfolojiyi nasıl artıracağımı bilemiyorum sayısı hareket iyi de.ilerisi %10 yavaş hareket %20 olmuş.

ilerisi %10 yavaş hareket %20 olmuş.
ilk ve 2 .testimizde yoktu hiç...3.testte %5 ileri -%10 yavaş dı.
bende tüp bebeği hemen düşünemdim ama beklemek varikosel var değişirmi ne olur azospermiden biz buraya kadar..
kafama karıştı biraz.

başka senaryo derken yani doktor tüp yapmak için gerekli tahliller mi istemiş? bu arada sayınız çok iyi, morfolojiyi arttırmak lazım...

tüp bebek için değil
spermi dna sını araştırmak için tunnel sperm testi istedi cnaım.
herşeyi yaptım yeme - içme takviye ilaç daha ne yapabilirim morfoloji için?

merhaba canım hoş geldinn...eğer gerçekten varikosel varsa şimdiye kadr boşuna bklemişsin..hemn ameiyat olun.10 yıldır bkliyorum deimşsin normal yolla olsa şmdiye kadr olurdu zaten..yine RABBİM OLACAĞI ZAMN VERİR..ama ameliyat gerekiyorsa hemn olun.. sayınız zaten yüksek...sadece morfolajı ...RABBİM YARDIMCINIZ OLSUNN...

canım çok teşekkür ederim
eşim yıllardır doktora gitmeyi reddetti o yüzden bunca zaman bekledik
varikosel olduğunuda daha yeni öğrendik zaten
neyapalım herşey nasip işi
zor bir ameliyat dedğil olarak biliyorum
birde morfolojiyle ilgisi varmı varikoselin

canım bizim ki varikosel yünüden 13 milyon 5 milyon 1 milyon 500 bin arası ürekli değişiyordu...sizinki değişir mi iblmem...doktor bkleyin demiş dedin..ne kadr bklemenizi istiyor...biliyorum bklemez çok zor insan bir an önce olmasını istiyor..ama sen büyük kısmını atlatmışsın..doktor bkleme süresi az sa bkle bnce ...birde braz araştır morfolajı yükselten bitkisel ilaçlar faln kulln..bn karkim k 9 diye bir bitkisel su duydum..sayıda ..hızda ve morfolajı de etkili olutor ..bizim gittiğim bitkiselcide yoktu.. netten sipariş ettim bugun..onu da braz deniyeceğim..deniyen bir kişinin yorumunu gördm..faydası nı görmüşler..bakalım sende braz daha araştır bnde ..morfolojı sadece blki normal yolla hamile kalırsın...

anladın canm...varikosel varsa sayıda inmeler çıkmalar oluyor..hızı düşüyor..ve morfolajıyı de etkiliyor....ameliayt evet basit bir ameliyat ama özen gösterilmesi gerekiyor..onun için iyi bir doktr ve mikrocerrahi ile olun..sadece 2 3 gün dinlnmesi yeterli ..1 hafta kadrda oturup kalkarken dikkat edr o kdr..eşn ameliyat konusunda ne diyorr..

canım morfolojiye etkisi var daha önce ameliyat olanların artışı oldu hamile kalanlarda oldu...hiç beklemeyin elle tespit edildiyse varikosel hemen gün alıp ameliyatınızı olun.. mutlaka mikro cerrahi olun!

eşim sıkıntı yapmadı canım olurum dedi
canı kıymetli değil Allahtan
biz daha ilk kez test yaptırdık inme çıkma olup olmadığını bilemiyorum
mikrocerrahi dediğin ne canım ben bu konuyu çok araştırmadım daha bilgi sahibi değilim o yüzden
birde besin takviyesi olması gerekiyormuş sanırım
bu koudada yazabilirsen çok sevinirim

tüp bebek için değil
spermi dna sını araştırmak için tunnel sperm testi istedi cnaım.
herşeyi yaptım yeme - içme takviye ilaç daha ne yapabilirim morfoloji için?[/QUOTE]

canım valla eğer varikosel varsa ondan sonra morfoloji düzelir heralde zaten zor düzelen bir şey olduğu için ama ameliyat öncesi doktor proxeed plus vermişti morfoloji sorunumuz vardı ,belki de hala var...o yüzden

canım morfolojiye etkisi var daha önce ameliyat olanların artışı oldu hamile kalanlarda oldu...hiç beklemeyin elle tespit edildiyse varikosel hemen gün alıp ameliyatınızı olun.. mutlaka mikro cerrahi olun!

anladım canım da bu mikro cerrahi nedir onu çözemedim

anladım canım da bu mikro cerrahi nedir onu çözemedim

tatlım açık ameliyatı doktor kendi eliyle yapıyor, mikro cerrahi yöntem mikroskop ile yapıyor yani hata şansı nerdeyse sıfır...damarları mikroskop ile görüyor ama açık ameliyatta gözüyle görebildiği kadarını yapıyor...

mikrocerrahi: mikroskopla yapılıyor ...özen gösterilmesi gerektiği için mikrocerrahi daha iyi...keçi boynuzu kürü...pekmezini...fındık fıstık..çakşır suyu..bunu gibi bitkisel kürlerde dene..

hımm analdım canım o zaman doktora sormak lazım bunu
çok sağol canım
devlet hastanelerinde mikrocerrahi varmıdır sence

mikrocerrahi: mikroskopla yapılıyor ...özen gösterilmesi gerektiği için mikrocerrahi daha iyi...keçi boynuzu kürü...pekmezini...fındık fıstık..çakşır suyu..bunu gibi bitkisel kürlerde dene..

canım çakşır otunu çok içti eşi
keçiboynuzuuda tabiii
fındık fıstık ta yedirdim
denedim yani hepsini ama ameliyattan sonra yine yaparım
havuç suyu çok iyi geliyor diye okumuştum birde
mikrocerrahiyi anladım canım şimdi sağolun
canım birde ne kadar zamanda spermlerde artış yada düzelme oluyor

hımm analdım canım o zaman doktora sormak lazım bunu
çok sağol canım
devlet hastanelerinde mikrocerrahi varmıdır sence

var canım 1 kuruş bile ödemeden oluyorsun..biz devlet hastanesinde olduk ameliyatımızı 1 gün sonra taburcu olduk..isteğe göre ameliyat günü de çıkabiliyorsun ama bir gün hasatanede kalırsanız eşiniz için iyi olur sürekli serum taktıkları için ağrı sızı hissetmez...

Son düzenleme:

anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için
cidden çok faydalı oldu eksik olma

anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için
cidden çok faydalı oldu eksik olma

canım ameliyat olduktan 3 ay sonra değerlerde artış var mı yok mu diye test yaptırabilirsiniz ama ameliyatın tam olarak etki edip etmediğini anlamak için 6 ay sonra çağrıyor doktorlar...ameliyatın şansı şu %75 değerlerde artış % 5 düşme %20 değerlerin aynı kalma ihtimali var...gebelik şansı%40 canım.. bilgin olsun. .ameliyattan önce normal yolla olma ihtimali yokken ameliyat olduktan sonra %40 a kadar yükselebiliyor bu şansın...

Son düzenleme:

anladım canım çok iyi bir yüzde bu
umarım herkes için hayırlısı olur herşeyin
bilmediklerimi öğrendim sizden çok teşekkür ederim
hakkınızı helal edin

çok teşekkür ederim canım sanada bilgi verdiğin için
hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…