Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu durumda olup hamile kalan varmı acaba...

ne demek elbette düşünüyorum.güzel şeyler yazılsınm istiyorum hep.

3 ay doldu malesef birşey yok bugün hastalandım

yapacak birşey yok 28/30 gibi doktora gidip yeniden değerlerine bakılacaz ona göre ameliyat olunacak.

bakalım canım

canım benim üzülme inş bu ay olmadıysa diğer aylar olsun yeter ki olsun da fazla bekletmeden tabii...bu arada 28 ekim doktorlara tatil sanırım 29 ekimden dolayı eğer tatil olmasaydı o gün doktora gitme durumumuz vardı ama randevu alınmıyor o gün için:SS

canım sizin konsantrasyon düşük,morfoloji de en az %4 olması lazım çok kötü değil ama değerleriniz ileri hızlınız çok iyi...burada o kadar değeri düşük kişilerin yazısını okudum ki sizin değerler yanında çok iyi kalıyor mesela bizim değerin yanında...ameliyat olmadan şansınız var bence bu değerlerle hamile kalan çok var...

inş olur eşimi ameliyata ikna etmem çok zor ama beklemekte çok zor çok üzgünüm. 1 oldu .3 ay

merhaba arkadaşlar yok mu güzel haberler, gelişmeler çok sessiz kaldı topiğimiz...ah birileri çıksa hamile dese de neşelensek :))

merhaba arkadaşlar yok mu güzel haberler, gelişmeler çok sessiz kaldı topiğimiz...ah birileri çıksa hamile dese de neşelensek :))

MERBAHA CANIM...ewet sesizleşti biraz ...ben malasef dünn yine hayal kırıklığına uğradım...inşALLAH en kısa zamnda sadece hamilelik haberlerimizi paylaşırızz...

kızlar bu 3 aylık bekleme suresınde siz kendınız ıcın neler yapıyorsunuz eslerimizde duzelme oldumu bizlerde hazırlıklı olalım dımı iltihap olmaması lazım yumurttalrımız kalıtelı olmalı kurler deneneyelım hamılelıge engel ne varsa yok edelım dua edelım meryem suresını okuyalım bırbırımıze destek olalım yoksa usenıyorum ben

iltihap için soğan kürü yapanlar var canım...ben folik asit kullandım 3 ay boyunca canım bıraktım...beslenmeme dikkat ediyorum...et tavuk balık yemiyordum onları yemeye başladım benim için çok büyük bi şey bu:))sizin ameliyat tarihiniz belli mi canım?doktora gittiniz mi?

canm pazartesı doktora gtcez ozaman bellı olcak ama amelıyat derse hemen olcak bakalım nasip

canm pazartesı doktora gtcez ozaman bellı olcak ama amelıyat derse hemen olcak bakalım nasip

canım pazartesi resmi tatil galiba...29 ekim den dolayı...pazartesi tatil olmasaydı bizde test yaptıracaktık ama maalesef o gün için hastaneler randevu vermiyor... gelişmeleri bizlere yaz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…