Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canım...varikosel ameliytı olduktan sonra tekrar tahlil falan yaptınız ..varikoseli tam almışlar mı..bazen hepsini alamıyorlar.birde mikrocerahi ile mi oldunuz..

teşekkürler canım.aslında biz 6 ayda düzelme olmayıca tüp bebek yaptırdık ama olmadı malesef.1 yıl geçsin öyle önümüze bakalım dedik.sayıda iyi bir artış olmayınca tekrar muayene olmaya karar verdik.izmirde iyi bir ürolog arıyoruz önerin varsa sevinirim.ameliyatımız açık ameliyattı buarada.:KK50:

canım inş söylediğin gibi kalıcı değildir ve düzelir.ama hala anlamıyorum5-6 ayda nasıl böyle düştü değerler.tek tesellim bu düştüğü gibi yükselir diyrum ama hayırlısı tabi.inş ameliyat iyi geçmiştir.izmir de iyi bir doktor arıyoruz önerin var mı?hep dualarımdasınız kızlar.inş arka arkaya gelecek iyi haberlerimiz...:21:

canım benim ben izmir de yaşamıyorum bilmiyorum orda ki hastaneleri ...inş değerleriniz en yakın zaman da yükselir doktor size vitamin ilacı falan verdi mi?

canım benim ben izmir de yaşamıyorum bilmiyorum orda ki hastaneleri ...inş değerleriniz en yakın zaman da yükselir doktor size vitamin ilacı falan verdi mi?

canım biz de mersindeyiz ama eşim ara da izmire gidiyor ondan izmir istiyorum.doktor ilaç vermedi ama eşim proxeed plus ve keçi boynuzu kullanıyor 2 aydır.inş yükselir değerler.1 ay için de tekrar teste gidecek eşim.:KK19:

1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık çocuk istiyoruz eşim de 3 ay önce çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu şükür doktorumuzu iyi seçmişiz dün sperm testi yaptırdık ve sonuçlarımız çok iyi çıktı hareketli sperm oranı düşüktü şuan baya düzelme var bugün doktor artık tamam dedi herşey yoluna girmiş iş sizde mutlu haberlerinizi bekliyoruz dedi inş. RABBİM tüm isteyenlere bizde dahil yaşatsın bu duyguyu. ama 3 ay içinde eşim arı sutu bal pole keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu,ceviz,fındık ,fıstık,meyve yedi bol bol bide tüm sevenlerimizin dualarıyla inş şimdi bekliyoruz RABBİM sevindirir inş.:KK19:

1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık çocuk istiyoruz eşim de 3 ay önce çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu şükür doktorumuzu iyi seçmişiz dün sperm testi yaptırdık ve sonuçlarımız çok iyi çıktı hareketli sperm oranı düşüktü şuan baya düzelme var bugün doktor artık tamam dedi herşey yoluna girmiş iş sizde mutlu haberlerinizi bekliyoruz dedi inş. RABBİM tüm isteyenlere bizde dahil yaşatsın bu duyguyu. ama 3 ay içinde eşim arı sutu bal pole keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu,ceviz,fındık ,fıstık,meyve yedi bol bol bide tüm sevenlerimizin dualarıyla inş şimdi bekliyoruz RABBİM sevindirir inş.:KK19:

canım merhaba...benim eşimde 3 ay önce sol taraflı ameliyat oldu...bizim de hareket sorunumuz var...ameliyat öncesi ve sonrası değerlerinizi yazar mısın?? valla bize böyle güzel haberler umut oluyor kendi değerlerimizle kıyaslama yapıyoruz...

teşekkürler canım.aslında biz 6 ayda düzelme olmayıca tüp bebek yaptırdık ama olmadı malesef.1 yıl geçsin öyle önümüze bakalım dedik.sayıda iyi bir artış olmayınca tekrar muayene olmaya karar verdik.izmirde iyi bir ürolog arıyoruz önerin varsa sevinirim.ameliyatımız açık ameliyattı buarada.:KK50:

ben izmirde oturmuyorum ki..inşALLAH karşınıza iyi bir doktor çıkar ..doktorda çok önmli..ilk gittiğine hemen ameliat olmasın eşim.biz antep ve urfa arasında 7 tane dğeiştrdik..en sonunda gitimğiz içime sindi ona yatırdık ameliyatımızı...iniALLAH EN KISA ZAMNDA İYİ HABERLERİNİ ALIRIZZ..

1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık çocuk istiyoruz eşim de 3 ay önce çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu şükür doktorumuzu iyi seçmişiz dün sperm testi yaptırdık ve sonuçlarımız çok iyi çıktı hareketli sperm oranı düşüktü şuan baya düzelme var bugün doktor artık tamam dedi herşey yoluna girmiş iş sizde mutlu haberlerinizi bekliyoruz dedi inş. Rabbim tüm isteyenlere bizde dahil yaşatsın bu duyguyu. Ama 3 ay içinde eşim arı sutu bal pole keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu,ceviz,fındık ,fıstık,meyve yedi bol bol bide tüm sevenlerimizin dualarıyla inş şimdi bekliyoruz rabbim sevindirir inş.:KK19:

merhaba canım hoş geldin...rabbim hepimizn yardımcısı olur inşallah..bizde yaklaşık bir ay önce ameliyat oldu eşim..bizimde değrlerimiz özelikle sayımız çok düşük..dewğerleri yaxar mısın..en kısa zamnda hayırlı haberlerini de bkleriz inşallah..

1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık çocuk istiyoruz eşim de 3 ay önce çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu şükür doktorumuzu iyi seçmişiz dün sperm testi yaptırdık ve sonuçlarımız çok iyi çıktı hareketli sperm oranı düşüktü şuan baya düzelme var bugün doktor artık tamam dedi herşey yoluna girmiş iş sizde mutlu haberlerinizi bekliyoruz dedi inş. Rabbim tüm isteyenlere bizde dahil yaşatsın bu duyguyu. Ama 3 ay içinde eşim arı sutu bal pole keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu,ceviz,fındık ,fıstık,meyve yedi bol bol bide tüm sevenlerimizin dualarıyla inş şimdi bekliyoruz rabbim sevindirir inş.:KK19:

bu arada canım ..ameliyat tarihini tam yazar mısn liste yapmışız seni ekliyelim...

merhaba kızlar benm eşimde yakın zamanda ameliyat olucak inş bunca cabama karsı.doktorumuza karar verdık ama doktor amelıyat dermı sizce esimn sperm sonuclarını yazaym sızde bı degerlendırme yapın olurmu ??

say cok degişiyo 15 milyn 6 mılyon 10 mılyon ileri hareketli% 20 %10 yani demek oluoykı harekette baya sorun var yorumlarmısınız

merhaba kızlar benm eşimde yakın zamanda ameliyat olucak inş bunca cabama karsı.doktorumuza karar verdık ama doktor amelıyat dermı sizce esimn sperm sonuclarını yazaym sızde bı degerlendırme yapın olurmu ??

say cok degişiyo 15 milyn 6 mılyon 10 mılyon ileri hareketli% 20 %10 yani demek oluoykı harekette baya sorun var yorumlarmısınız

canım değerlerinizden bile belli sürekli değerler değişkenlik gösteriyor...doktor el ile muayene etti mi canım el ile muayene etti ve varikosel deşhisi koyduysa üstelik bir de değerleriniz inişli çıkışlı olduğu için ameliyat der...zaten varikosel ameliyatı için eğer değerleriniz sürekli inişli çıkışlı ise, çocuğunuz olmuyorsa ve el ile muayene de varikosel varsa o zaman doktorlar ameliyat ediyor canım...kaç yıldır çocuk düşünüyorsunuz canım??? bu arada sayınız düşük ama ileri hızlı hareketli fena sayılmaz düşün bizim %3.2

Son düzenleme:
canım değerlerinizden bile belli sürekli değerler değişkenlik gösteriyor...doktor el ile muayene etti mi canım el ile muayene etti ve varikosel deşhisi koyduysa üstelik bir de değerleriniz inişli çıkışlı olduğu için ameliyat der...zaten varikosel ameliyatı için eğer değerleriniz sürekli inişli çıkışlı ise, çocuğunuz olmuyorsa ve el ile muayene de varikosel varsa o zaman doktorlar ameliyat ediyor canım...kaç yıldır çocuk düşünüyorsunuz canım??? bu arada sayınız düşük ama ileri hızlı hareketli fena sayılmaz düşün bizim %3.2

2 senedir cocok dusunuyoruz yaklasık 1 sene once elle muayene oldu ve 2.dereceden varıkosel dedı doktor ben kımyasal ve bos gebelıkm gecrdım sanırım oyuzden amelıyat demedı zaten esımde karsydı amelıyata anca ıkna etm. olmuyo yanı acık onumuzde engel var
sımdı baska doktor arastrdık tanıdıgımzda oldu suan bebegnı kucagına aldı .bıde buarada asılamada yaptrdım olmadı

2 senedir cocok dusunuyoruz yaklasık 1 sene once elle muayene oldu ve 2.dereceden varıkosel dedı doktor ben kımyasal ve bos gebelıkm gecrdım sanırım oyuzden amelıyat demedı zaten esımde karsydı amelıyata anca ıkna etm. olmuyo yanı acık onumuzde engel var
sımdı baska doktor arastrdık tanıdıgımzda oldu suan bebegnı kucagına aldı .bıde buarada asılamada yaptrdım olmadı

zaten eğer varikosel varsa doktorlar diyor ya düşük olur ya da aşılama tüp yaptırdığınız zaman şansınız artar o yüzden varikosel varsa ilk önce ameliyat olacaksınız sonra yolunuza bakacaksınız diyor doktorlar...bence de ameliyat kararı almakla doğru yapmışsınız canım biran önce olun ameliyatınızı ondan sonra inş düzelir değerleriniz...bizim de sayımız 35-40 milyon arası ama ileri hareketli ve morfolojimiz kötü:SS inş en yakın zaman da test yaptırınca yeni değerlerimizi görecez çok merak ediyorum acaba artış var mı diye...

Son düzenleme:
canm ameliyattan sonra vitamin kullanmalımı sence eger doktor vermezse istyim dıyorum

bence kullanmalı ama bize doktor ilaç vermedi, doktor vermediği için eşim kullanmak istemiyor...keşke kullansa çok isterim,eşin kullanmak isterse bence kullanın değerlere daha çok etki eder..

bence kullanmalı ama bize doktor ilaç vermedi, doktor vermediği için eşim kullanmak istemiyor...keşke kullansa çok isterim,eşin kullanmak isterse bence kullanın değerlere daha çok etki eder..

inş doktor verrde kullnır benmkıde ole kolay yola gelmez canm inş senınde hayırlı haberlerını alrız sanırım sen bana baska topıktede cevap vermstn saol bu arada amelıyat olursak tarıhı kayt edrrsın:))

inş doktor verrde kullnır benmkıde ole kolay yola gelmez canm inş senınde hayırlı haberlerını alrız sanırım sen bana baska topıktede cevap vermstn saol bu arada amelıyat olursak tarıhı kayt edrrsın:))

evet canım adını görünce hatırladım...yazarız canım listeye adını ama geç kalmayın 2 yıl önce 2 .derece olan varikoseliniz 3.dereceye bile çıkmış olabilir ilerleyen bir şey , bizim de 3.5 yıl önce başlamış varikosel ileri derecede varikosel vardı..

hoş geldin canım..RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN..varikosel teşisi konlmuşsa büyük ihtimalle ameliyatı önerecek..haeketliliğiiz ve sayınız çok düşük şükürler olsu..bizim sayımız 1 milyo ile 3 milyon arası değişiyor...RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH..

canım sizin değerleriniz bizim değerlere benziyor gibi...bizim de sayı 35-40 milyon arası ama hareket ve morfoloji sorunumuz var 3 ayı doldurduk test yaptıracağız 1 haftaya kadar...sorması ayıptır bizim gibi morfoloji sorunu olanlar için doktorlar mutlaka 1 gün aralıklarla çalışma olsun diyor...sizin bebek çalışmalarınız nasıl oldu 1 gün aralıklarla mı yoksa önemli günlerde her gün mü oldu...ben bu çalışma durumlarına çok takıyorum, yumurtlama takibi de yapıyorum ama önemli günlerde art arda mı olsun yoksa bir gün aralık mı olsun bilmiyorum

selam canım ;

doktora gidememişsin daha seni çok merak ettim.nasıl çıkacak diye.Dualarımızdasın inşh güzel çıkar.

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...
[/QUOTE]

hadi inşh hamileler çoğalsın bize umut olsun :)

Çok sevindim hadi hayırlısı bakalım...
bizlerde sevinelim hep beraber :)

selam canım ;

doktora gidememişsin daha seni çok merak ettim.nasıl çıkacak diye.Dualarımızdasın inşh güzel çıkar.

evet canım hastaneye gittik ama ürolog doktoru yoktu 1 sene sonra gelecekmiş:Ss ile ne zaman gidersek o zaman yaptıracaz canım.. çok sağol düşündüğün için bu ara da sizin bekleme süreciniz nasıl gidiyor yok mu bi gelişme?

merhaba benimde eşimde varikosel çıktı ama dr. derece filan sölemedi ameliyat dedi ama eşim ameliyat olmak istemiyor dr. evitap klomen ve zinco verdi bide iltihap varmş onun içinde baktrim verdi 3 ay kullan tekrar test yapalm dedi 1 aydır kullanıyo

sperm testi sonucu şöyle

perhiz süresi 3 gün renk normal koku normal görünüm normal viskozite normal aglutinasyon yok likefaksiyon süresi 20 dk volüm 5ml konsantrasyon 6 milyon/ml total sayı 30 milyon sperm dışı hücre sayısı %19 ileri hareketli %66 yerinde hareketli %17 hareketsiz %17 sperm mafrolojik analiz %2 (kruger)

ameliyat olmadan hiç şanzımız yokmu acaba?

X