-
- Konu Sahibi delinefsim
varikoseli olup ameliyat olmadan hamile kalan hiç yokmu ya her geçen ay umudum azalıyor..
varikoseli olup ameliyat olmadan hamile kalan hiç yokmu ya her geçen ay umudum azalıyor..
vardır elbette ...ama hamile kalma olasılığını yükseltmek için ameliyat olunması daha iyi. olur..sizde de mi varikosel var..değrleriniz nasıol..
canım benim varikosel tarihli listemizi baş sayfaya koyabilir misin?? kaybolup duruyor başta olursa daha iyi olmaz mı:))
keşke olsa eşim ama ameliyat lafını bile ettirmiyo ben olsam hemen olurum ameliyat yapçak bişeyim yok bizim toplamda sayı 30 milyon ileri hzlı %66 mafroloji %2
keşke olsa eşim ama ameliyat lafını bile ettirmiyo ben olsam hemen olurum ameliyat yapçak bişeyim yok bizim toplamda sayı 30 milyon ileri hzlı %66 mafroloji %2
baş sayfaya nasıl konulacağını bilmiyorum canımm..
13 ay oldu deniyoruz eşim klomen evitap ve zinco kullanıyor 1 aydır 3 ay kullan gel dedi doktor ameliyat dedi aia eşim olmak istemediği için ilaç verdi.
13 ay oldu deniyoruz eşim klomen evitap ve zinco kullanıyor 1 aydır 3 ay kullan gel dedi doktor ameliyat dedi aia eşim olmak istemediği için ilaç verdi.
canım en baş sayfaya git orda mesaj düzeltme paneli var alt tarafta sağ da yazıyor olmalı...sonra kopyala yapıştır yaparsın...
belki düzelir ilaçla canım sizin sorununuz çok yok zaten allahın izni ile zamanı gelince inş olur canım...
canım birde karkim k9 bitkisel bir aroatik su var..onu netten araştır bnde almayı düşünüyorum ..sperm sayısınıa ve hızına çok etkili oluyor muş..bnde sipariş verecem..
Herkse merhaba,
Ben dün itibariyle regl oldum. bu aya ait de bütün umutlarım suya düştü
bu saha eşim tekrar test verdi, saat 3 te alıcağız sonuçları. şubatta ameliyat olmuştu. ben de kadın doğum doktoruma gidicem aynı saatlerde randevum var. galiba tüpe geçeceğiz , ben artık dayanamıyorum. yaşım 32. bakalım eğer doktor da sonuçlara göre tüp derse ana başlıcam bu ay. umarım tüp için doğru bir tarih olmuştur, bugün adetimin 2.günü. hiç bilmiyorum prosedürleri.. benden böyle siz ne alemdesiniz?
tamam cnm bi araştraym ben onu ama yararlı olcak die yanlş bişey yapmaktanda korkuyorum.
( inşallah sonuçlarınız güzel çıkar kardeşim..değerleniz çok düşük mü..şbattan sonra hiç test yaptınız mı..
bnde dün regl oldum..2 ay sonra bizde kontrole gideceğiz..bakalım hyırlısı.