- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
aslında değler yükseliyor da ben de sabır kalmadı(en son sayı 31milyon, hız %20,morfoloji %2 di)
çok umut verici bi yükseliş yoksa tüp, bir daha bu hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. tabi tüpte de olmama ihitmali var
aslında değler yükseliyor da ben de sabır kalmadı(en son sayı 31milyon, hız %20,morfoloji %2 di)
çok umut verici bi yükseliş yoksa tüp, bir daha bu hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. tabi tüpte de olmama ihitmali var
canım sonuçları bize yaz olur mu?? inş değerleriniz normale dönmüştür...
tabi yazıcam canlarım. doktor bana eşin ameliyat olduysa sen biseneyi göze al demişti. ben ağustosta gitmiştim. yapmayalım tüp dedi.bekle acele etme dedi ama ben her ay kötü oluyorum(((
üzülmekten başka hastalıklarım çıkacak diye korkuyorum
tabi yazıcam canlarım. doktor bana eşin ameliyat olduysa sen biseneyi göze al demişti. ben ağustosta gitmiştim. yapmayalım tüp dedi.bekle acele etme dedi ama ben her ay kötü oluyorum(((
üzülmekten başka hastalıklarım çıkacak diye korkuyorum
olmaz canım çakışır suyuda İÇİR günde 3 defaatamam canım ... normal sütle balı karıştırıp veriyorum bunlar olmaz mı:))
HAYIRL I OLSUN CAINMM ÇOK SEVİNDİM...RABBİM KUCAĞINA ALDIGIN GÜNLERİ DE GÖSTERİR İNŞallALLAH SANA...SİZİN Kİ VARİKOSEL MİYDİ..DEĞERLERNİ YAZAR MISIN CANIM..
olmaz canım çakışır suyuda İÇİR günde 3 defaa
sayı:3 milyon
ileri hareket:%5
morfoloji:%0
tüm isteyenlere biran önce versin yavrularını rabbim inşallah.
ben belkerim de etraftakiler olmasaydı. sabah servise biniyorum millet çocuğunun gece ne yaptığını anlatıyor, işe gidiyorum işte aynı konular ,bayramda seyranda akraba görmek istemiyorum, yine soracaklar diye üzülüyorum. yalan söylemeyi sevmiyorum ama mecburen düşünmüyoruz diyorum.offf boğulacak gibi oluyorum((
yaa bu değerlerle hamile kaldın demek ne güzel valla bize umut oldun canım...hayırlı olsun, allah kucağına almayı nasip etsin...
ALLAH razı olsun kızlar çok saolun RABBİM taz vakitte sizede yaşatsın inşallaah bu duyguyu hayırlısıyla ama 41 gün meryem suresini okuyun nolursunuz ben çok inanarak okudum RABBİM mucizemi gönderdi sizde okuyunrabbim nasip ediyors oluyor işte...RABBİM HAYIRLI İLE KUCAĞINA ALDIGIN GÜNLERİ DE GÖSTERİR..ÇOK SEVNDİM CANIMM YA..DARISI HEPİMİZN BAŞINA...
canım hayırlı olsun, bu değerlerle hamile kalman çok güzel. destek olarak ne kullanmıştınız?
ben belkerim de etraftakiler olmasaydı. sabah servise biniyorum millet çocuğunun gece ne yaptığını anlatıyor, işe gidiyorum işte aynı konular ,bayramda seyranda akraba görmek istemiyorum, yine soracaklar diye üzülüyorum. yalan söylemeyi sevmiyorum ama mecburen düşünmüyoruz diyorum.offf boğulacak gibi oluyorum((
canım ılk oncelıkle cok gecmıs olsun benım esımde varıkosel amelıyatı oldu amelıyattan once hamıle kalamıyordum
esım amelıyat oldu 2 ay sonra ben ılk cocuguma hamıle kalmıstım..
canım ılk oncelıkle cok gecmıs olsun benım esımde varıkosel amelıyatı oldu amelıyattan once hamıle kalamıyordum
esım amelıyat oldu 2 ay sonra ben ılk cocuguma hamıle kalmıstım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?