Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok canım sıkılıyor bu konuyu aklımdan cıkaramıyorum başka bişeye odaklanamıyorum napıcam belirsiz boşluktaym

varikoseli olup ameliyat olmadan hamile kalan hiç yokmu ya her geçen ay umudum azalıyor..

var canım,dün arkadaş yazmış buraya hisarbuseliğin eşinde varikosel vardı ama şimdi ikinci çocuğuna hamile...ameliyat olursanız daha iyi olur ama düşük tehlikesi falan olmuyormuş...

vardır elbette ...ama hamile kalma olasılığını yükseltmek için ameliyat olunması daha iyi. olur..sizde de mi varikosel var..değrleriniz nasıol..

canım benim varikosel tarihli listemizi baş sayfaya koyabilir misin?? kaybolup duruyor başta olursa daha iyi olmaz mı:))

keşke olsa eşim ama ameliyat lafını bile ettirmiyo ben olsam hemen olurum ameliyat yapçak bişeyim yok bizim toplamda sayı 30 milyon ileri hzlı %66 mafroloji %2

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

keşke olsa eşim ama ameliyat lafını bile ettirmiyo ben olsam hemen olurum ameliyat yapçak bişeyim yok bizim toplamda sayı 30 milyon ileri hzlı %66 mafroloji %2

kaç yıldır istiyordunuz çovcuk? canım sizin değerlerle normal yolla bile olur gibi ama bi arkadaş vardı minel diye onun eşinin değerleri de böyle sizin gibi iyiydi eşi ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldı...ameliyat, hamile kalmanı hızlandırır...

13 ay oldu deniyoruz eşim klomen evitap ve zinco kullanıyor 1 aydır 3 ay kullan gel dedi doktor ameliyat dedi aia eşim olmak istemediği için ilaç verdi.

13 ay oldu deniyoruz eşim klomen evitap ve zinco kullanıyor 1 aydır 3 ay kullan gel dedi doktor ameliyat dedi aia eşim olmak istemediği için ilaç verdi.

belki düzelir ilaçla canım sizin sorununuz çok yok zaten allahın izni ile zamanı gelince inş olur canım...

canım birde karkim k9 bitkisel bir aroatik su var..onu netten araştır bnde almayı düşünüyorum ..sperm sayısınıa ve hızına çok etkili oluyor muş..bnde sipariş verecem..

Herkse merhaba,
Ben dün itibariyle regl oldum. bu aya ait de bütün umutlarım suya düştü :KK43:
bu saha eşim tekrar test verdi, saat 3 te alıcağız sonuçları. şubatta ameliyat olmuştu. ben de kadın doğum doktoruma gidicem aynı saatlerde randevum var. galiba tüpe geçeceğiz , ben artık dayanamıyorum. yaşım 32. bakalım eğer doktor da sonuçlara göre tüp derse ana başlıcam bu ay. umarım tüp için doğru bir tarih olmuştur, bugün adetimin 2.günü. hiç bilmiyorum prosedürleri.. benden böyle siz ne alemdesiniz?

Herkse merhaba,
Ben dün itibariyle regl oldum. bu aya ait de bütün umutlarım suya düştü :KK43:
bu saha eşim tekrar test verdi, saat 3 te alıcağız sonuçları. şubatta ameliyat olmuştu. ben de kadın doğum doktoruma gidicem aynı saatlerde randevum var. galiba tüpe geçeceğiz , ben artık dayanamıyorum. yaşım 32. bakalım eğer doktor da sonuçlara göre tüp derse ana başlıcam bu ay. umarım tüp için doğru bir tarih olmuştur, bugün adetimin 2.günü. hiç bilmiyorum prosedürleri.. benden böyle siz ne alemdesiniz?

:KK43:( inşallah sonuçlarınız güzel çıkar kardeşim..değerleniz çok düşük mü..şbattan sonra hiç test yaptınız mı..

bnde dün regl oldum..:KK43: 2 ay sonra bizde kontrole gideceğiz..bakalım hyırlısı.

tamam cnm bi araştraym ben onu ama yararlı olcak die yanlş bişey yapmaktanda korkuyorum.

bnde ilk gördüğümde biraz saçma budum ama bazı yorumarda faydasına rastlayınca biraz rahatladı içim..birde bitkisel bir su ..bitkisel oldugu için almayı düşünüyorum..

:KK43:( inşallah sonuçlarınız güzel çıkar kardeşim..değerleniz çok düşük mü..şbattan sonra hiç test yaptınız mı..

bnde dün regl oldum..:KK43: 2 ay sonra bizde kontrole gideceğiz..bakalım hyırlısı.

aslında değler yükseliyor da ben de sabır kalmadı(en son sayı 31milyon, hız %20,morfoloji %2 di)
çok umut verici bi yükseliş yoksa tüp, bir daha bu hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. tabi tüpte de olmama ihitmali var

X