Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım pazartesi resmi tatil galiba...29 ekim den dolayı...pazartesi tatil olmasaydı bizde test yaptıracaktık ama maalesef o gün için hastaneler randevu vermiyor... gelişmeleri bizlere yaz canım..

esim illa pazartesı dıyo uzatıyo sankı ne kadar sansızım ya yazarım hemen sonucları

esim illa pazartesı dıyo uzatıyo sankı ne kadar sansızım ya yazarım hemen sonucları

çarşamba günü gidin canım ...eşine buradaki güzel örnekleri okut canım...ben eşime okuttum kendi de merak etti bian önce doktora gitmek için kendi 3 doktora gitti peşini bırakmadı...zaman kaybetmeyin canım , biz 3 ay kaybettik maalesef:S

jongülüm ben gebeyimmmm test yaptım 2 çizgi çıktı 4.5 da dr.a gitçem gelince yine yazarım sana inanamıyorummmm rüyaa gibi ALLAHIM YARABBİM sanada nasip etsin arkadaşım mucize resmen yaşadığım tüp bebekte %60 demişlerdi

ayyy canım benim çok sevindim ...kasım da tüp yaptıracaktın tüpe gerek kalmadan mı hamile kaldın ya ne güzelllllllllllllllllll....bizlere de dua et canım...gelişmeleri yazarsın....

ayyy canım benim çok sevindim ...kasım da tüp yaptıracaktın tüpe gerek kalmadan mı hamile kaldın ya ne güzelllllllllllllllllll....bizlere de dua et canım...gelişmeleri yazarsın....

yaa inanamıyorum arkadaşım ben 41 meryem suresini okudum bitirdim test yapptım hamileyim hemen başla sende oku 41 gün meryem suresine her gün okuycaaan ALLAHım sana tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallaaah ve tüm istiyenlere...yazarım arkadaşımm

çok sevindim canımm....tüpe gerek kalmadı daha ne olsun ya...bende bi ara Meryem suresini okumaya başladım ama hergün bi kere okuman lazımmış bir iki gün okuyamayınca kaldı...

çok sevindim canımm....tüpe gerek kalmadı daha ne olsun ya...bende bi ara Meryem suresini okumaya başladım ama hergün bi kere okuman lazımmış bir iki gün okuyamayınca kaldı...

yeniden başla okumaya adetliykende ya eşin okusun yada bana yaz ben okurum senin yerine

yeniden başla okumaya adetliykende ya eşin okusun yada bana yaz ben okurum senin yerine

tamam canım okuyacağım inş..en yakın zaman da bizlerde böyle güzel haberler alırız...tesbih dua falan yaptım ama allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak, beklemek lazım...

Son düzenleme:

yihhuuusuper bir haber bu nihayet icimizden birisi daha hamile.Duydukca boyle haberler umut oluyor.cok sevindim canim senin adina darisi bizlere

Hisarbuselik bir de ameliyat tarihiniz kullandiginiz ictiginiz yaptiginiz ne varsa yazarsan sevinirim canim

Hisarbuselik bir de ameliyat tarihiniz kullandiginiz ictiginiz yaptiginiz ne varsa yazarsan sevinirim canim

canım onun eşinde varikosel vardı ama eşi ameliyat olmadı, ikinci çocuklarını istiyorlardı, tüp yaptıracaktı gerek kalamadı şükür hamile kaldı...

canım onun eşinde varikosel vardı ama eşi ameliyat olmadı, ikinci çocuklarını istiyorlardı, tüp yaptıracaktı gerek kalamadı şükür hamile kaldı...

himmm:44:bak iste olacagi zaman oluyo demek ki yada esinin durumu bizimkiler kadar kotu degil yani benim ki kadar bence sizin sayilar da kotu degil canim sen yakinda hamile kalacaksin gibime geliyor

himmm:44:bak iste olacagi zaman oluyo demek ki yada esinin durumu bizimkiler kadar kotu degil yani benim ki kadar bence sizin sayilar da kotu degil canim sen yakinda hamile kalacaksin gibime geliyor

canım keşke sadece sayı önemli olsa öyle değil ki hızımız kötü bizim ... ilerleme yavaş zaten şu ayağı havaya dikme olayı bizim gibi hızı düşük olanlar için,hız az olduğu için çok az ilerliyor ama ayağı havaya dikince biraz daha hızlanmasına katkı sağlıyormuşuz...onların sperm değerleri aklımda değil canım ama ona rağmen 2.çocuğuna hamile kalabildi allahın takdiri işte ol demesi yetiyor..

jongül eşine arı sütü bal propolis karışımı yedir eczanelerde var benim eşim 1 ay yedi 2. yi yerken ben hamile kaldım deneyinnn

canım bende bazen iltihap oluyor oldugu zamn soğan kürü yapıp içiyorum..bide eşim ameliyat olalı 1 ay oldu 3 ay oldugun o doktora gidecek bnde gidecem tekrar hormon testi faln yapacan..gerekrse vitamın de kullanırım..

HAYIRL I OLSUN CAINMM ÇOK SEVİNDİM...RABBİM KUCAĞINA ALDIGIN GÜNLERİ DE GÖSTERİR İNŞallALLAH SANA...SİZİN Kİ VARİKOSEL MİYDİ..DEĞERLERNİ YAZAR MISIN CANIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…