Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aslında değler yükseliyor da ben de sabır kalmadı(en son sayı 31milyon, hız %20,morfoloji %2 di)
çok umut verici bi yükseliş yoksa tüp, bir daha bu hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. tabi tüpte de olmama ihitmali var

değerleriniz güzelmiş..doktor ne diyecek bakalım..tüp bebek önerdi mi hiç..

aslında değler yükseliyor da ben de sabır kalmadı(en son sayı 31milyon, hız %20,morfoloji %2 di)
çok umut verici bi yükseliş yoksa tüp, bir daha bu hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. tabi tüpte de olmama ihitmali var

canım sonuçları bize yaz olur mu?? inş değerleriniz normale dönmüştür...

canım sonuçları bize yaz olur mu?? inş değerleriniz normale dönmüştür...

tabi yazıcam canlarım. doktor bana eşin ameliyat olduysa sen biseneyi göze al demişti. ben ağustosta gitmiştim. yapmayalım tüp dedi.bekle acele etme dedi ama ben her ay kötü oluyorum(((
üzülmekten başka hastalıklarım çıkacak diye korkuyorum

tabi yazıcam canlarım. doktor bana eşin ameliyat olduysa sen biseneyi göze al demişti. ben ağustosta gitmiştim. yapmayalım tüp dedi.bekle acele etme dedi ama ben her ay kötü oluyorum(((

ocak ayına kadar bekle demişti, bakalım bugün ne diyecek?

tabii canım her hastalığın başı strese dayanıyor...bence 1 - 2 ay daha bekleyebilirsiniz dur bakalım eşinin değerleri çıksın bi belki düzelmiştir...

ben belkerim de etraftakiler olmasaydı. sabah servise biniyorum millet çocuğunun gece ne yaptığını anlatıyor, işe gidiyorum işte aynı konular ,bayramda seyranda akraba görmek istemiyorum, yine soracaklar diye üzülüyorum. yalan söylemeyi sevmiyorum ama mecburen düşünmüyoruz diyorum.offf boğulacak gibi oluyorum:KK43:((

tamam canım ... normal sütle balı karıştırıp veriyorum bunlar olmaz mı:))
olmaz canım çakışır suyuda İÇİR günde 3 defaa
HAYIRL I OLSUN CAINMM ÇOK SEVİNDİM...RABBİM KUCAĞINA ALDIGIN GÜNLERİ DE GÖSTERİR İNŞallALLAH SANA...SİZİN Kİ VARİKOSEL MİYDİ..DEĞERLERNİ YAZAR MISIN CANIM..

sayı:3 milyon
ileri hareket:%5
morfoloji:%0

ben belkerim de etraftakiler olmasaydı. sabah servise biniyorum millet çocuğunun gece ne yaptığını anlatıyor, işe gidiyorum işte aynı konular ,bayramda seyranda akraba görmek istemiyorum, yine soracaklar diye üzülüyorum. yalan söylemeyi sevmiyorum ama mecburen düşünmüyoruz diyorum.offf boğulacak gibi oluyorum:KK43:((

aynı durum bizde de öyle canm..sürekli doktora gidin niye olmuyor dyorlar..:KK43:inşALAH EN KISA ZAMNDA OLURDA BUNARIN HEPSİNİ UNTURUZZ..

bugün eşim test yaptı ve ameliyatın sekizinci ayında değerler bir öncekine göre düşük çıktı. sayı 18 milyon ,hareketlilik %14
kadın doğum doktorum bu değerlerin 2-3 ay sonra da çok yükseleceğini sanmam dedi ve tüp bebek önerdi. ben de kabul ettim bu durumu ve bu ay tüp bebeğe başlayacağız.

yaa bu değerlerle hamile kaldın demek ne güzel valla bize umut oldun canım...hayırlı olsun, allah kucağına almayı nasip etsin...

rabbim nasip ediyors oluyor işte...RABBİM HAYIRLI İLE KUCAĞINA ALDIGIN GÜNLERİ DE GÖSTERİR..ÇOK SEVNDİM CANIMM YA..DARISI HEPİMİZN BAŞINA...
ALLAH razı olsun kızlar çok saolun RABBİM taz vakitte sizede yaşatsın inşallaah bu duyguyu hayırlısıyla ama 41 gün meryem suresini okuyun nolursunuz ben çok inanarak okudum RABBİM mucizemi gönderdi sizde okuyun
canım hayırlı olsun, bu değerlerle hamile kalman çok güzel. destek olarak ne kullanmıştınız?

saol canımm...eşime arı sütü bal propolis karışımı yedirdim her sabah aç karnına,keçi boynuzu pekmezi içti günde 3 defa bide çakışır suyu içti oda günde 3 defa 2. ayda hamile kaldım darısı hepinizin başına inşallaaaah YARABBİİİİM

Yaa valla ne bu bizim cektigimiz kendi derdimiz yetmiyormus gibi bir de insani strese sokuyolar biseyde diyemiyosun.Bende sirf oyuzden insan icine girmek istemiyorum kaciyorum hep kaynanamlarla durdugum icin surekli onlarla biyerlere arkadaslarina gitmek zorunda kaliyorum.Konusulan laflari az cok tahmin ediyosunuzdur.Daha erken diyorum evleneli 3 sene olmus bak bilmem kimde korunmus olmamis simdi bisuru tedavi parasi harciyolarmis vs.Gecenler de bebek gormeye gittik yeyni dogum yapan birine ayni lafi yemin ediyorum 10 kez falan demislerdir.Kucagima cocuk falan vermeye calisiyolar zorla ve ben aglamakli zor tuttum kendimi eve geldim hungur hungur gizlice:KK43:ahh ahh yok yok anlamiyolar yok

canım ılk oncelıkle cok gecmıs olsun benım esımde varıkosel amelıyatı oldu amelıyattan once hamıle kalamıyordum

esım amelıyat oldu 2 ay sonra ben ılk cocuguma hamıle kalmıstım..:KK16:

Varikosel kazazedeleri nerdesiniiizzz yaaa kimsenin sesi solugu cikmiyo.Herkes nerelerde?Bir bizmi kaldik yaa varikosel sorunu olan insallah hepinizin kocisleri duzelmistirde ondan yazan olmuyordur.Hamile olan yok muuuuu sesimi duyan yokkk muuuuuu????:KK52:

X